Numerologia zilei de 6.6.2013 * 6/6/6

Ziua de 6.6.2013 are o conotatie speciala, fiind marcata de grupul de numere 6/6/6, care a generat numeroase teorii de-a lungul vremii.
Vibratia zilei este 9 (6+6+2+1+3 = 18 = 9), un numar care reprezinta calea ascendenta, evolutia, prin inglobarea, pas cu pas, a vibratiilor celorlalte opt numere care il preced, prin integrarea si transmutarea lor intr-un plan superior. El nu este altceva decat finalul unui ciclu din spirala evolutiei.

Pe de alta parte 6/6/6 poate fi comparat cu un portal energetic, prin care se manifesta energiile Divinului Feminin, 6 fiind o cifra feminina, cifra armoniei, a iubirii, a nevoii de pace, de dreptate, a responsabilitatii.
Numarul 6 exprima sentimente si emotii profunde, tandrete, reconciliere, pace interioara. El este simbolul iubirii sacre, pure, dezinteresate, care trebuie sa se dezvolte in interiorul unui grup, al familiei, fara conditionari sau rasplata. La nivel planetar se considera ca atributele Divinului Feminin se vor manifesta din nou si vor prevala, hranind sentimentele de compasiune, iubire si responsabilitate. Ceea ce a inceput cu 12/12/12 se va desavarsi prin 6/6/6.

In matricea zilei de 6.6.2013 avem chiar patru de 6 (6666), cam multi...ce e prea mult nu e sanatos...?
Daca vectorul 3-6-9 reprezinta capacitatea omului de a materializa ceea ce este doar un proiect in destinul sau, casuta lui 6 reprezinta tocmai tendinta spre lumea materiala, practicismul sau cat de mult este ii omului dat sa munceasca. Se pare ca ziua de 6.6.2013 este o zi in care se manifesta dorinta de a munci fara masura,  necesitatea de a fi practici, de a dobandi ceva concret, palpabil, dar nu numai in folosul nostru, ci si al celorlalti.
In acelasi timp 6 este si un semn de apa, apa reprezentand emotiile, senzitivitatea, dar si energia bogatiei si a prosperitatii, sa o lasam sa curga spre noi...
Sa fim deci pregatiti pentru o zi plina de emotii, de munca multa dar si de senzualitate.
ARMONIE, IUBIRE, INTELEGERE, COMUNIUNE, RESPONSABILITATE, SEDUCTIE...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month