Kevin Costner * n. 18.1.1955


 Kevin Costner nu m-a impresionat niciodata prin jocul sau actoricesc. Are o fata destul de imobila si inexpresiva. Nu as fi crezut niciodata ca are cifra de destin 3, cifra  expresivitatii si a comunicarii joviale. Nu pare un tip vesel, nici nu ma mir, cu o familie atat de numeroasa, 7 copii de la 3 femei! hihihi...
Cei cu cifra de destin 3 sunt nascuti sub semnul norocului, al inteligentei si talentului, dar trebuie sa se implice si ei putin, fiindca nimic nu pica din cer pe gratis. Au multe calitati pentru care sunt apreciati de multimea de prieteni pe care ii au: bunatatea, bucuria de a trai, optimismul, simtul umorului. Au un farmec aparte, sunt extravertiti, vorbareti, au forta de caracter, dimplomatie si o energie care ii impinge spre succes. Au tot timpul initiative, sunt mereu in cautarea a ceva ce trebuie descoperit. Simt nevoia sa fie admirati si nu se dau in laturi sa faca tot felul de giumbuslucuri, doar, doar vor fi bagati in seama. Apreciaza familia, chiar daca mai calca pe alaturi uneori. Nu sunt invidiosi si stiu sa-si controleze gelozia. Acesta sa fie adevaratul Kevin Costner?
S-ar putea ca seriozitatea aparenta sa-i provina dintr-o alta cifra care-l marcheaza din plin, si anume 1. Are cifra de vibratie exterioara, cifra misiunii in viata si cifra karmica egale cu 1. E nascut sa fie in prim plan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month