Robert Redford n. 18.8.1936Ziua de nastere 18, ii aduce lui Robert Redford calitati de lider, initiator, dar si forta in abordarea problemelor concrete ale vietii, iar 9 (1+8), ii aduce calitati de mediator, intuitie si altruism.
Daca 8, cifra celor activi, curajosi, dispusi sa se implice total in realizarea obiectivelor lor, este si cifra lui de vibratie exterioara, 9 domina tabloul numerologic, aflandu-se atat in pozitia de cifra de vibratie interioara, misiunea in viata, cat si ca numar de destin.
Numărul 9 ne vorbeşte despre profunzimea spiritului care a ajuns la o etapa de evolutie superioara. Cei aflati sub influenta acestei vibratii sunt persoane intuitive si clarvazatoare. Au o imaginatie bogata, au si multe idei, dar stiu si sa gaseasca solutii acolo unde altii esueaza. Au un simt al dramaticului foarte dezvoltat, obisnuind sa acorde persoanelor dimensiuni fabuloase atat in sens pozitiv, cat si negativ, din aceasta cauza pot sa manifeste si calitati histrionice deosebite. Arta dramatica le da posibilitatea de a-si manifesta talentul, dar si sensibilitatea si emotivitatea.
O alta calitate a lor este altruismul, dorinta de a se darui celorlalti, implicarea in proiecte umanitare sau sociale, dar si tendinta de a merge impotriva conventiilor sociale, a nedreptatilor si abuzurilor.
Analiza matricei:
11 - nu are o forta psihica prea mare, ii lipseste fermitatea in impunerea ideilor lui, coopereaza insa foarte bine cu ceilalti; ca manifestare a caracterului el poate fi cand prea linistit, cand prea impulsiv si agresiv; uneori se comporta ca avand dubla personalitate, cand increzut si arogant, cand nehotarat si neincrezator in fortele lui.
2 lipseste - are un canal bioenergetic deschis spre acumularea energiilor din exterior; are tendinta de a se inconjura de lucruri vechi care emana o anumita energie de care el are nevoie; este supus influentelor mediului inconjurator, uneori fiind activ si plin de energie, alteori interiorizat si apatic.
333 - pedant, migalos, tinde sa cerceteze in profunzime domeniile care il intereseaza; se descurca bine in momente dificile, are nevoie de putin timp pentru a lua o decizie hotaratoare; invata foarte usor, considera informatia cea mai mare bogatie; are capacitatea de a se cunoaste, a se autostudia si in acest fel sa isi poata corecta comportamentul.
4 - sanatate buna din nastere, dar trebuie sa aiba grija sa o si intretina.
5 lipseste - nu are o imagine de sine foarte buna; in mod normal casuta lui 5 raspunde si de sistemul intuitiv, dar cum are cifra de destin 9, nu pot sa spun ca are sistemul intuitiv blocat...
66 - simt practic, iubitor de munca, il intereseaza bunastarea materiala, iar daca aceasta atinge un nivel multumitor, apare si o anumita armonie interioara; se comporta in exterior diferit de cum este in intimitate.
7 - are o gandire rationala indreptata spre el insusi, are o samanta spirituala care poate sa creasca si sa dea roade.
88 - simt dezvoltat al responsabilitatii; este capabil de sacrificii doar din iubire, fara nici un calcul; cei din familie trebuie sa tina cont de parerea lui.
99 - calitati intelectuale mai deosebite, invata pentru el dar tinde sa ii invete si pe ceilalti; poate obtine rezultate remarcabile daca este stimulat corect.

Analiza tabloului numerologic dupa sistemul HO'OLOKAHI dezvaluie, ca si la Robert De Niro, o personalitate de exceptie. Robert Redford are doar 3 numere care-i definesc parcursul vietii, 8, 9 si 10, dintre care numarul 9 apare in cinci pozitii ale tabloului numerologic.
Numarul 9 este expresia Corpului Subtil. Este o energie care contine toate informatiile si invataturile pe care le adunam de la stramosii nostri, experientele si genele mostenite de la acestia. Este o energie care permite intelegerea profunda a realitatii, cunoasterea unor aspecte care de obicei sunt ascunse.
Implinirea destinului inseamna corecta aliniere a pasiunilor, a cunostintelor acumulate, a darurilor cu care ne-am nascut, spre a ne simti impliniti, impacati, fericiti.
Tyler Mongan considera ca cele trei numere reprezentand ESENTA, SUFLETUL si SCOPUL formeaza impreuna un traseu, un drum, DRUMUL VIETII. In cazul lui Robert Redford cele trei numere sunt de fapt unul singur, si anume 9, exista, deci, o armonie perfecta intre constiinta de sine, talentele mostenite, intre armonia interioara si cea exterioara, intre felul in care e perceput de ceilalti si felul in care se vede el insusi.  Un 9 trebuie sa stie cum sa patrunda misterele vietii, sa mentina o prezenta calma pentru pentru a percepe intuitiv esenta lucrurilor. El este inteligent, disciplinat, bine conectat la ceea ce se intampla in jurul sau.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month