Toto Cutugno * n. 7.7.1943

Ce tristete! Si idolii imbatranesc, se imbolnavesc, fac prostioare...
Din punct de vedere numerologic, Toto Cutugno are multi de 7 in data lui de nastere.
Acuma nu ca o fi el vreun mistic, vreun guru spiritual, dar muzica lui e cu siguranta de inspiratie divina. (...daca ma gandesc bine, poate a tamaduit mai multe suflete decat multi dintre asa-zisii maestri spirituali...) Cantecele scrise pentru altii sunt chiar mai frumoase decat cele scrise pentru el insusi. Vi se pare ca tema instrumentala din "L'italiano" seamana cu un cantec al lui Joe Dassin? Normal, fiindca Toto a scris "L'├ęte indien" pentru Joe Dassin. La fel si "Et si tu n'existais pas"...
Pe langa faptul ca are trei de 7 in matrice (777), mai are inca trei marcaje legate de cifra 7: cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si misiunea in viata.
Cifra 7 caracterizeaza persoanele analitice, introvertite, solitare, care sunt atente mai mult la vocea interioara, la problemele care ii framanta, la meandrele gandurilor lor, si mai putin la ce se intampla in exterior. Sunt foarte secretosi si rezervati, adopta mai degraba o masca de indiferenta pentru a-si ascunde emotiile. Toto chiar se mira de ce il percep ceilalti ca pe un tip ursuz si tacut...De aia!
Cei aflati sub vibratia lui 7 sunt filozofi innascuti, au un spirit de observatie accentuat si se preocupa mai mult de latura spirituala a vietii, sunt foarte creativi si au o imaginatie foarte bogata. Sistemul lui 7 din matrice se refera tocmai la nivelul imaginatiei unui om. Cu cat sunt mai multi de 7 in matrice, cu atat imaginatia sa este mai bogata. Imaginatia capata o forma constructiva daca si sistemul lui 3 si 9 este dezvoltat, altfel ea poate lua forme distructive. Deasemenea sistemul lui 7 faciliteaza cunoasterea intuitiva despre viata, credinta, divinitate. Toto Cutugno are o matrice bazata atat pe vectorul spiritualitatii (1-4-7), cat si pe vectorul creativitatii (7-8-9).
Cu toti acesti 7 pe capul lui, ar trebui sa fie o fiinta rupta de realitate, care traieste in zonele rarefiate ale Universului. Din fericire, el a fost dotat cu o cifra de destin ancorata in realitatea materiala, o cifra care il aduce putin cu picioarele pe pamant, si anume 4. El insusi recunoaste ca are un suflet de copil, ca fiul lui de 23 de ani (avut inafara casatoriei si pe care l-a tinut secret 7 ani ...secretomania lui 7!...) gandeste mult mai matur decat el, ca si cum rolurile ar trebui inversate.
In tinerete, pentru ca familia nu dorea ca el sa fie doar muzician, si-a luat o diploma de contabil, asa, ca sa fie...nu se stie niciodata cand este nevoie de ea...Aceasta latura a lui 4, dorinta de stabilitate, l-a indemnat sa caute un punct de sprijin intr-o meserie concreta, dupa care a pus diploma in cui si s-a apucat de muzica, impins de la spate de inspiratia si creativitatea care nu-i dadeau pace...
Drumul in viata al unui 4 este caracterizat prin seriozitate, disciplina, munca grea pentru punerea in practica a proiectelor, incapatanare, gandire logica. Atitudina sa practica si constructiva este indreptata intotdeauna spre realizarea a ceva concret, material. Atitudinea rezervata a lui 7, este caracteristica si lui 4.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month