Numerele si alegerea cadourilor

Luna cadourilor! Haideti sa le alegem in functie de numerologia persoanei, tinand cont fie de cifra de vibratie interioara (ziua de nastere), fie de cifra de destin (totalul cifrelor din data de nastere, de ex. 12.5.1978 = 1+2+5+1+9+7+8 = 33 = 6 ).
NUMARUL 1: Pentru o persoana indrazneata si ambitioasa, care vrea sa se remarce, e bine sa alegi un obiect cu personalitate: imbracaminte de firma, un obiect high-tech, o statueta, un portret, un stilou de lux, un ceas de calitate, o bijuterie cu rubine, trandafiri rosii. Mai bine un obiect mic, dar de valoare, decat vice-versa. N-ar fi mai bine, totusi, sa-i oferim ceva care sa-l mai tempereze, sa-l mai opreasca din cursa spre locul 1? O carte despre Budismul Zen, eventual...
NUMARUL 2: Pentru o persoana aflata sub vibratia lui 2, sentimentala si iubitoare, ar fi potrivit sa alegi: o invitatie  la cina, un roman de dragoste, o carte cu zane, o cutie cu bomboane de ciocolata, un CD cu muzica romantica, un buchet de crini, un colier de perle. Darul trebuie sa corespunda unui mesaj special si trebuie oferit intr-un moment de calm si cu implicare emotionala. Cred ca un 2 ar prefera, de fapt, o zi in care sa fie rasfatat, sa nu mai aiba grija de nimeni si de nimic.
NUMARUL 3: O persoana creativa si inventiva cum este 3 te va inspira ea insasi prin vibratia ei. O invitatie la un concert rock, un abonament la o sala de fitness sau la o scoala de salsa, bijuterii cu topaz sau  agat, un gadget electronic, o palarie simpatica, o invitatie la restaurant sau orice altceva care incurajeaza optimismul si buna dispozitie a unui 3 sunt potrivite pentru el, dar cel mai mult i-ar placea sa primeasca mai multe cutii si cutiute pe care sa le despacheteze rand pe rand. La fel de mult i-ar placea sa citeasca biletele scrise de mana sau cu desene simpatice. Sau poate incercam sa-l calmam si pe 3 cu un CD cu boluri cantatoare tibetane?
NUMARUL 4:  Fiind persoane cu picioarele pe pamant, in mod normal au nevoie de ceva solid, de ceva legat de organizare, cum ar fi un birou, o agenda, un calendar, o geanta cu multe compartimente bine organizate, dar si un abonament la revista "Stiinta si tehnica", o carte de bricolaj, o enciclopedie, un roman politist, o piesa de imbracaminte, flori de nu-ma-uita sau iasomie, o bijuterie cu smaralde sau jad,  ustensile pentru gradinarit. O bietii 4! Tot timpul li se aminteste ca trebuie sa-si lucreze gradina! Haideti sa-i surprindem si sa le oferim ceva legat de distractie: niste patine cu rotile, un abonament la o sala de dans sau orice altceva care sa le distraga atentia de la munca.
NUMARUL 5: Cei aflati sub aceasta vibratie au nevoie sa-si consume energia, au nevoie de schimbare, trebuie luati prin surprindere. Ce-ar fi sa-i luam prin surprindere cu un CD cu o muzica mai linistitoare, sa-i mai calmeze un pic, invers decat pe cei cu 4. Totusi nu. Poate ar fi mai bine sa le daruim o calatorie intr-o tara indepartata, o invitatie la un eveniment sportiv, un ghid turistic, o bijuterie cu turcoaze sau safire, o trusa de voiaj cu cosmeticale, un accesoriu pentru masina, o orhidee. Foarte interesant ar fi sa alegem si un loc deosebit pentru a le oferi cadoul, un loc unde nu au mai fost.
NUMARUL 6: Aflati permanent in cautarea armoniei, trebuie sa aveti mare grija sa nu tulbarati armonia pe care eventual deja au gasit-o cei aflati sub vibratia lui 6. In general sunt multumiti daca primesc un album de arta, o invitatie la un film romantic cu happy end, un tablou, un obiect decorativ pentru casa, un instrument muzical, un parfum, produse de ingrijire corporala, un sejur intr-un SPA,  un buchet de liliac sau narcise, un safir. Surpriza cea mai mare pe care le-o puteti face este insa, sa le organizati ziua si sa luati toate deciziile in locul lor.
NUMARUL 7: Fiind tot timpul scufundat in studiu, un 7 are nevoie totusi de o mica pauza. Desi i s-ar potrivi o enciclopedie, o invitatie la un spectacol de balet, o carte rara, un ghid de medicina ayurvedica, un telescop, un bilet de intrare la un muzeu, un ametist, un buchet de irisi, cel mai bine ar fi sa fie scos din ale sale, macar pentru o zi, si sa fie surprins cu o invitatie la un spectacol de comedie nebuna.
NUMARUL 8: Desi se spune ca ei alearga tot timpul dupa bani, nu e chiar asa. Poate li s-ar potrivi un cadou de tipul: un abonament la o revista financiara, memoriile unui om de succes de faima mondiala, o masina, un tablou de valoare autentic, o bijuterie de lux, o invitatie la un eveniment monden, un ceas, imbracaminte de firma, panselute, amaryllis. Stoop, stop! Pe 8 il ducem la un curs de spiritualitate ezoterica, il determinam sa se opreasca un pic din activitatea lui laborioasa si il indreptam spre meditatie si calm, macar pentru o zi.
NUMARUL 9: Pentru o persoana pe care nu o poti surprinde usor, fiindca i se pare ca a trait totul, a vazut totul, putem incerca un abonament la o revista de astrologie, o piesa veche de mobilier, un CD cu muzica de jazz, carti ezoterice, un pachet de carti de tarot, un set pentru aromaterapie. Sau mai bine ii daruim ceva facut de mana noastra, ceva care sa inglobeze energia si afectiunea noastra, pentru ca 9 fiind un senzitiv innascut, ii vom atinge coarda sensibila imediat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month