Jane Fonda * n. 21.12.1937

 "Barbarella"  a implinit (in 21.12.2012) 75 de ani!
Si 21 si 12 au aceeasi vibratie 3 (cu unele diferente, depinde cine conduce, cand 1, cand 2), allegria, allegria!
Da, 3-ul straluceste, este vesel, optimist, gentil, cu simtul umorului, are multi prieteni, are mult farmec si doreste sa-i fie recunoscut acest farmec, se hraneste din admiratia celorlalti. Tot timpul in cautarea actiunii, vrea sa descopere ceva nou, sa creeze, are o imaginatie debordanta si o inspiratie exuberanta. Entuziasmul lui e contagios, iar amibitia de a fi in prim plan nu este in masura sa-l dezechilibreze psihic. Familia este o structura pe care o apreciaza, dar nu se da in laturi de la legaturi extraconjugale.
Numarul 3 ii da farmec lui Jane Fonda, dar cifra destinului, care este 8, ii da forta, putere si succes material, social, spiritual.
Principalele calitati ale lui 8 sunt curajul si determinarea. Cei aflati sub aceasta vibratie au o rezistenta proverbiala, sunt ambitiosi, se lanseaza in batalia vietii fara rezerve, sunt buni strategi, lucreaza in acelasi timp pe mai multe fronturi.
Dar Jane Fonda, nu numai ca este o femeie puternica, dar intotdeauna s-a aliat cu barbati puternici: primul sot, Roger Vadim, era un regizor de succes, al doilea sot, Tom Haydan, era un activist politic si politician cu o cariera importanta, iar al treilea, Ted Turner, era de-a dreptul un mogul de presa!
Mai mult decat atat, cifra misiunii in viata este 1! "Number one" pe toate planurile!
Si nu e totul. Dotata cu o forta psihica destul de mare (111), ea stie sa gaseasca intotdeauna echilibrul dintre ideile sale si cele ale interlocutorului sau, nu incearca sa domine, dar nici sa fie in situatia de supus, fiindca este fiinta independenta si nonconformista.
Cu 5 de 2 (22222) in matrice, din punct de vedere emotional, are o mare forta de a influenta starile psihoemotionale si energetice ale celorlalti, dar in acelasi timp de a se autovindeca si de a-si restabili energiile foarte rapid.

Marcel Pavel * n. 4.12.1959

La prima vedere Marcel Pavel pare un tip tenace, muncitor, care isi face meseria cu multa seriozitate. La a doua vedere, el pare un om vesel, deschis, pus tot timpul  pe glume. Marcel Pavel este intr-adevar exact ce pare si la prima, si la a doua vedere. Nascut intr-o zi de 4, el este un om echilibrat, traditionalist, leal, cu simt practic, atent la detalii, bun organizator, stabil. In acelasi timp cifra lunii in care s-a nascut 12 (1+2=3), ii aduce calitatile vibrationale ale lui 3: vesel, comunicativ, prietenos, creativ, iubitor de distractii. Cifra de vibratie interioara pare a intra in contradictie cu cifra de vibratie exterioara. Din fericire seriozitatea lui este sustinuta de cifra destinului care este tot 4. Este cifra celui care pune caramida cu caramida, fara sa oboseasca, cu multa rabdare, pentru a construi ceva solid in viata lui. El a facut asta atat in cariera, cat si in familie. Sa iti termini studiile la 50 de ani, face parte din acel impuls al lui 4 de a face lucrurile bine, temeinic si sistematic. Capacitatea de a patrunde adanc intr-un domeniu, actiune definita si cu termenul de "a construi o cariera", apare si in matrice prin vectorul 1-5-9.
Cu 111 in matrice Marcel Pavel are o forta psihica destul de mare, dar nu este genul autoritar, ci mai degraba intelegator. Nu ii plac situatiile conflictuale, este deschis pentru colaborare, pretuieste sinceritatea, uraste minciuna si prefacatoria. Are o intuitie foarte buna, intelege rapid cand cineva una spune si alta gandeste.
Este si un bun comunicator prin cifra 5 care apare ca misiune in viata (anul nasterii 59 = 5+9= 14 = 5), dar si in pozitia de cifra karmica (23= 5), deci are o dubla sustinere.





Scarlett Johansson * n. 22.11.1984

Nascuta intr-o zi de 22, Scarlett Johansson are din start un atu, un Numar Maestru a carui vibratie ii aduce un succes asigurat, posibilitatea de a-si pune in valoare calitatile, de a le gestiona in modul cel mai potrivit, sarind etapele si comprimand timpul. Cand, la 14 ani, Robert Redford o alegea pentru rolul  de mare succes din "The horse whisperer", ea era deja la al 7-lea film.
Si cifra sa de vibratie exterioara este tot un Numar Maestru, 11. Spre deosebire de 22, care ii aduce capacitatea de a crea si de a pune in practica ceea ce isi propune, 11 ii confera mai mult o atitudine contemplativa,  imaginatie si intuitie.
Cifra ei de destin este 1 si corespunde unui drum al celor nascuti pentru actiune si pentru care realizarile sunt de natura individuala. Ei sunt dotati cu vointa, discernamant, capacitatea de a sti sa aleaga, dorinta de a-si asuma riscuri, independenta si originalitate. Ei sunt inovatorii combativi si plini de energie care stiu sa-i puna in actiune si pe cei din jurul lor. Ce coincidenta, culoarea corespunzatoare numarului 1 este chiar rosul, adica "scarlet"...
Cu 4 de 1(1111) si 4 de 2(2222), are o forta mentala si emotionala greu de stapanit. Vorbele celor cu 2222 ranesc profund. Ea insasi recunoaste intr-un interviu legat de divortul ei de Ryan Raynolds, ca ii place sa spuna lucrurilor pe nume, ceea ce putina lume suporta. Cred si eu, mai ales de la o persoana cu aceasta putere emotionala imprimata vorbelor!
Avand 88 in matrice Scarlett, putea sa-si asume responsabilitatea pastrarii acestei casatorii, dar cel care a dezertat cred ca a fost el, care nu are 8 in matrice si cred ca nu se simtea in stare sa accepte aceasta responsabilitate. Pacat, fiindca aveau multe in comun, atat emotional, cat si mental, si el este o persoana deosebita, cu 11 cifra de destin si 1 cifra de vibratie exterioara. Erau prea competitivi unul fata de altul, erau prea buni luati fiecare in parte...
Scarlett Johansson are un frate geaman nascut cu 4 minute mai devreme decat ea. In mod normal ar fi trebuit sa aiba un destin asemanator. El a ales un alt tip de impact asupra maselor, a fost activist politic, iar acum se ocupa, prin fundatia sa, de actiuni umanitare, un 22 nu se dezminte!

Nascuti in 11.11. *


Sunt oameni nascuti sub semnul unui dublu Numar Maestru, un numar cu o mare incarcatura energetica. Sunt oameni care gandesc cu sufletul, sunt intuitivi, vizionari, nu se opresc niciodata oricat succes ar avea, fiindca vocea lor interioara le spune tot timpul: "inca nu ai facut destul"... Sunt oameni destul de stresati...carora le-ar prinde bine exercitiile spirituale, pauzele de meditatie...

Meg Ryan * n. 19.11.1961


Frumusica Meg Ryan, cu chipul ei angelic, este cunoscuta ca avand o personalitate efervescenta, dar cu 7 de 1 (1111111) in matrice, e chiar mai mult decat atat, este o forta a naturii greu de stapanit.
Zece ani de casnicie cu Dennis Quaid, desi nici unul dintre ei nu are vectorul 2-5-8 complet, simtul responsabilitatii fata de familie fiindu-le cam strain amandurora, a fost o perioada destul de lunga pentru un temperament ca al ei. Probabil se sustineau reciproc. Unde avea ea o lipsa,  el avea un plus. El nu are o forta psihica prea mare, dar are o vointa incredibila cu 444 si 555 in matrice, ceea ce lui Meg ii lipseste cu desavarsire.
Personalitatea ei se bazeaza in plus pe o inteligenta deosebita avand 4 de 9 (9999) in matrice.
Cifra sa de vibratie interioara este 1, simbolul fortei si al initiativei personale. Motto-ul unei personalitati ghidata de vibratia lui 1 este: "eu sunt eu si vreau sa fiu eu insami". Este o energie masculina, convergenta, rationala. De altfel matricea ei este dominata de elementul foc, de tip masculin Yang.
Cifra sa de vibratie exterioara este 11, la fel si cifra sa de destin. 11 este un Numar Maestru cu multa energie ce potenteaza caracteristicile lui 1. 1 si 1, adica "eu si cu mine" in oglinda, sau "eu si celalalt", adica nevoia de celalalt pentru a se regasi pe sine.
Viata unui 11 cere o implicare totala, este o succesiune de probe dure la care este supusa persoana aflata sub aceasta vibratie, pentru ca standardele pe care si le fixeaza sunt foarte inalte.        
Intuitiv, idealist, inspirat, excentric, carismatic, sunt cateva din caracteristicile unui 11.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month