Mirabela Dauer * n. 9.7.1947


 Mirabela Dauer s-a nascut in aceeasi zi si luna, 9 iulie, cu Angela Similea, dar si cu Margareta Paslaru. Cu toate astea diferentele dintre cele 3 sunt notabile.
Vi se pare ca seamana mai mult cu Corina Chiriac? Nici vorba! Una canta "Strada Sperantei", iar cealalta, "Insingurare"...
Cifra de vibratie interioara a Mirabelei este 9, o cifra care contine in ea energia unui suflet "batran", o energie legata de compasiune, altruism, disponibilitate fata de ceilalti, deschidere spre cunoasterea spirituala, dar si o energie care poate sa duca la o sensibilitate exacerbata, la stari de nervozism si caderi psihice. Cei aflati sub aceasta vibratie pot foarte usor cadea in plasa celor care stiu sa umble la coarda lor sensibila.
Cifra de vibratie exterioara este 7, tot o cifra legata de spiritualitate, de o viata interioara bogata, de o fire introvertita si singuratica. Cei aflati sub aceasta vibratie au o anumita curiozitate mentala si introspectiva care ii duce spre un perfectionism exagerat, atat legat de ceilalti, cat si de propria persoana. Deseori incearca sa-si ascunda fragilitatea sub o carapace de protectie.
Dar ce o face pe Mirabela sa apara ca o persoana extravertita si plina de energie? Este cifra de destin 1, care provine din 10, unde zero amplifica insusirile lui 1.
Multe personalitati au aceasta cifra de destin care ii aduce in prim planul vietii publice. Este caracteristica personalitatilor ambitioase, active, independente.
Impresionanta in matricea Mirabelei este linia 1-4-7, care este supraincarcata, ceea ce inseamna ca isi propune prea multe obiective deodata, ceea ce poate sa duca la rezultate minime sau care se anuleaza unele pe altele. Cei trei de 9 (999) arata o inteligenta mult superioara mediei. 777 este, de asemenea, un semn foarte puternic, care defineste capacitatea de a-si construi destinul pas cu pas, de a nu-l considera o fatalitate, ci de a-l folosi in favoarea sa.
Lipsa totala a cifrelor din linia 2-5-8 arata ca pentru ea valoarea libertatii morale, economice, relationale este mai presus de dorinta de a avea o familie, care este considerata un factor perturbator. Dorinta de a dispune de timpul lor liber fara nici o restrictie, de a cheltui propriii bani numai pentru ei, de a face cariera fara a fi impiedicati de familie, este o caracteristica a celor carora le lipseste vectorul 2-5-8. Acest vector se poate activa pe neasteptate, dar numai pentru putin timp, apoi se poate stinge ca un foc de paie.
Lipsa lui 2 o face vulnerabila emotional, desi din punct de vedere psihic (1111 in matrice), are un caracter puternic, o vointa puternica pe care vrea sa si-o impuna cu orice pret.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month