MEDITATIA CU NUMERE

DUȘUL CU NUMERE

Intrati intr-o stare de meditatie: inchideti ochii, respirati profund de cateva ori, apoi continuati sa respirati normal pe parcursul intregii meditatii. Imaginati-va ca va aflati intr-un loc real sau imaginar, in care va simtiti cel mai bine, pe o plaja exotica, langa un parau de munte sau pe o pajiste inflorita.
Pentru a va purifica de orice senzatie de stres, durere sau orice alta emotie negativa, imaginati-va ca deasupra capului aveti un duș din care incepe sa curga o lumina stralucitoare care spala si duce cu ea spre centrul Pamantului toate senzatiile negative, toate necazurile, toate bolile. La un moment dat, impreuna cu razele cristaline de lumina, incep sa curga numere aurii stralucitoare, care reprezinta codul vostru numeric, data de nastere sau o alta secventa de numere din lista numerelor vindecatoare ale lui Grabovoi. Imaginati-va cum cifrele aurii stralucitoare va mangaie aura si corpul, invaluindu-va cu o ceata fina formata din milioane de picaturi aurii. Ramaneti sub duș cateva momente pentru a intra in rezonanta cu forta purificatoare si energizanta a numerelor. Cand va simtiti incarcati de energie reveniti mental la locul ales si savurati prin toti porii senzatia de  bine si liniste pe care o aveti.
Iesiti usor din meditatie, respirati profund si exclamati un "aaaaah..." eliberator...

NORUL CU NUMERE

Imaginati-va ca prin fata voastra trece un nor mare si pufos. Debarasati-va de toate problemele, durerile, gandurile apasatoare, precum si de emotiile legate de aceste stari, exprimandu-le in cuvinte  si aruncandu-le pe acest nor. Vizualizati cu claritate tot ce ati scris acolo.
Intrati intr-o stare de meditatie si rugati-va sa primiti o combinatie de numere care sa va ajute sa scapati de toate aceste probleme. Numerele vor aparea foarte clare si vizibile pe nor. Lasati norul sa plece, sa dispara, cu tot cu pachetul de probleme, din raza voastra vizuala si concentrati-va pe secventa de numere vindecatoare pe care ati primit-o.
Ramaneti cateva momente in meditatie pana simtiti ca ati scapat de probleme. Respirati profund si simtiti-va eliberati...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month