Numerologia compatibilitatii in cuplu

Pentru analiza compatibilitatii in cuplu (sau in orice tip de relatie, prietenie, relatii sef-subaltern, relatii familiale, etc.) se compara cifrele de destin, care rezulta din suma tuturor cifrelor din data nasterii, redusa la o singura cifra, exceptie facand 11 si 22. De exemplu: 21.3.1978 = 2+1+3+1+9+7+8 = 31 = 4; sau 26.4.1979 = 2+6+4+1+9+7+9 = 38 = 11, ramane 11.
Pentru o analiza aprofundata se pot lua in considerare si alte aspecte din datele de nastere, cum sunt cifra de vibratie interioara, exterioara, misiunea in viata, cifra karmica, etc.1 cu 1: amandoi vor sa fie lideri, sunt foarte activi și individualisti, ceea ce produce în general tensiune. Într-o relatie, ei trebuie să învețe să facă compromisuri și să încerce să coopereze.
1 cu 2: relație foarte bună, pentru că lui 2 ii place sa susțina, sa sprijine, să coopereze și lui 1 sa dirijeze. Acesta poate fi un cuplu foarte creativ, dacă 2 nu devine prea dependent de 1.
1 cu 3: combinație bună. Sunt două numere dinamice, pline de acțiune și creativitate, care le permit, în cazul în care se concentreaza pe un obiectiv, realizări remarcabile și stabilitate.
1 cu 4: 1 este inovator, 4 convențional. Acest lucru poate duce la o relație bună, deoarece 4 este foarte muncitor, iar lui 1 îi place să dea liniile directoare pentru executarea sarcinilor. Este o pereche foarte activa si muncitoare. Se pot stimula unul pe altul in cazul în care 1 isi foloseste inventivitatea, iar 4 isi pune in valoare practicismul și atenția la detalii. 
1 cu 5: există afinitati între versatilitatea lui 5 si ideile originale ale lui 1. Ambii sunt inovatori, dinamici, activi și pot genera o legătură armonioasă, dacă respectă libertatea fiecaruia dintre ei. E necesar ca fiecare sa foloseasca si oportunitățile dinafara relatiei de zi cu zi. 5 iubeste libertatea, iar lui 1 nu-i place să dea explicatii. 
1 cu 6: este posibil să se potrivească dacă 1 nu devine foarte individualist și înțelege nevoia de afecțiune și implicare a lui 6. 6 trebuie să evite încăpățânarea si tendinta de a-si impune punctul de vedere cu orice pret. Este o combinație care poate genera evoluție și creștere spirituală. 
1 cu 7: apar probleme de natura individualista dar si de mentalitate. Dacă nu se concentreaza pe un obiectiv comun, 1 actioneaza ca si cum ar fi singur, iar 7 vrea să se refugieze în lumea lui interioară. Se creează conflicte, deoarece 1 este impulsiv, activ si are probleme cu intelegerea nevoii de timp de reflecție a lui 7. 7 are nevoie de liniște, iar 1 este acțiune pură . Dacă se concentreaza pe învățarea reciprocă a diferențele dintre ei, poate fi un cuplu puternic și de succes.
1 cu 8: este o combinație câștigătoare pentru realizări materiale, dar se poate destrama într-o luptă pentru putere, deoarece ambilor le place să conducă și pot deveni agresivi. 
1 cu 9: amandoi sunt activi si impulsivi. Există tensiuni atunci când 9 lupta pentru pentru idealurile lui, iar 1 este individualist. Dacă sunt de acord, 1 poate da direcția și conduce proiectele idealiste si umanitare ale lui 9. Nu este o pereche foarte potrivita din punct de vedere afectiv, deoarece 9 se afla mai mult în afara casei si doreste sa salveze lumea, iar 1 are actiuni individuale. 
1 cu 11: pot sa apara tensiuni între cei doi, pentru ca ambii sunt activi si dornici sa conduca. Dacă ei isi pot controla ego-urile și se situeaza pe acelasi plan, fara a incerca sa conduca, se pot completa reciproc și pot să fie foarte creativi. 11, care este foarte inteligent, il poate inspira pe 1, în timp ce 1, cu spiritul lui de initiativa, il poate ajuta pe 11 in concretizarea proiectelor lui. 
1 cu 22: combinație foarte bună. Împreună pot atinge succesul, deoarece amandoi sunt foarte activi. Formeaza o pereche strălucitoare, avand posibilitatea de a urmări proiecte de anvergura pentru a genera schimbări în viața lor și a celorlalti. 22 si 1 trebuie sa invete importanța actiunii nu numai pentru ei înșiși, ci si pentru cei din jurul lor.

2 cu 2: există o înțelegere reciprocă , dar sunt prea sensibili, emotivi, ceea ce poate provoca instabilitate, cu excepția cazului în care învață să lucreze împreună și sa-si dezvolte simțul practic.
2 cu 3: bineînțeles, 3 este cel care deține controlul în relație, spontaneitate lui 3 poate atrage mulți prieteni. Conditia este ca sensibilul 2 sa nu se simta coplesit de energia si initiativele lui 3.
2 cu 4: sensibilitatea lui 2 imblanzeste rigiditatea lui 4, iar 2 învață sa devina mai practic . Dacă nu se blocheze unul pe altul, pot atinge armonia în cuplu.
2 cu 5: sensibilitatea ridicată a lui 2 si senzualitatea lui 5 pot genera o întâlnire sexuală bună. Conflictul poate sa apara atunci când 2 va vrea să-i ingradeasca libertatea lui 5. Ei pot evolua împreună dacă 5 invata sa fie cooperant și sa se preocupe si de nevoile lui 2, iar amandoi să învețe să lase de la ei.
2 cu 6: combinație foarte favorabila. Ambii sunt foarte emoționali și sensibili, este o combimatie ideala pentru o familie, care poate atinge prosperitatea și sa devina un cuplu magnetic.
2 cu 7: legătură spirituală foarte buna, care creeaza o atmosferă calmă și liniștită . Problemele pot aparea atunci când 7 se izoleaza in lumea lui interioara, in timp ce 2 are nevoie de afectiune, 7 fiind de obicei mai rece și distant . 7 trebuie să învețe sensul cooperarii de la 2.
2 cu 8: afinitate bună. 2 se va simți protejat și sprijinit de 8. Un 2 poate câștiga prestigiu și succes material folosindu-se de capacitatea administrativă a lui 8, iar 8 de diplomatia lui 2. 8 ar trebui să evite supunerea excesiva a lui 2.
2 cu 9: nu prea sunt compatibili. 2 este foarte sensibil, are nevoie de demonstrații de afecțiune și de implicare, iar 9 este un idealist care vrea să salveze lumea și are nevoie de libertate de miscare. Dacă se straduiesc, relatia poate funcționa atâta vreme cat pot sa-i ajute pe alții și vor sa fie o sursă de inspirație pentru alții. Oricum relatia va fi insotita de emotii si sentimente fluctuante.
2 cu 11: relatia poate fi dificilă, deoarece de multe ori 11 acționeaza ca 2, ceea ce poate duce la instabilitate. Pe 11, care nu se ataseaza de oricine, s-ar putea sa-l deranjeze nevoia de afectiune si de implicare a lui 2. Aceasta este o legătură karmică, o relatie care vine din alte vieti, așa că fiecare trebuie să învețe ceva din ea. Ei pot simți că relația este greu de dus, ca pare un test dificil, dar trebuie sa-si demonstreze puterea și eficiența in actiuni comune.
2 cu 22: similar cu relația 2 cu 4, dar 22 fiind număr maestru, cu o anvergura universala și dornic sa se concentreze asupra cauzelor mari, pot sa apara conflicte de natura emotionala.

3 cu 3: cuplu incitant, creativ, sociabil, norocos, dar care poate cădea în frivolitate, pierderi de bani și energie. Trebuie să evite să provocarile in relatiile cu ceilalti.
3 cu 4: nu se înțeleg prea bine. 3 este creativ, expansiv și liber, 4 iubeste rutina, este organizat, auster si conservator. Sunt opusi, dar pot folosi relatia ca să învețe unul de la celalalt pentru a putea evolua. 4 poate pune ordine in viata unui 3, iar 3 poate sa-l invete pe 4 ce e optimismul și creativitatea. 
3 cu 5: sunt foarte asemanatori, sociabili, dornici de distracție, dinamici și hotărâti . Cu greu se instaleaza rutina intr-un astfel de cuplu, a carui relatie poate progresa cu ușurință fără sa-si iroseasca energiile unul altuia.
3 cu 6: afinitate bună, se inteleg atata timp cat se bucura de confortul unei vieti sociale si sentimentale. Gazde bune, vor avea o multime de prieteni. Pot intra în conflict atunci când 6 devine prea protector, posesiv si incapatanat, limitând nevoia de expansiune a lui 3. 
3 cu 7: afinitate scăzută, sunt firi opuse, 3 este extravertit, iar 7 introvertit. Se potrivesc prin faptul ca ambii caută înțelepciunea, dar 7 are nevoie de timp pentru a reflecta și a aprofunda, iar 3 este mai impulsiv si autodidact. Daca ar fi să invete ceva unul de la celalalt, 3 poate dezamorsa tendintele de perfecționism și izolare ale lui 7, in timp ce 7 poate sa-l învețe pe 3 sa incetineasca viteza și sa gandeasca înainte de a acționa. 
3 cu 8: o combinație bună, unde 8 cauta mângâiere și sprijin la 3. 8 este talentat în afaceri iar 3 este creativ și sociabil. Ei pot realiza lucruri mari în cazul în care 8 nu va deveni foarte sever și autoritar cu 3.
3 cu 9: afinitate buna, idealismul și creativitatea îi apropie, ambii sunt populari, idealisti și impulsivi, dar ar trebui să fie precauti în modul în care se descurca în lumea materială, deoarece amandoi au tendința de a risipi banii. Au nevoie sa-si dezvolte simtul practic. 
3 cu 11: nu au nici o șansă sa se înțelega dacă 11 nu isi controleaza nervozitatea și impulsivitatea, iar 3 nu inceteaza sa-si disperseze energia. Ei pot forma un cuplu carismatic, inspirat și vizionar, cu o viață amețitoare, in continua schimbare cu conditia sa-si stabileasca obiective comune clare. Aceasta este o legătură karmică, din care trebuie să învețe ceva, este o relatie care vine din alte vieti. Cea mai mare lectie pe care trebuie s-o învețe este să respecte libertatea celuilalt si sa fie mai detasati.
3 cu 22: există ceva, dar pe 3 nu prea il intereseaza proiectele ambițioase si pe termen lung ale lui 22. Cu toate acestea, ei se pot bucura de o scurta călătorie împreună.

4 cu 4: afinitate foarte buna, care predispune la succes financiar prin efortul amandurora. Ei sunt extrem de muncitori, conservatori si dau o mare importanță aspectului economic. Pericolul este ca se pot pierde în aspectele materiale, neglijând alte aspecte ale vieții. Conflictele pot sa apara din cauza încăpățânarii si rigiditatii. 
4 cu 5: total opusi, incompatibili. 5 are nevoie de schimbare, libertate și inovare, 4 are nevoie de rutină, de planificare, de securitate. Pe 5 il plictiseste 4, iar 4 se sperie de imprevizibilitatea lui 5. În cazul în care isi propun, ei pot învăța unul de la altul tocmai din caracteristicile lor contrastante. 5 il poate invata pe 4 sa nu-i fie frica de schimbare, iar 4 poate pune putina ordine in viața amețitoare a lui 5. 
4 cu 6: combinație buna, deoarece amandoi sunt seriosi, responsabili și practici. Ei trebuie să găsească un echilibru între muncă, responsabilități și distracție. 6 este mai afectiv, iar 4 nu este omul care se exteriorizeaza. Pe 6 il pasioneaza sa înfrumusețeze mediul in care traieste, în timp ce 4 este atent mai ales la detalii si activitati de rutina. Amandoi sunt încăpățânati, ceea ce poate fi o sursa de conflicte.
4 cu 7: afinitate foarte buna pentru că ei au obiective și comportamente similare. 4 este metodic și nedemonstrativ, 7 este perfecționist și singuratic. Aceasta poate fi o relatie emoționala și pasionala. 4 poate sa-l ajute pe 7 să-si realizeze ideile sale folosindu-si înțelepciunea in practică. 7 poate sa-l ajute pe 4 să-si orienteze interesul dinspre lumea materială, spre lumea spirituala. 
4 cu 8: amandoi sunt materialisti, au interese similare, dar în relația emoțională 8 tinde să-l anuleze pe 4, pentru ca vrea sa-si impuna autoritatea și aceasta creeaza tensiune in cuplu. Ei pot ajunge la un acord, daca 4 accepta ideile grandioase și ambițioase ale lui 8 și lucreaza la un obiectiv comun.
4 cu 9: sunt foarte diferiti, 9 este prea idealist pentru un 4, iar pe 9 il plictiseste rutina unui 4. Aceasta este o relatie karmică, așa că fiecare trebuie să învețe ceva din ea. Ei pot simți că relația este greu de dus, dar daca isi stabilesc cauze comune, pot merge mai departe. 4 il poate invata pe 9 sa fie mai practic și sa se descurce in plan material, iar 9 il va invata pe 4 despre idealism, curaj si înțelepciune. 
4 cu 11: sunt incompatibili, nu se înțeleg. Nonconformismul lui 11 se loveste de conformismul lui 4. În cazul în care isi propun, pot învăța ceva unul de la altul. 4 il poate invata pe 11 cum sa ramana cu picioarele pe pamant si sa devina mai practic, iar 11 il poate invata pe 4 tainele metafizicii si cum sa-si foloseasca intuitia. 
4 cu 22: există o anumită afinitate, dar 22 nu înțelege convenționalismul lui 4, 22 are obiective mai ambițioase și poate sa-si foloseasca intuitia in cucerirea lumii materiale.

5 cu 5: compatibili, dar amandoi sunt foarte schimbătoari și nerăbdători. Dacă isi stapanesc nervozitatea, pot forma o pereche foarte senzuala, plina de viata si de adrenalina pura. Ei au nevoie de schimbare, de călătorii și de activități intense pentru a-si consuma energia intr-o relatie de durata. In mod normal un 5 nu prea doreste să se implice emoțional pentru un timp mai lung.
5 cu 6: sunt destul de diferiti. Perfecționismul si confortul casnic al lui 6, contrasteaza cu lipsa de responsabilitate si cu dorinta de libertate a lui 5. 6 doreste afectiune, implicare, iar 5 caută libertatea. Daca invata fiecare putin de la celalalt, aceasta poate fi o relație stimulativa. 
5 cu 7: sunt opusi. Pe 5 il plictiseste 7. Viteza si prea marele entuziasm al lui 5 il pot alunga pe 7, care are nevoie de perioade de liniște, introspecție și meditație. 7 poate calma anxietatea și agitația lui 5, iar 5 poate invata de la 7 ce inseamna pasiunea și experiența. Avantajul este ca pot învăța unul de la celalalt si pot construi o relație bazata pe înțelepciune. 
5 cu 8: nu se prea potrivesc, dar pot sa ajunga la o intelegere, dacă 8 nu acționează posesiv. Aceasta este o legătură karmică, o relatie care vine din alte vieti, așa că fiecare trebuie să învețe ceva din ea. Ei pot simți că relația este greu de dus, ca pare un test dificil, dar trebuie sa-si demnostreze puterea și eficiența in actiuni comune. 5 poate sa-l invete pe 8 sa nu-i fie frica de schimbare, iar 8 poate sa-l invete pe 5 cum sa se descurce mai bine in plan material.
5 cu 9: nu există compatibilitate. 9 este prea idealist pentru 5, iar 5 neputandu-se atasa de ceva pentru mult timp, nici măcar cand e vorba de o cauză dreapta, il considera pe 9 un fanatic. Aceasta este o legătură karmică, așa că fiecare trebuie să învețe ceva din această relație. Relatia este supusa fluctuatiilor emotionale, amandoi fiind impulsivi și rebeli. Lectia pe care trebuie sa o invete este ca fiecare sa respecte libertatea celuilalt. 
5 cu 11: intelegerea poate fi sporadica, deoarece nonconformistul 11 poate fi atrăgător pentru 5, care iubește schimbarea. Aceasta este o legătură karmică din care fiecare trebuie să învețe ceva. Ei trebuie sa dea dovada de corectitudine, de loialitate și onestitate reciproca, altfel va fi o relație haotica. 
5 cu 22: exista compatibilitate numai în anumite aspecte: se pot bucura de o călătorie impreuna sau sa-si împărtășească experientele lor transcendentale. Dar altfel, pe 5 il plictisesc proiectele mari si pe termen lung ale lui 22.

6 cu 6: poate fi o intelegere de moment, dar, în general, poate fi o relatie impovaratoare. Le place sa se implice, adora frumosul, confortul, sunt sensibili, dar uneori se simt coplesiti de sarcinile familiale și de responsabilități. Le place să discute, dar fiind incapatanati, le este greu sa accepte puncte de vedere diferite și acest lucru poate duce la conflicte in relatie.
6 cu 7: sunt diferiti, dar este posibila o relatie, deoarece 6 il poate accepta si sustine pe 7. Aceasta este o legătură karmică, din care fiecare trebuie să învețe ceva. 6 se ocupa de familie, de zona sociala, de arta, iar 7 este cufundat în cautarile lui spirituale si mistice. Pericolul constă în lipsa de comunicare dintre ei. Ar trebui să decidă de la început “un protocol' de cooperare pentru o mai buna comunicare. 7 poate fi foarte rece și distant, iar 6 are nevoie de multa afectiune. 
6 cu 8: dezacord, deoarece există o tensiune între cei doi. In anumite aspecte se poate ajunge la o intelegere. Aceasta este o legatura karmica din care fiecare poate invata ceva si in special să respecte libertatea celuilalt și diferențele dintre ei. 8 poate sa-i asigure confortul necesar lui 6, prin calitatile lui manageriale, iar 6 va avea grijă de familie si de confortul casnic.
6 cu 9: acord bun, au multe idealuri comune, astfel încât este posibila o relație de durată, dacă 6 respectă idealismul și umanitarismul lui 9. Un 9 mai degraba se pune la dispoziția comunității, decat a familiei, ceea ce poate duce la conflicte intre ei. Daca 6 accepta sa se implice mai mult inafara nucleului familial, lucrurile merg bine. 
6 cu 11: poate fi o combinație bună dacă 6 sprijină inspirația și dorința de transcendență a lui 11 și acceptă faptul ca nu este atat de implicat in familie. 11 poate învăța de la 6 ce inseamna implicarea și responsabilitatea. Dacă reușesc sa se inteleaga, aceasta poate fi o pereche foarte frumoasa si plina de magnetism. 
6 cu 22: acord bun, deoarece 6, cu simțul lui de responsabilitate, nu ignora nevoile lui 22.

7 cu 7: amandoi au o viață interioară bogata si o gândire profunda. Ar trebui sa-si propuna sa revina cu picioarele pe pământ. Aceasta este o legătură karmică din care trebuie să învețe ceva, poate fi o relatie care vine din alte vieti. Lectia pe care trebuie sa o invete este respectarea libertatii celuilalt și a momentelor de tăcere și singurătate.
7 cu 8: destul de diferiti. 8 tinde sa domine, iar 7 se izoleaza în lumea lui de idei. Pot sa ajunga la un echilibru daca 7 il invata pe 8 cum sa se relaxeze si sa gaseasca echilibrul între aspectele materiale si spirituale ale vietii, iar 8 il poate invata pe 7 cum sa se descurce mai bine in plan concret, material. Poate fi un cuplu interesant, unde eficienta si simtul practic se combina cu intuitia si inspiratia.
7 cu 9: pe plan afectiv există un acord, dar destul de fragil. Aceasta este o legătură karmică. 7 nu accepta impulsivitatea lui 9, dar empatizeaza cu idealurile sale înalte. Intre cei doi poate exista o afinitate spirituală, daca urmăresc cu prioritate obiective comune ambițioase.
7 cu 11 și 22: 7 are o afinitate cu aceste două numere maestre. Cu 11 are posibilitatea să se implice în proiecte umanitare. Cu 22 poate forma un cuplu transcendental care poate sa-i inspire și pe alții . În plan afectiv poate fi o buna relatie, dacă nu se ocupa numai de proiectele sale personale. Acestea sunt numere care nu simt nevoia de a fi într-o relație, dar cand totusi exista o relatie, nu trebuie impiedicati să se ocupe de obiectivele lor personale.

8-8: nu există armonie, pentru că există o luptă pentru putere, fiecare vrea să conducă și să-l domine pe celalalt. Pot sa apara confruntări violente. Aceasta este o legătură karmică din care trebuie să învețe fiecare ceva. Ei trebuie să ai grijă sa nu fie obsedati excesiv de partea materiala a vietii.
8 cu 9: afinitate scăzută . 8, care acordă o mare importanță banilor și prestigiului, nu înțelege detașarea și idealismul lui 9. Dacă invata ceva din ceea ce-i diferențiaza, pot fi un cuplu foarte prosper. 9 cunoaște foarte bine nevoile altora, iar 8 știe cum să acopere aceste nevoi. Conflictul este generat atunci când 8 vrea sa-l domine pe 9. Acestea sunt două numere puternice care au tendința de a se confrunta. 
8 cu 11 și 22: 8 relationeaza bine cu cele două numere maestre. El este respectat si admirat pentru abilitatea sa de a se descurca in aspectele practice ale vietii. Cu numărul 11 are o legătură karmică , așa că are de invatat ceva din această relație.

9 cu 9: prea multa anxietate, prea mare fluctuatie emotionala. Nu este o combinație prea buna, sunt facuti sa traiasca mai mult inafara familiei, ceea ce face dificila o convietuire intre ei.
9 cu 11: afinitate foarte buna, deoarece amandoi au scopuri și obiective similare. 9 trebuie să aiba grija de starile emotionale fluctuante ale lui 11.
9 cu 22: acord foarte bun. Ei se sustin reciproc în proiecte pentru comunitate. 22 ii poate dezvolta lui 9 simtul practic si actiunea constructivă.

11 cu 11: Afinitate buna, idealuri comune, o combinatie dinamica, multa creativitate.

In CONCLUZIE: Cei compatibili, norocul lor ca s-au intalnit, iar cei incompatibili sa se consoleze ca au o legatura karmica din care trebuie sa invete ceva...Lucrurile nu sunt chiar atat de simple cum par...Am intalnit 6 care nu era preocupat numai de casa si familie, 7 care era ateu convins, 8 care nu credea numai in bani, etc.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month