Nicolas Cage * n. 7.1.1964

Nicolas Cage este genul de om care vrea sa se impuna cu orice pret. Are intr-adevar o forta psihica mare, o vointa puternica si poate sa-i influenteze prin felul sau de a fi pe cei din jurul sau (e adevarat, chiar si pe spectatorii sai...). Are chiar o placere deosebita cand cineva se simte paralizat sau hipnotizat in fata personalitatii sale. Cu 1111 in matrice, este un tip ambitios, care vrea sa tina totul sub control, ceea ce spune el trebuie sa fie lege, iar daca i se opune cineva, are tendinta sa se infurie, sa devina violent.
Codul sau numerologic este dominat de cifra 1, pe care o gasim atat in pozitia cifrei de vibratie exterioara,  cat si ca misiune in viata, dar si in pozitia cifrei de destin.
"Number one", acesta e destinul lui. Curaj, incredere in sine, vointa puternica, acestea sunt caracteristicile  lui 1. Nascuti pentru actiuni individuale, cei cu cifra de destin 1 sunt persoane care nu se tem de competitie, isi asuma rolul de lideri, de modele demne de urmat de catre ceilalti. Sunt combativi, generosi, transmit multa energie.
Cifra de vibratie interioara 7 ii aduce caracteristicile unei personalitati cu o minte analitica, cu o bogata viata interioara, cu o acuta necesitate de cunoastere. Cei cu 7 sunt persoane solitare, prea putin sociabile, pierdute mai mereu in meandrele gandurilor lor. Dornici sa cunoasca si sa conduca lumea, uneori nu isi pot controla tendintele despotice si o anumita atitudine dispretuitoare fata de ceilalti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month