Cadourile si numerologia

Numerele ne pot fi de mare ajutor cand trebuie sa alegem un cadou. Pentru aceasta va trebui sa tinem cont fie de cifra de vibratie interioara (ziua de nastere), fie de cifra de destin (totalul cifrelor din data de nastere) a persoanei careia vrem sa-i oferim acest cadou.
Iata, in functie de numarul gasit, care sunt cadourile potrivite:
Pentru 1: Biografia unui mare sef de stat, o statueta, un portret, un stilou de lux, un ceas de calitate, o bijuterie cu rubine, trandafiri rosii.
Pentru 2: Un roman de dragoste, o carte cu zane, o cutie cu bomboane de ciocolata, un CD cu muzica romantica, un buchet de crini, un colier de perle, o invitatie la o cina romantica in 2.
Pentru 3: O invitatie la un concert rock, un abonament la o sala de fitness sau la o scoala de salsa, un buchet de lacrimioare, bijuterii cu topaz sau  agat, un gadget electronic, o invitatie la restaurant.
Pentru 4: Un abonament la revista "Stiinta si tehnica", o carte de bricolaj, o enciclopedie, un roman politist, o piesa de imbracaminte, flori de nu-ma-uita sau iasomie, o bijuterie cu smaralde sau jad,  ustensile pentru gradinarit.
Pentru 5: O calatorie intr-o tara indepartata, o invitatie la un eveniment sportiv, un ghid turistic, o bijuterie cu turcoaze sau safire, un accesoriu pentru voiaj, un accesoriu pentru masina, o orhidee.
Pentru 6: Un album de arta, o invitatie la un film romantic cu happy end, un tablou, un obiect decorativ pentru casa, un instrument muzical, un parfum, produse de ingrijire corporala, un sejur intr-un SPA,  un buchet de liliac sau narcise, un safir.
Pentru 7: O enciclopedie, o invitatie la un spectacol de balet, o carte rara, un ghid de medicina ayurvedica, un telescop, un bilet de intrare la un muzeu, un ametist, un buchet de irisi.
Pentru 8: Un abonament la o revista financiara, memoriile unui om de succes de faima mondiala, o masina, un tablou de valoare autentic, o bijuterie de lux, o invitatie la un eveniment monden, un ceas, imbracaminte de firma, panselute, amaryllis.
Pentru 9: Un abonament la o revista de astrologie, o piesa veche de mobilier, un CD cu muzica de jazz, carti ezoterice, un pachet de carti de tarot, un set pentru aromaterapie.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month