ROMANIA * n. 1.12.1918

Din analiza matricei Romaniei, nascuta la 1.12.1918, rezulta urmatoarele aspecte:
  • Vectorul 1-4-7 arata capacitatea de a stabili obiective, de a le duce la indeplinire, dar si de a sustine cu consecventa propriile opinii si optiuni. Cu 5 cifre  in acest vector, Romania stie sa-si urmareasca obiectivele pana la finalizare, are un simt al scopului foarte dezvoltat, dar uneori neglijeaza aspectele colaterale, nu tine cont de cei pe care ii afecteaza aceste obiective, merge pana la capat indiferent de consecinte.
  • Vectorul 2-5-8 se refera la dorinta si capacitatea de a sustine familia, de a lupta si a munci pentru familie, pentru comunitate, in sens larg, spiritul patriotic. Cu 5 cifre in aceasta linie, Romania isi doreste sa aiba o comunitate puternica ("noi, romanii!"), are spirit patriotic, dar are o imagine idealizata despre sine, de aceea exigentele sunt uneori exagerat de mari, iar comunitatea nu se ridica intotdeauna la inaltimea acestor asteptari.
  • Vectorul 3-6-9 indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile de care este legata si cat de dispusa este la schimbari.  Cu 3 cifre in aceasta linie, Romania are multe obiceiuri si traditii la care tine, pare foarte atasata de ele, dar poate sa si renunte brusc la ele, fara niciun motiv aparent, dupa care sa revina imprevizibil la ele. Deasemenea, aceasta linie ne mai spune ca Romania nu are vocatie revolutionara, nu agreeaza schimbarile radicale. 
  • Vectorul 1-2-3 arata forta psihica, autostima, dorinta de a se distinge de ceilalti. Cu unsprezece cifre in aceasta coloana, Romania are o stima de sine exagerata, are un potential foarte mare, dar in loc sa isi valorifice calitatile reale, isi consuma energia pentru a se supraevalua, a se lauda cat este de buna si frumoasa, fara a demonstra cu fapte acest lucru.
  • Vectorul 4-5-6 se refera la sanatate, logica, intuitie, capacitatea de a munci, harnicie, la aspiratia umana spre autonomie financiara, spre sustinerea materiala a membrilor comunitatii. Cu o singura cifra in coloana, Romania nu are din start capacitatea sa asigure autonomia financiara si prosperitatea materiala a cetatenilor ei, asteapta tot timpul ajutor dinafara, sa vina altii sa o impinga de la spate.
  • Vectorul 7-8-9 caracterizeaza talentul si creativitatea. Cu 2 cifre in aceasta coloana, Romania nu ofera conditii pentru valorificarea talentelor propriilor cetateni, in timp ce alte tari se folosesc de talentele romanilor si stiu sa ii puna in valoare.
  • Diagonala ascendenta 3-5-7 indica temperamentul, senzualitatea. Cu 3 cifre in aceasta diagonala, romanii sunt temperamentali dar nu tot timpul, aceasta trasatura activandu-se doar in anumite conditii.
  • Diagonala descendenta 1-5-9 se refera la spiritualitate, la necesitatea unei vieti spirituale implinite, la apropierea de Divinitate. Cele 7 cifre din acest vector arata o supraincarcare, calitatea liniei putandu-se transforma in opusul ei. Credinta poate degenera in bigotism sau fanatism, ori chiar in negarea totala a Divinitatii. 

Analiza fiecarei casute din matrice:

11111 - caracter despotic, fara limite in dorinta de a domina psihic, ceea ce genereaza reactii ostile din partea celorlalti; salvarea unui astfel de caracter sta in descoperirea talentelor legate de arta, de spiritualitate, in stabilirea unui obiectiv clar pe care sa se concentreze; paradoxul acestei configuratii este ca, in fata autoritatilor, ori se comporta ca un supus pasiv, ori, cand apare o anumita presiune, explodeaza brusc si nu il mai poti opri, cale de mijloc nu exista.

 222 - caracter vesel, comunicativ, empatic, nu suporta minciuna si prefacatoria, in situatii dificile actioneaza instinctiv, cand presiunea este prea mare, pot exista explozii emotionale.

33 - imaginatie bogata, fara idei fixe, interes pentru stiinte si tehnologie, calitati de proiectant cu atat mai mult cat exista si un 5 (logica) in matrice.

5 - intuitia, logica, autostima sunt la minim, dar exista...

4 - lipseste din matrice, ceea ce arata ca Romania nu se impune ca un organism sanatos, integru, bine structurat din nastere, de aici si ezitarile din istorie, eschivele, jocul la doua capete.

7 - lipseste din matrice; in general 7 este considerata o cifra a norocului, dar in acelasi timp este si cifra cunoasterii profunde a lumii si a legilor ei; lipsa lui 7, dintr-o perspectiva optimista, reprezinta libertatea deplina in explorarea lumii, adica trebuie sa afle singura ce e bine si ce e rau, sa invete din greseli, sa depaseasca cu dificultate toate obstacolele care apar, sa experimenteze.

8 - un singur 8 in matrice arata ca Romania are simtul responsabilitatii din nastere, dar se activeaza doar in anumite momente.

9 - un singur 9 in matrice arata ca Romania are o inteligenta normala si o memorie cam slaba, ceea ce o ajuta sa nu aiba resentimente fata de ceilalti, nu este ranchiunoasa si razbunatoare.

Cifra de destin a Romaniei este 5, cifra legata de cunoasterea concreta, de dorinta de a experimenta, de schimbare, transformare; este simbolul inteligentei si curiozitatii, al dezvoltarii constiintei de sine.

Care este scopul nasterii Romaniei Mari ne spune al treilea numar operativ,  21, care reprezinta: 2(energie in dezvoltare) + 1(autostima) = 3 (constiinta de sine).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month