Stela Popescu * n. 21.12.1935

Stela Popescu s-a nascut in aceeasi zi si luna cu Jane Fonda, are deci, aceleasi cifre de vibratie interioara si exterioara, 3. Allegria, allegria si la Stela Popescu!
Nascuta intr-o zi de 21, Stela Popescu are atat diplomatia lui 2, cat si forta lui 1, care impreuna fac 3. Are atat sensibilitatea, capacitatea de a-i asculta pe ceilalti, cat si spontaneitatea, prospetimea si inocenta copilului interior.  Cei aflati sub vibratia lui 3 sunt ca sarea si piperul, sunt mari comunicatori, optimisti  si veseli.
Spre deosebire de Jane Fonda, care are cifra de destin 8, cifra puterii si a succesului social, Stela Popescu nu alearga dupa putere, ea are cifra de destin 6, cifra artei, a armoniei, a iubirii. Este o fire mai sentimentala, mereu in cautarea unui echilibru legat de dorinta de a transmite bucuria de a trai, linistea sufleteasca si caldura umana. Iubire, altruism, toleranta sunt caracteristicile unui 6. Sunt buni psihologi, au o intuitie bine dezvoltata, sunt creativi, plini de umor, le place sa se inconjoare de flori, de parfumuri, de culori. Sunt sinceri si spontani. Uneori pot fi prea subiectivi, creindu-si imagini idealizate despre lumea in care traiesc.

Dotata cu o forta psihica destul de mare (111), ea stie sa gaseasca intotdeauna echilibrul dintre ideile sale si cele ale interlocutorului sau, nu incearca sa domine, dar nici sa fie in situatia de supus, fiindca este o persoana independenta si nonconformista.
Cu 5 de 2 (22222) in matrice, din punct de vedere emotional, are o mare forta de a influenta starile psihoemotionale si energetice ale celorlalti, dar in acelasi timp de a se autovindeca si de a-si restabili energiile foarte rapid. Ea are intr-adevar forta cuvantului si capacitatea de a transmite energie publicului sau.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...