Margareta Paslaru * n. 9.7.1943

Margareta Paslaru este a treia din seria cantaretelor din Epoca de Aur (?), nascute in 9 iulie, celelalte doua fiind Angela Similea si Mirabela Dauer. Nu prea seamana intre ele...sau poate da? Au aceeasi cifra de vibratie interioara si exterioara, difera insa cifra de destin si misiunea in viata.
Margareta Paslaru are si ea aceasta aura de persoana discreta si introvertita, putin misterioasa, perfectionista, sensibila, altruista, dornica sa-i ajute pe ceilalti (sa nu uitam campaniile ei impreuna cu Crucea Rosie), data de numerele 7 si 9.
Cifra sa de destin este 6, care provine din 33, un Numar Maestru, (Mirabela are 1, iar Angela 9), care corespunde unui parcurs legat de responsabilitate si cautarea permanenta a armoniei si a echilibrului. Cei cu 6 sunt  altruisti, sentimentali, gata oricand sa sara in ajutorul celorlalti si daca trebuie si daca nu trebuie. Uneori chiar se simt coplesiti de responsabilitatile pe care si le asuma si trebuie putin stimulati ca sa depaseasca o anumita stare de pasivitate, sora cu lenea. Cand ii pasioneaza un proiect, nimeni si nimic nu-i poate opri, nu conteaza nici timpul, nu conteaza nici cat costa, pentru ei e important sa-si satisfaca o placere, sa se simta bine.
Spontaneitatea si spiritul vesnic tanar le dau un aer copilaresc.
Sunt foarte creativi, se pot remarca in diferite domenii artistice. In general 6 este considerata cifra muzicienilor, in special a celor care canta cu vocea. Margareta are cifra karmica tot 6.
In matrice, zona cea mai puternica este zona bunastarii materiale, vectorul 3-6-9.
Cu 333, Margareta este o persoana cu o memorie foarte buna, se bazeaza foarte mult pe informatiile acumulate, ii place sa cunoasca lucrurile in profunzime, este pedanta, migaloasa, stie sa ia deciziile importante cu rapiditate. Cu 66 este o persoana cu destul de mult simt practic, care stie cum sa dobandeasca un anumit nivel al bunastarii materiale, dar sa aiba si satisfactie sufleteasca de pe urma muncii depuse.  Are si  99, este o persoana cu o inteligenta peste medie.
Spre deosebire de Angela si Mirabela, Margareta Paslaru are si o vointa puternica (vectorul 4-5-6),  o buna intuitie si o incredere mai mare in sine (5), dar si un vector al norocului sau al scopului bine conturat (3-5-7).  Nici Margareta, ca si Angela si Mirabela, nu are niciun 2 in matrice, ceea ce arata o vulnerabilitate in zona emotionala, uneori poate fi interiorizata si necomunicativa, alteori devine foarte energica si activa. Are  tendinta sa colectioneze lucruri vechi, cu a caror energie acumulata pare sa se hraneasca.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month