Corina Chiriac * n. 26.10.1949

Nascuta in aceeasi zi cu Hillary Clinton, Corina Chiriac are cifra de vibratie interioara 8, o cifra puternica, plina de personalitate, care permite realizari concrete in plan material si spiritual, dar si trairi tumultuoase, reactii de tsunami, care-i pot lua prin surprindere pe cei din jur. Ziua de 26 este asemeni unui tigru deghizat in pisicuta. Contine doua cifre feminine, lente, receptive 2 si 6, care dau impreuna o cifra tot feminina, 8, dar acest 8 este tocmai exceptia de la regula, este puternic, vrea sa-si dovedeasca forta, energia si inteligenta, vrea sa domine, face strategii de castigare a lumii materiale.
Cifra sa de vibratie exterioara este 1, care corespunde unei personalitati active, independente, creative, cu un comportament de lider. Cei cu 1 au forta de caracter, au o logica implacabila, au spirit de initiativa, stiu sa isi impuna vointa si sunt tot timpul in cautare de noi provocari. Sunt dornici sa fie primii in orice competitie, dar stiu si sa-si apere prestigiul personal. Faptul ca sunt tot timpul cu un pas inainte, ca vin cu idei noi, avangardiste, ii cam incomodeaza pe cei din jurul lor. Sunt totusi destul de convingatori si inteligenti pentru a-i determina pe ceilalti sa faca ceea ce vreau ei. In plan sentimental pot fi destul de posesivi.
Cifra sa de destin este 5. "Give me liberty or give me death" este deviza unui 5, fiindca el iubeste libertatea inainte de orice. Personalitati independente, energice, extravertite, sunt tot timpul in miscare, in cautare de noi experiente,  legate atat de calatorii in tari cat mai indepartate, cat si de cunoastere, de propria dezvoltare interioara. Au multe resurse, magnetism personal si un obiectiv foarte clar, sa experimenteze viata in toate aspectele ei, pentru a se transforma si evolua.
Firea deschisa si prietenoasa a Corinei Chiriac este pusa in valoare si de prezenta in matrice a trei de 1 (111) si trei de 2 (222).
Cu 111, ea este echilibrata din punct de vedere psihic, reuseste sa-si controleze senzatiile, stie exact cand interlocutorul vrea sa-l pacaleasca, simte intentia din spatele cuvintelor. Va gasi intotdeauna un limbaj comun cu oricine, este deschisa spre colaborare, ii place sa-i ajute pe ceilalti.
Cei trei de 2 (222) din matrice ne arata ca din punct de vedere emotional, comportamentul ei este in concordanta cu cifra de destin, si nu numai. Din nou vedem tendinta de a fi total independenta si libera. Este o fire comunicativa, vesela, energica. Stie sa comunice cu publicul, are chiar capacitati extrasenzoriale, poate materializa foarte usor energia gandului, dar si a cuvantului. Si-a ales foarte bine meseria, iar in ultima vreme meseria de realizator si moderator TV i se potriveste ca o manusa.
Are si vointa (vectorul 4-5-6), are si capacitatea de a construi o cariera (vectorul 1-5-9), are si simtul responsabilitatii (2-5-8), are o inteligenta superioara mediei (99), are multe calitati Corina Chiriac!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month