Vladimir Vladimirovici Putin * n. 7.10.1952

 A.F. Alexandrov este considerat intemeietorul scolii ruse de numerologie, a publicat foarte multe carti pe care le puteti gasi fie pe Scribd, fie in librariile rusesti online (pentru cei care stiu limba rusa), fie se pot citi direct online cu traducere, ca de exemplu "Data de nastere - cheia intelegerii umane". Alexandrov foloseste o metoda asemanatoare cu a lui Anatol Basarab, cu mici diferente legate de interpretarea unor numere, a unor linii si coloane din matricea pitagoreica.
In cartea sa "Tainele magice ale numerelor" (traducere aproximativa), A.F. Alexandrov ii face o analiza numerologica lui V. Putin, analiza pe care o redau mai jos intr-o forma prescurtata.

Desi unii se indoiesc ca data de nastere a lui Putin, 7.10.1952, ar fi cea reala, Alexandrov o considera corecta.
Analiza matricei:
1111- caracter puternic, vointa puternica, dar nu despotica; in situatii cand nu este nevoie sa-si impuna vointa, merge pe solutii mai blande; caracter tolerant, intra in relatie cu orice persoana, dar isi arata puterea cand este nevoie sa isi apere punctul de vedere;
222 - capacitati extrasenzoriale, el nu vede doar cu ochii fizici, percepe foarte bine fluxurile de energie, simte cand cineva vrea sa-l minta sau sa-l agreseze; recunoaste foarte usor calitatile interlocutorilor; cand este pus in situatii dificile, lasa intuitia sa lucreze; stie sa disimuleze foarte bine in caz de atac;
3 lipseste - Alexandrov considera ca numarul 3 caracterizeaza talentul pentru stiinta si tehnologie, iar cum Putin nu are niciun 3, rezulta inclinatia sa spre domeniile umaniste;
4 lipseste - Alexandrov considera ca lipsa lui 4 arata ca nu ii plac conflictele si certurile, pe care le evita;
55- bun analist, logica si intuitie, capacitati extrasenzoriale; poate face planuri pe termen lung, fiindca intuieste sensul de dezvoltare al lumii; inteligent, taios in replici, stie sa loveasca scurt cand este nevoie;
6 lipseste - nu ii place munca fizica, nu are abilitati in a se confrunta cu problemele domestice;
77 - noroc din nastere; cunoaste lumea si legile ei; are legatura cu planurile subtile;
8 lipseste - Alexandrov spune ca asta il scuteste de explozii emotionale, avand si 1111, nu ar fi fost bine pentru el...
9 - in sistemul lui Alexandrov 9 reprezinta memoria, iar faptul ca Putin are doar un singur 9, arata ca el are o memorie scurta ceea ce il face sa nu fie ranchiunos, sa nu tina supararea, sa nu fie invidios, etc.

Analiza vectorilor:
In sistemul lui Alexandrov, fiecare linie, coloana, diagonala este judecata in functie de numarul total de cifre din acea linie, coloana, diagonala. Bineinteles, calitatea fiecarui vector depinde si de numerele din fiecare casuta a matricei.
Daca un vector are:
  • 1 cifra - calitatea este slaba;
  • 2 cifre - calitatea este normala, cu conditia ca persoana sa fie atenta la acele calitati care lipsesc;
  • 3 cifre - calitate "extra" - daca e necesar, persoana poate sa isi modifice destul de mult calitatile, e loc de mai bine;
  • 4 cifre - calitatea este foarte bine dezvoltata dar nu la limita superioara;
  • 5 cifre - dezvoltata la maximum, o ulterioara intarire este inutila;
  • 6 cifre - supradezvoltata, ce e prea mult nu e sanatos, uneori poate duce la o scadere a calitatii;
In acelasi fel se judeca si cifrele din fiecare casuta a matricei. 
Este necesar sa intelegem ca intarirea unei linii are loc prin intarirea caracteristicilor cantitative ale numerelor din care este formata linia, dar in acelasi timp depinde si de caracteristicile specifice ale numerelor, cel mai puternic este si cel mai important, intrucat reprezinta fundamentul pe care se construieste linia.

In viziunea lui Alexandrov este posibil, pentru echilibrarea matricei, ca anumite cifre sa translateze in alte cifre si invers. Exista trei posibilitati: 11 sa translateze in 8 (si invers), 22 in 4 (si invers), iar 7 in 6 (si invers).
In analiza vectorilor din matricea lui Putin se face referire la o matrice pe care eu am numit-o tranzitorie si in care apar aceste tranzitii din unele cifre in altele pentru imbunatatirea calitatilor anumitor vectori.
In matricea initiala a lui Putin prima linie, care raspunde de capacitatea omului de a-si stabili si urmari obiectivele, de a-si sustine propriile opinii, este 1111    -     77, este o linie cu 6 cifre, deci supraincarcata si din aceasta cauza, susceptibila de slabiciune, de incapacitate de a avea obiective clare... Alexandrov vede utila o translatie a lui 11 in 8, dar si a lui 22 in 4, linia devine 11  4   77, este formata din 5 cifre, este la potential maxim si numai asa se explica promovarea lui Putin in functii de conducere.
Linia a doua  are 222 55 -, care devine 222  55  8 prin translarea lui 11 in 8, este supraincarcata, in concluzie devine mai slaba,  inseamna ca isi neglijeaza familia, ceea ce pentru conducatorul unei tari, este un sacrificiu necesar dupa parerea lui Alexandrov. Pe de alta parte  22 a translatat in 4, in acest caz linia ar fi 2 55 8.
Linia a treia este formata dintr-o singura cifra 9. Intrucat aceasta linie, in acceptia lui Alexandrov reprezinta stabilitatea, atasamentele, obiceiurile, dorinta sau frica de schimbare, rezulta ca Putin, avand o singura cifra in aceasta linie, are o mentalitate de revolutionar, caruia nu ii este frica de schimbare, promoveaza cu hotarare reformarea societatii.
Coloana 1-2-3 in matricea initiala ar fi supraincarcata, deci nu ar fi bine, dar tinand cont ca pierde 11, devine 11 - 222- -, are 5 cifre, o sanatoasa autostima, strict necesara unui bun conducator. Alexandrov ignora faptul ca 22 ar fi trecut in 4...sau probabil trecerea e luata in considerare numai cand trebuie echilibrata o calitate.
Coloana 4-5-6, care reprezinta, in viziunea lui Alexandrov,  capacitatea omului de a asigura familiei lui bunastarea materiala, aspiratia spre autonomia financiara, are doar 2 cifre in matricea initiala, iar daca mai adaugam un 4, are 3 cifre, se poate spune ca Putin nu este preocupat in niciun caz de finantele lui.
Coloana a treia, devine dupa translatie 77- 8- 9, deci mai puternica, are patru cifre, rezulta ca Putin este o persoana care stie sa-si puna in valoare talentele, stie sa aprecieze frumusetea lumii.
Diagonala 3-5-7, reprezinta pentru Alexandrov, sexualitatea, potenta, poftele carnale (!). La Putin aceasta diagonala este formata din 4 cifre (55 - 77), ceea ce arata ca are un temperament focos, dar nu exagerat (Alexandrov e fericit ca in acest fel nu sufera de sindromul "Monica Lewinski", el spune ca toti cei care au o diagonala puternica sunt soti fideli, ei cautand imbunatatirea relatiei cu propriile lor sotii...)
Diagonala descendenta 1-5-9 reprezinta pentru Alexandrov, diagonala spiritualitatii. Si aceasta se imbunatateste dupa ce 11 trece in 8, in acest fel Putin devine un om cu o spiritualitate in evolutie, ceea ce inseamna ca are standarde morale elevate in raport cu cei pe care ii conduce.

Analiza numerelor aditionale (numite numere operative la Anatol Basarab):
7.10.1952.25.7.11.2
Analiza datei de nastere se face de la dreapta la stanga, adica scriem data de nastere invers:
2 5 9 1 0 1 7   =  evolutia sa (2) este bazata pe logica (5) experienta (9), dorinta de putere (1), ceea ce il face cu adevarat (0) un lider (1) mondial (7).
Primul numar operativ (25.7) arata ca parcursul sau (2) este legat de tara lui sau chiar de intreg mapamondul (5), ca el intelege intotdeauna legile si constructia acestei lumi la nivel foarte subtil (7).
Al doilea numar operativ (11.2) arata ca este un luptator cu o vointa puternica (11) si ca isi pune in joc toata energia de care este capabil (2).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month