Numerologia casei sau apartamentului

 Numerologii considera ca numarul casei sau al apartamentului are un impact destul de important asupra vietii locatarilor. De exemplu, daca vreti mai multa stabilitate si v-ati saturat de schimbari, nu va mutati intr-o casa cu numarul 5, ci intr-o casa cu numarul 4, daca vreti o viata de familie linistita, vi se potriveste o casa cu numarul 6, daca vreti sa va exprimati propria personalitate intr-un mod activ, alegeti casa cu nr.1...
Pentru calculul vibratiei, daca numarul casei sau al apartamentului este format din mai multe cifre, se aduna toate cifrele pana se reduc la una singura. De ex., daca locuiti la nr.192, 1+9+2= 12; 1+2=3. Se ia in considerare nr.3.
Daca numarul contine si o litera, de ex. 192/B, litera trebuie transformata in cifra (conform tabelului) si apoi adunata cu celelalte cifre. 1+9+2+2(B) = 14; 1+4= 5. Vibratia este 5.
Acest numar reprezinta numai o parte din energia vibrationala a casei, in mod normal se iau in considerare si cifrele componente ale numarului de la care s-a plecat. Dar sa nu ne complicam prea mult...

1. Casa cu nr. 1 este potrivita pentru cei care vor sa fie dinamici, activi, curajosi, independenti, care vor sa aiba initiative individuale. Daca in trecut ai avut grija de altii, intr-o casa cu numarul 1, vei vrea sa fii tu insuti, sa fii tu in centrul atentiei, sa fii independent, sa iei deciziile pe care le consideri potrivite pentru tine. Intr-o casa cu nr. 1 te simti capabil de actiuni curajoase, dispus sa infrunti orice risc.
2. Cei care locuiesc la nr. 2 sunt concilianti, sensibili, amabili, primitori, dar uneori pot fi capriciosi sau ezitanti. Casa cu nr. 2 este potrivita pentru un cuplu, sot-sotie, iubit-iubita, pentru ca numarul doi reprezinta echilibrul energiilor yin-yang, polaritatea, echilibrul contrariilor. Intr-o astfel de casa vei simti nevoia de pace, armonie, de a-i intelege pe ceilalti la nivel emotional. Florile, muzica, arta vor fi prezente din plin intr-o astfel de casa.
3. O casa cu nr.3 alimenteaza entuziasmul si amplifica optimismul, uneori chiar prea mult. Este locul potrivit pentru a primi musafiri, pentru distractie, dar si pentru creativitate. Cei care locuiesc la nr.3 sunt firi vesele, deschise, puse pe glume, le place sa se distreze, sa fie in centrul atentiei, sa gaseasca solutii la problemele celorlalti. Uneori pot fi nonconformisti, superficiali, gelosi sau au tendinta sa-si disperseze energiile si resursele. Aici traiesc fericiti artistii, creatorii.
4. Numarul 4 este o sursa de stabilitate si siguranta, el reprezinta cei patru pereti, un perimetru bine delimitat. Daca ai avut o viata plina de nesiguranta, cel mai bine e sa te muti intr-o casa cu numarul 4, unde va iesi la suprafata natura ta practica, legata de lucruri concrete, solide, de un serviciu stabil. Cei carora le place gradinaritul sau sa lucreze ceva cu propriile maini se vor simti foarte bine intr-o astfel de casa. Tendinta celor care locuiesc la nr. 4 este sa munceasca prea mult, de aceea este bine sa isi ofere si momente de distractie si relaxare.
5. Casa cu numarul 5 este foarte stimulativa, plina de viata si in continua schimbare. Daca ai o viata plictisitoare, mutarea intr-o casa cu numarul 5 iti va aduce multa agitatie,  musafiri, telefoane care suna, calatorii, aventuri. Este o casa potrivita pentru cei care vor sa-si imbunatateasca puterea de comunicare, este locul cel mai bun pentru jurnalistii care lucreaza de acasa, de ex. Numarul 5 amplifica sex appeal-ul, puterea de seductie, nu este potrivit pentru persoanele caste sau care nu mai doresc aventuri sentimentale...Este potrivita pentru cei carora le place viata agitata, plina de surprize, firilor curioase si dornice de actiune, mereu in cautare de senzatii tari.
6.  Casa cu nr. 6 este foarte potrivita pentru o familie cu copii. Cei care locuiesc la nr.6 sunt calmi, linistiti, le place sa stea impreuna cu ceilalti intr-un cadru convivial, confortabil si armonios. Se imbraca la patru ace, in tinute chic, bine studiate. Este o casa potrivita pentru cei care vor sa-si dezvolte talentele artistice, dar si pentru cei care fac o munca de consultanta, lucrand de acasa. Intrucat vibratia lui 6 este orientata spre a te pune in slujba celorlalti, in special a familiei, este bine sa gasesti echilibrul intre ceea ce oferi si ceea ce primesti de la ceilalti. Intr-o casa cu nr. 6 exista si tendinta de a te izola de restul lumii, de aceea e bine sa mai iei contact cu lumea din cand in cand.
7. O casa cu nr. 7 este potrivita pentru persoane singure care se retrag sa mediteze, sa caute inspiratia divina sau sa faca o munca de cercetare. Vibratia lui 7 contribuie la cresterea intuitiei, la dezvoltarea calitatilor telepatice, la aprofundarea scrierilor ezoterice. Poate fi o casa pentru mai multe persoane, cu conditia ca toti cei din casa sa aiba aceleasi preocupari legate de cercetare sau de domenii ezoterice sau mistice.
8. Casa cu nr.8 aduce abundenta in toate domeniile vietii: abundenta de prieteni, de bani, de bunuri, dar si de calitati spirituale. Cei care locuiesc la nr.8 sunt adeptii regulilor si reglementarilor, se dedica trup si suflet muncii pentru a obtine putere, bani si un statut social bun, sunt curajosi si nu cunosc jumatatile de masura.
Daca pana acum ai lucrat asupra dezvoltarii tale spirituale si emotionale si nu te-ai realizat din punct de vedere material, o casa cu nr. 8 este cea mai potrivita pentru tine.
9. Casa cu nr.9 este locul cel mai potrivit pentru a te reculege si odihni dupa ce ai avut parte de multe experiente de viata, dar si casa in care poti sa finalizezi proiecte incepute mai demult. Este de asemenea locul in care poti sa-ti extinzi iubirea si compasiunea pentru intreaga umanitate. Intr-o astfel de casa vei atrage persoane care au nevoie de ajutorul si intelegerea ta. Exista si reversul medaliei. Dedicandu-te celorlalti, risti sa-ti neglijezi propriile probleme, dedicandu-te umanitatii in general, risti sa-i neglijezi chiar pe cei de langa tine.

Intr-o casa locuiesc mai multe persoane, nu pot fi toate la fel, veti spune...Intr-adevar. De obicei, exista o persoana care se supune cu totul vibratiei numarului casei, pentru ca, probabil, este cea care a ales-o, iar ceilalti se vor adapta, pana in momentul cand isi gasesc casa cu vibratia care li se potriveste lor cel mai bine.
Pe de alta parte, de multe ori, nu avem posibilitatea sa ne alegem casa in care sa locuim si vibratia numerologica aferenta. Cu toate acestea, fiecare vibratie are propria frumusete si ne va da exact ceea ce ne trebuie in acel moment. De exemplu, poate ai vrea sa locuiesti singur, sa te dezvolti din punct de vedere spiritual, dar de fapt locuiesti la nr.3, intr-o casa a carei energie este cea a comunicarii si a exuberantei. In acest caz, ceea ce primesti este exact ceea ce iti trebuie in acel moment. Nimic nu este intamplator.
Daca totusi nu iti convine energia unei case si nu ai posibilitatea sa te muti, poti contrabalansa vibratia unui numar prin diverse trucuri, fie cu ajutorul cristalelor, fie cu ajutorul culorilor  sau al obiectelor care aduc vibratiile de care te simti mai atras.

L.E. (Very later edit, anul 2021)
Am facut o plimbare prin cartier si m-am uitat la cateva case si la numerele lor.
De exemplu, intr-o casa cu numarul 6 locuieste si lucreaza o coafeza, care, pe langa faptul ca isi manifesta creativitatea prin munca ei de zi cu zi, are si talentul sa creeze un spatiu placut prin modul in care este organizata curtea, cu plante si aranjamente in functie de fiecare sezon, cu obiecte plasate in asa fel incat sa dea senzatia de armonie si confort, 6 fiind un numar al armoniei si bunului gust.
O casa cu numarul 2 gazduieste un Camin de zi pentru copii, desigur trebuie sa fie o casa primitoare, grijulie cu cei care vin acolo si isi manifesta deschis emotiile, copiii, bineinteles, numarul 2 fiind un numar matern, sensibil.
Intr-o curte cu numarul 22, cine poate sa locuiasca, decat un mester zidar, care a construit in acel spatiu doua case imense. Numarul 22 fiind numit si "master builder", nici nu ma mir...
La numarul 5, care este un numar al schimbarii bruste, al experimentarii senzoriale, cine locuieste? O doamna foarte activa din toate punctele de vedere, foarte mobila fizic si mental, care a avut parte de multe evenimente in viata ei, printre care si schimbari dese de parteneri.
La numarul 7, pe o alta strada, sta cineva care are pasiunea cartilor despre conspiratii, a teoriilor conspirationiste, numarul 7 fiind numarul  secretelor ascunse, cel care se straduieste sa dea raspunsuri la intrebari profunde si sa descopere secretele din spatele lucrurilor.
Intr-o casa cu numarul 9 sta cineva care se ocupa de administrarea unui cimitir...numarul 9 fiind un numar de...finalizare, de incheiere a socotelilor...
S.a.m.d....

29 comments:

  1. locuiesc in casa 3 e total diferit ,viata e aproape un cosmar in casa 3 o fi doar la mine 21 da 3 21, 2 plus 1 egal 3 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate fiindca nu ai ales tu casa in care locuiesti, poate fiindca nu se potriveste cu numerele tale.

      Delete
  2. Buna ziua
    Un apartament cu Nr 77 este de bun augur??
    Am observat.ca acest Nr nu este de bun augur pt o familie.
    Menționez că momentan locuiesc la un apartament. cu Nr 109 și ne simțim foarte bine.
    Ce ne sfătuiți??
    Mulțumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numarul principal al locuintei reprezinta numai o parte din energia numerologica a locuintei. In acest caz, 77 se reduce la 5 (7+7=14 1+4=5), dar nu trebuie sa ignoram nici numerele componente, 7 si 7, cu atat mai mult cu cat 7 este dublat. 7 este un numar spiritual, detasat de lucrurile materiale, un numar care izoleaza (poate fi o locuinta departe de serviciu, de magazine, fara mijloace de transport, etc), un numar care nu iti da posibilitatea sa progresezi din punct de vedere material. Pe de alta parte suma lor fiind 5, un numar plin de energie, acesta poate atenua caracteristicile lui 7. 5 aduce insa multa agitatie, multe schimbari, contacte sociale, calatorii, risipa de energie si de bani, etc.
      Nr.109 se reduce la 1, un numar pentru persoane active, creative, cu spirit de initiativa. Daca 1 e mai individualist, 9 vine cu mai multa solidaritate si compasiune.

      Delete
  3. buna ziua. sunt nascuta pe 28.06.1987 locuiesc intr-o casa cu numar 7 si vrea sa ma mut la o casa cu vibratie 8 sau 9! care mi-ar fi mai bun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr-adevar nr.7 nu prea ti se potriveste. Avand cifra de destin 5, esti o persoana dinamica, ai nevoie de libertate, de schimbari, de experiente noi, de socializare, iar 7 este tocmai opusul. Dintre 8 si 9, l-as alege pe 8, care atrage abundenta si afirmare sociala, cu conditia asumarii de responsabilitati si a unei munci sustinute si oneste, fiindca 8 este si numarul echilibrului si al justitiei. Este o casa buna pentru persoane active, intreprinzatoare, care vor sa fie lideri (ceea ce rezoneaza si cu 28 -ziua ta de nastere).

      Delete
    2. Va multumesc! Ce alt numar de aparatament mi s-ar potrivi?

      Delete
    3. Buna ziua, este adevarat ca putem schimba vibratia apartamentului prin adaugarea/scoaterea/inlocuirea de cifre astfel incat sa aiba vibratia pe care o vrei tu?

      Delete
    4. Ti s-ar mai potrivi nr. 1, 10, 19, 28, 37, 46, 55 (suma=1), fiindca ai ziua de nastere 28 (2+8=10), la fel nr.5, pentru ca este cifra ta de destin (sau 23, 32, 41)
      E adevarat ca se poate schimba vibratia apartamentului, important e sa nu iti faci un program din faptul ca un numar ar fi nebenefic, fiecare numar are o latura pozitiva si o latura umbra din care putem invata ceva.

      Delete
  4. Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat. Sunt nascuta pe 6.04.1978 iar sotul pe 27.09.1980 si vrem sa achizitionam un apt cu nr 41. Mentionez ca nu avem copii inca si momentan calatorim mult. Multumesc frummos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca va place viata in continua miscare, daca va place sa calatoriti, sa cunoasteti oameni si locuri noi, sa aveti parte de experiente interesante, atunci ap. cu nr 41 (care este de fapt un 5, 4+1=5) este potrivit pentru voi. Daca tinem cont si de vibratia numerelor componente, 4 si 1, atunci acest 5 va fi mai ponderat, 4 vine cu mai multa stabilitate, iar 1 cu creativitate si originalitate.

      Delete
  5. Buna ziua, dorim sa ne mutam intr-o casa cu gradina avand numarul 3A. Membrii familiei sunt nascuti in data de : adultii 04.12.1976, 04.09.1974, copii : 04.01.2008, 21.07.2010. Parintii sunt antrepenori(contabilitate, creatie). Va multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce familie frumoasa! Numarul 3A este de fapt un 4 = 3+1(A). Tinand cont ca trei dintre membri familiei sunt nascuti in data de 4, iar mezinul are cifra de destin 4, numarul 3A este benefic pentru intreaga familie. Numarul 4 uneste familia, ii da stabilitate, capacitate de a construi ceva solid, tenacitate, practicism. Numarul 3 din 3A, aduce multa creativitate, imaginatie, veselie, cu atat mai mult cu cat rezoneaza cu cifra de destin a capului familiei si cu alte cifre (12 sau 21 care dau tot 3) ale altor membri ai familiei.

      Delete
  6. In ultimii 20 de ani am locuit in 3 locuinte, toate avand numarul 7. Si da,uneori prietenii ma numesc mai in gluma, mai in serios "gangster spiritual". Sau "Mica vrajitoare". Pe langa asta, sunt nascuta pe data de 9. Sunt o persoana singuratica, spiritualitatea pentru mine nu e o preocupare, ci esenta vietii in sine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce frumos! Numerele au o energie a lor, pe care ar trebui s-o folosim in favoarea noastra...

      Delete
  7. Buna seara, sunt nascuta pe 15.01.1985. Momentan stau intr-un ap cu nr 38 si as dori sa ma mut la nr.48. Credeti ca e de bun augur? Mersi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numarul 48 este de fapt un 3, 4+8=12 1+2=3, si cum aveti un 3 in cifra de Destin, dar si de 2 ori 3 in data nasterii (1+5=6=2x3), cred ca vi se potriveste mai bine decat nr.38. Numarul 3 aduce multa energie, optimism, creativitate, schimbari rapide, surprize, exprimarea libera a personalitatii, viata sociala mai intensa, etc. Tinand cont si de provenienta lui 3, adica 48, aceste numere fiind pare si lente, vor calma putin din exuberanta lui 3.

      Delete
  8. Buna ziua, numarul casei mele este 17/1. Cum interpretez aceasta liniuta?:)
    Data nasterii 25.08.1990 şi copilul meu 26.11.2019. multumesc tare mult

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ignoram liniuta si adunam toate numerele: 1+7+1=9. Numarul 9 incluzand energia tuturor celorlate numere de la 1 la 9, aduce abundenta de evenimente, de emotii si sentimente, prosperitate. 9 reprezinta si generozitatea, de aceea pot sa apara castiguri din alte surse decat munca: cadouri, donatii, mosteniri, etc.

      Delete
  9. Am fost anuntat de la Primarie ca mi s-a schimbat numarul casei. A fost 17, iar acum e 19. Eu am cifra 9. Nu stiu daca va fi mai bine, dar pana acum a fost rau. La ce ar trebui sa ma astept?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred ca 19 e mai bun ca 17. Numarul 19 este de fapt un 1 (1+9=10=1), ceea ce inseamna ca poti incepe ceva nou, pot sa apara idei noi, poti sa-ti pui mai bine in valoare creativitatea si sa ai rezultate imediate. Numarul 1 este energia actiunii, iar 9 este implinirea, realizarea. 1 si 9 te asigura ca tot ce vei incepe va avea o finalitate, in timp ce cu 17, chiar daca incepeai ceva, 7 te facea sa-ti pui tot felul de intrebari, de frane, de indoieli "o fi bine, n-o fi bine...". Cifra ta 9 se integreaza mai bine in aceasta combinatie 1+9.

      Delete
    2. Am visat intr-o noapte ca cineva mi-a zis ca cifra mea norocoasa e 3. Sa fie un semn? Si avand in vedere ca eu sunt 9...

      Delete
    3. Posibil! Esti de 3 ori norocoasa in cazul asta...3x3=9.

      Delete
  10. Buna ziua, aveti perfecta dreptate legat de manifestarile apartamentului cu cifra 7, am locuit cativa ani intr o astfel de casa, rand pe rand casa a eliminat persoane pana cand a ramas o singura persoana pasionata de carti, dezvoltare Spirituala si teorii conspirationale. Urmeaza sa ne mutam intr un apartament cu cifra 39, situat la etajul 6, ce imi recomandati pentru un trai armonios si benefic pentru urmatorii membri 19.08.1979, 19.09.1987, 23.09.2020. Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca ati vrut sa ma uimiti, ati reusit! Ceva foarte rar, amandoi (adultii) aveti numerele suplimentare identice, cifrele de destin identice, matricele identice (pe langa zilele de nastere la fel)! Nu stiu cum ati reusit sa va intalniti! Sunteti foarte competitivi, foarte determinati, inteligenti, pusi pe realizari deosebite, cu profil de lideri amandoi. Sper sa nu iasa scantei din cauza asta. Copilul vine cu energie, sensibilitate, cu un caracter bland si iubitor si cu el nu va merge cu militaria, doar cu duhul blandetii. Apartamentul 39, care este de fapt un 3, vine sa armonizeze familia prin aspectul lui creativ, liber de rigori, si care indeamna la comunicare, exprimare, dedramatizare. Este un numar sociabil, optimist, imaginativ, vesel, spontan. Numarul 6, al etajului, care este numarul familiei, exprima si el foarte bine o buna protectie pentru familie. El este si un dublu 3, deci incurajeaza si el creativitatea si comunicarea in familie. Pe de alta parte, 39 il contine si pe 9, un numar pe care il aveti toti din familie, in diferite pozitii, deci este un numar in armonie cu toti trei. Numarul 9 este si numarul abundentei si implinirii, cu conditia sa fiti si voi generosi si cu cei care va calca pragul.

      Delete
  11. Buna ziua! Sunt născută pe 25.08.1989 și o sa mă mut intr.un apartament cu nr.59...ce părere aveți? A fost o alegere inspirată? Mulțumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numarul 59 este de fapt un 5, un numar care vine cu surprize, libertate de miscare, schimbari, prieteni noi, domenii noi de interes. Fiind deschis spre orice directie, numarul 5 nu pune limite, orice este posibil. Avand cifra de destin 6, un numar indreptat mai mult spre mediul familial, mai conservator, caruia nu ii place sa-i fie incalcata intimitatea, un apartament 5 poate sa va aduca mai multa energie si o mai mare deschidere spre prieteni, calatorii, noi oportunitati. Nu exista posibilitatea ca 5 sa va dezechilibreze, fiindca sunteti o persoana competitiva si luptatoare, dupa cum arata numerele din data nasterii.

      Delete
  12. Bună ziua!am dori sa ne mutam intr-locuita cu nr 89!soțul fiind născut pe 9.04.1988 și eu 1.08.1991 ,momentan locuim la 13.Ce ne îndrumați,mulțumim frumos

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numarul 13 este un numar de transformare si evolutie. Daca ati transformat ce aveati de transformat in domiciliul actual, acum puteti trece la nivelul urmator. Numarul 89 este de fapt un 8 (8+9=17= 8), iar cum fiecare dintre voi are in data de nastere numarul 8, amandoi rezonati cu acest numar. Un 8 aduce prestigiu, abundenta, noroc in afaceri si familie, cu conditia de a gasi un echilibru intre viata materiala si cea spirituala. Cum 8 are aceasta forma sinusoidala, este bine sa nu se risipeasca resursele din perioadele bune, pentru a le folosi in perioadele mai putin bune.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month