Cezar Ouatu * n.18.2.1980

Cezar Oatu are niste numere foarte speciale, care ma fac sa inteleg de ce nu este acceptat in totalitate de catre public. Nu este o persoana usor de inteles, fiindca traieste intr-o lume a lui, la care putini au acces, lumea artei, a creativitatii si inspiratiei.
Cu cifra de vibratie interioara 9, Cezar este o persoana sensibila si altruista, cu  o mare disponibilitate intelectuala, cu o viziune larga asupra lumii. Desi pare calm si rezervat, lumea sa interioara este efervescenta si pasionala.
Numarul 9 este ca un radar spiritual foarte sensibil, continand in el toate datele trecutului, ale celor 8 numere care il preced, pe care le integreaza si le transforma intr-o viziune superioara. Numarul 9 fiind deasemenea expresia triplicata a lui 3, reprezinta sensibilitatea artistica, calitatile de comunicare, inspiratia si creativitatea ridicate la un alt nivel.
Acest 9 provine din 1 si 8, doua cifre de putere, care ii dau abilitati de luptator, dar si o anumita nerabdare si impulsivitate.
Cifra lui de vibratie exterioara este 2, numarul unei personalitati duale, generoase, in cautarea armoniei, a afectiunii. Pentru cei aflati sub influenta acestei vibratii modul lor de a actiona este dictat de sentimente, ceea ce ii face putin indecisi, nesiguri pe ei si prea sensibili. Ei vad viata intr-un mod subiectiv si de aceea starea lor oscileaza intre comunicare si  inchidere in sine, intre dorinta de a se darui si necesitatea de a fi consolati, intre stabilitate si schimbare.
Cifra lui de destin este 11, un Numar Maestru legat de mari idealuri, de inspiratie si intuitie. Numarul 11 este numit si "Mesagerul Divin", fiindca se refera la indeplinirea unei misiuni speciale, cum ar fi transmiterea unor invataturi spirituale, ajutorarea, stimularea sau ghidarea celorlalti pe calea evolutiei spirituale. Cei aflati sub aceasta vibratie au idealuri mari, au  forta morala,  inteligenta intuitiva deosebita, magnetism.
Abilitatile lor nefiind legate de lumea materiala, viata li se pare destul de grea in planul concret, ei fiind niste visatori si niste idealisti.
Matricea sa vine sa il ajute in plan comportamental pentru realizarea idealurilor sale. Cu 1111 el are o forta psihica mare, este capabila sa faca fata confruntarilor de natura mentala, poate sa se impuna si sa tina lucrurile sub control. Deasemenea avand 222, este comunicativ, si poate fi un centru de atractie pentru ceilalti,  transmite emotii unui public, nu face economie de energie. Are o inteligenta mult superioara mediei (999), si o creativitate deosebita (vectorul 7-8-9).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month