2014

Semnificatia anului 2014, din perspectiva numerologica, este legata, la o prima evaluare, de suma numerelor care il compun: 2+0+1+4 = 7. Este vorba de un An Universal 7, a carui vibratie se distinge prin:
  • calitati: intelepciune, prudenta, sobrietate, studiu, meditatie, eruditie, analiza, filozofie, perfectionism, profunzime, spiritualitate, religie;
  • defecte: cinism, izolare, criticism, ironie, secretomanie, aroganta, fanatism, disimulare.
7 este considerat un numar magic, numarul ganditorului, al filozofului care cauta adevarul ascuns. Este o vibratie in care spiritul incearca sa domine materia prin introspectie, meditatie, concentrare, sa invete lectiile trecutului si sa le proiecteze in viitor. 7 este evolutie, dar in tacere, este intelepciune, dar la nivel de mister, este calm aparent, dar vulcan gata sa erupa, este maturizare lenta, dar profunda.
Din acest punct de vedere anul 2014 poate fi un an interesant. El poate aduce transformari profunde la nivelul mentalului colectiv, constientizarea faptului ca societatea este polarizata la extrem si este nevoie de o abordare de alt tip. El poate arata ca dincolo de realitatea aparenta, exista o realitate pe care ne-am incapatanat sa nu o vedem pana acum si pe care acum incepem sa o percepem mai clar, 7 scoate la iveala informatii secrete, aduce in prim plan societati secrete sau institutii ale caror activitati se desfasoara in spatele usilor inchise. 
Chiar daca suma ultimelor doua cifre din anul 2014 este 5 (1+4), un numar dinamic, transformator, in acest caz 4 vine sa il tempereze pe activul 1 prin conservatorismul sau. Oricum privim lucrurile 2014 pare sa fie un an al prudentei si moderatiei, al analizei dintr-o pozitie exterioara evenimentelor, si nu un an efervescent, un an al constientizarii, si nu al actiunii.
Din punct de vedere practic, al vietii de zi cu zi, 7 fiind asociat cu intelepciunea, cu studiul, poate influenta dorinta de a ne continua studiile, de a ne aprofunda cunostintele dintr-un anumit domeniu, de a participa la cursuri de diverse tipuri. La fel, 7 favorizeaza si transmiterea cunostintelor. Vor aparea in prim plan aspecte legate de religie si de reprezentantii ei oficiali, de credinte religioase, de domeniul ezoteric si de maestri spirituali. Terapiile si terapeutii vor avea o mai mare eficienta, 7 reprezentand si cunoasterea de sine, favorizeaza dorinta de a ne confrunta cu propriile frici si de a le comunica intr-un mod mai deschis celor care ne pot ajuta. Pe de alta parte 7 fiind legat de o perioada in care lucrurile curg mai lent, pot aparea blocaje si temporizari, care se vor dovedi insa benefice, fiindca vor indemna la reflectie si la un mod de a judeca lucrurile cu mai multa rabdare si mai profund.
Aceasta este tendinta generala a anului 2014. Pentru a afla influenta acestuia asupra fiecarei persoane se calculeaza vibratia Anului Personal, adunand cifrele zilei de nastere si lunii de nastere cu Anul Universal 2014. De exemplu, daca data de nastere este 17 decembrie, se aduna 17 (ziua nasterii) + 12(luna) + 2014 = 1+7+1+2+2+0+1+4=18= 1+8 = 9, rezulta un An Personal 9. 

Interpretarea numerelor legate de ANUL PERSONAL:


AN PERSONAL 1: Un  nou inceput
Totul este posibil in anul 1 pentru ca incepe un nou ciclu de 9 ani care vine cu experiente noi, iar trecutul trebuie lasat in urma. Este ca o renastere in care primii pasi sunt putin mai dificili, dar sentimentul este de libertate. Este anul in care se pot face schimbari legate de locul de munca, de achizitionarea unei noi case, de o marire de salariu, de un nou partener. Atitudinea cea mai potrivita este legata de curaj, spirit de initiativa, incredere in sine. Este momentul in care poti face lucrurile dorite de mult timp, in care dai in sfarsit startul proiectelor pe care le-ai amanat de atatea ori, dar si anul in care vor aparea proiecte cu totul noi si la care nu te-ai gandit ca vei avea curajul sa le incepi vreodata. Este anul in care semeni, pentru a culege roadele muncii tale in viitor.
Persoanele pe care le cunosti in acest an vor avea influenta asupra ta multi ani de acum incolo, iar  vechilor prieteni le vei gasi calitati pe care alta data nici nu le-ai fi observat. Propria persoana te va uimi prin curaj, indrazneala si spirit de initiativa.

AN PERSONAL 2: Liniste si bunastare
Rezultatele activitatii din anul precedent incep sa se vada foarte clar, semintele puse anul trecut vor incepe sa dea roade. Numarul 2 simbolizeaza dualitate, interactiune, comuniune, diplomatie, de aceea atitudinea cea mai potrivita este de reconciliere cu cei din jur, cu familia si prietenii. La nivel profesional vei avea nevoie de sprijinul unui grup, al unei echipe, pe ideea "unirea face puterea". Banii vor veni sub forma de ajutor, dintr-o mostenire sau de la cei care iti datorau niste sume. Este bine sa iti dezvolti increderea de sine, dar in acelasi timp sa nu refuzi ajutorul celorlalti, sa nu te incapatanezi sa faci lucrurile de unul singur. In iubire este anul relatiilor stabile si al conceperii unui copil. Este anul achizitiilor de orice tip, atat in plan material, cat si in plan spiritual si al dezvoltarii personale.
Este un an mai linistit, fara multe surprize, dupa un an 1 plin de provocari.

AN PERSONAL 3: Spontaneitate si improvizatie
Daca anul precedent a fost un an linistit, cuvantul de ordine pentru anul 3 este "agitatie". Este un an cu multa miscare, evenimentele se vor succeda cu repeziciune, nu este timp de dormit, atentia trebuie sa se concentreze pe schimbari de atitudine si obiceiuri. Este un an al creativitatii, al exteriorizarii, al exprimarii propriilor idei. Vor aparea prieteni noi, iubiri noi, care asa cum au venit, asa se vor duce. Nimic nu va fi de durata. Din punct de vedere financiar banii vor veni foarte usor, dar se vor cheltui la fel de usor.
Este un an in care comunicarea va fi foarte buna, cuvintele vor fi o arma redutabila atat in raport cu prietenii, cat si cu dusmanii, cu sefii sau cu clientii pe care ii vei uimi cu capacitatea de persuasiune.

AN PERSONAL 4: Perseverenta si munca
Anul acesta aduce stabilitate, concretizarea proiectelor demarate mai demult, dar necesita in continuare o munca de furnica, perseverenta si disciplina. Nu exista alta solutie, este nevoie de o gandire practica, de multa rabdare pentru a consolida ceea ce ai cladit pana acum. Daca s-au facut erori in trecut, este bine sa fie analizate cu atentie si remediate in aceasta perioada. Este un an in care pot fi consolidate cunostintele profesionale. Sunt de evitat schimbarile legate de locul de munca. Din punct de vedere financiar banii vin destul de greu, cu eforturi mari, cu multa munca, de aceea e bine sa fim stransi la punga, sa nu facem cheltuieli inutile. In iubire, pasiunea si tandretea vor fi puse in paranteza in acest an, iar evolutia cuplului va depinde de anul personal al partenerului si de modul in care acesta va intelege lupta celuilalt pentru siguranta materiala.

AN PERSONAL 5: Schimbare si curiozitate
Este un an in care, dupa efortul si munca grea depusa in anul precedent, este necesara o schimbare de peisaj. Gata cu rutina, cu automatismele, este timpul pentru originalitate si talent, pentru intalniri cu prietenii, pentru distractie si calatorii. Este o perioada foarte stimulativa din punct de vedere intelectual si emotional. In zona profesionala este un an al schimbarilor, dar nu este vorba de schimbari provocate de noi insine, este vorba de oferte din afara pe care trebuie sa stim sa le valorificam, sa le prindem din zbor. In general este un an prosper din punct de vedere financiar, exista insa si posibilitatea unor venituri neregulate, cu suisuri si coborasuri. In iubire intalnirile pot fi surprinzatoare, dar din cauza nevoii de libertate, a nevoii de a experimenta, nu e sigur ca se va lega ceva de durata.
Este un an plin de optimism, in care vor predomina distractia, calatoriile, iesirile cu prietenii, creativitatea.

AN PERSONAL 6: Implicare si tandrete
Este un an care favorizeaza relatiile de orice tip care se formeaza in aceasta perioada si care se vor consolida si vor deveni durabile. Este vorba de relatii contractuale, relatii de ascociere sau relatii afective. Familia va reveni pe primul plan, oferind in acelasi timp sprijin si consolare. Armonia lui 6 iti va da mai multa disponibilitate, vei mai prietenos si binevoitor, vei cauta prezenta celorlalti, ceea ce va determina o reactie pozitiva din partea lor. Din punct de vedere material casa va fi cea care va beneficia de cele mai multe cheltuieli legate de restructurare, redecorare sau chiar de achizitionarea uneia noi. Numarul 6 favorizeaza dezvoltarea unor activitati legate de domeniul imobiliar.
Este anul armoniei la nivel de cuplu, dar in acelasi timp este o perioada in care se verifica trainicia unei casnicii.

AN PERSONAL 7: Spiritualitate si prudenta
Este un an de expansiune la nivel spiritual, in care cauti raspunsuri la marile intrebari legate lume si de viata. Simti nevoia sa stai singur, sa te relaxezi, sa meditezi, sa asculti muzica, sa te dedici lecturii sau pasiunilor legate de arta sau cercetare. Este un an potrivit pentru studiu, pentru inceperea unor cursuri de formare profesionala, pentru reluarea unor studii intrerupte.
Este un moment bun pentru a face o analiza amanuntita a erorilor facute pana acum, pentru a le putea corecta in perioada urmatoare.
La nivelul relatiilor personale este bine sa te impaci cu ceilalti, sa le ierti eventualele greseli, pentru a te impaca de fapt cu tine insusti. Nu este un an al marilor iubiri, mai degraba al prieteniei si al sacrificiului de dragul celorlalti.
In plan financiar nu este un an bun pentru investitii hazardate.

AN PERSONAL 8: Reflectie si constientizare
Este un an care determina constientizarea situatiei in care te afli si trecerea la actiune. Este un moment decisiv in care iti asumi responsabilitati, incepi anul in forta, constient de posibilitatile tale, lucru care ii va uimi si pe cei din jur, pe colegi sau pe sefi. Este anul in care culegi roadele muncii din anii anteriori, dar in care poti pune bazele unor importante proiecte viitoare. Din punct de vedere financiar anul este foarte benefic, atat pentru sporirea castigurilor banesti, cat si pentru achitarea datoriilor restante, pentru punerea in ordine a documentelor financiare.  Este un an in care e bine sa nu repeti greselile trecutui, fiindca vibratia lui 8 te impinge sa inveti din greseli si sa repornesti la drum cu lectiile invatate.
In aceasta perioada este bine sa nu neglijezi relatiile sociale, cu colegii, cu sefii si sa fii mereu deschis la propunerile de afaceri care nu vor fi de neglijat.
In acest an iubirea va ramane putin in planul doi, dar nu e exclusa o intalnire interesanta si o relatie de durata.

AN PERSONAL 9: Consolidare si echilibru
Este anul in care privesti inapoi la ultimii 8 ani si incepi sa faci o selectie, o reevaluare a ceea ce ai facut in aceasta perioada. Toate proiectele incepute trebuie terminate, nimic nu trebuie sa ramana neterminat inainte de sfarsitul anului, la fel, nu trebuie incepute alt proiecte noi. In acest an se joaca ultima carte din cele avute in anii precedenti. Depinde de intuitia, de inteligenta si intelegerea fiecaruia modul in care consolideaza ce trebuie consolidat si se debaraseaza de lucrurile inutile sau renunta la proiecte iluzorii. Nu e momentul experimentelor si al consumului inutil de energie, nu e momentul pentru colaborari indoielnice. Nu trebuie amanate proiecte neterminate, dar nici sa lasam in urma obligatii neonorate sau regrete. In iubire relatiile vechi se pot consolida, dar cele noi nu trebuie sa decida nimic inainte de inceputul anului viitor.
Din punct de vedere financiar ar trebui sa reduse cheltuielile pentru a nu intra in noul ciclu cu datorii.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month