Oana Roman * n. 13.4.1976

Oana Roman are un "cod numerologic" foarte special. Patru din cifrele de baza (cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara, cifra misiunii in viata, precum si cifra de destin) sunt egale cu 4!
Cifra 4, a vibratiei interioare provine din 13, un numar cu multiple semnificatii.
13 este o combinatie intre practicitate, eficienta si creativitate. Supusi unor probe dure de catre viata, cei nascuti in 13, pot surprinde prin forta de caracter si determinare. Ei pot transforma problemele grave in probleme suportabile, cu simtul lor practic dar si cu simtul umorului si optimismul caracteristic.
In iubire sau prietenie au nevoie de parteneri care sa depinda de ei.
Au tendinta sa rezolve toate problemele din lume, dar vor sa o faca intr-un mod direct, fara subtilitati, ceea ce uneori se poate intoarce impotriva lor, fiindca nu poti sa faci binele cu forta.
13 este format din 1 si 3, inceput si creatie, "eu si comunicarea", iar 4 (3+1) vorbeste si despre crearea unor lucruri concrete, tangibile, despre necesitatea de a sta pe propriile picioare sau de a ramane cu picioarele pe pamant.
Daca 3 este arhetipul Copilului, iar 1 este arhetipul Tatalui, 4 reprezinta o structura familiala si indeamna la o reevaluare a pozitiei proprii fata de tata si, in general, fata de barbati, fiindca identitatea personala a avut de suferit din cauza acestui tata  atotprezent si atoatestiutor. De aceea 13 vorbeste si despre o reconstructie interioara,  despre o renastere.
 Cifra sa de destin este tot 4, dar provine din 31, un numar in oglinda cu 13, din nou o combinatie intre creativitate si spiritul practic, ceea ce poate genera anumite blocaje.
Cifra de destin 4 este cifra "constructorului", care parcurge drumul vietii cu tenacitate, convins ca muncind din greu, poate realiza ce isi doreste. In general cei cu 4 sunt persoane meticuloase, disciplinate, organizate si pe care te poti baza. Nu le place sa-si asume riscuri inutile si vor ca totul sa fie organizat bine si fara surprize.
In iubire le place stabilitatea, sunt prudenti si nu isi exteriorizeaza sentimentele foarte usor. 
Din punctul de vedere al matricei comportamentale Oana Roman, cu 5 de 1 (11111) in matrice, are o forta psihica foarte mare, cu care poate influenta atat lumea exterioara cat si lumea interioara. Poate sa se vindece cu puterea mintii, dar are nevoie de o disciplina mentala pentru a nu proiecta asupra sa idei negative, pentru ca altfel se poate autodistruge. Pentru cei cu 11111, cuvantul trebuie sa fie cuvant si fapta, fapta. Prietenia are un inteles profund pentru ei, sunt in stare de orice pentru a ajuta un prieten. Sunt intoleranti fata de cei care nu le sunt pe plac, dar spun in fata tot ce au de spus, fara ascunzisuri.
Avand vectorul 1-4-7 supraincarcat, are tendinta sa-si stabileasca prea multe obiective in acelasi timp, ceea ce poate duce la rezultate minime. Vectorul 2-5-8, al responsabilitatii legate de familie, arata ca este nehotarata in ce priveste asumarea de responsabilitati in iubire, familie sau societate, mai degraba ii lasa pe altii sa ia decizii in acest domeniu. Vectorul 3-6-9, cu maximum de cifre, arata o persoana stabila, de incredere, care nu-si schimba preferintele si obiceiurile in timp.
Revenind la cei patru de 4 din profilul ei numerologic, ar trebui sa credem ca toate caracteristicile lui 4 se multiplica, ar trebui sa o percepem ca pe o persoana cu simt practic, cu picioarele pe pamant, rigida, tipicara, severa, suspicioasa, temperata, perseverenta, statornica, cu o gandire logica, dura si inflexibila, o persoana care isi expune opiniile direct si foarte taios, care nu umbla cu ocolisuri si,  in general, nu se lasa condusa de sentimente si emotii. Asa sa fie?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month