MATRICEA ZILEI * AUGUST 2015


Ziua de 31 accentueaza energia lui 4 (3+1), favorizeaza activitatile manuale, cele legate de pamant sau lucrarile tehnologice. Aduce stabilitate, ordine, rutina.
Vibratia totala a zilei este 2, care indeamna spre diplomatie, socializare, parteneriate, mediere, disponibilitatea de a colabora.
Ar fi o zi plina de sensibilitate si emotie, daca energia lui 8 nu ne-ar aduce cu picioarele pe pamant, iar 55 nu ne-ar aduce intuitie si logica. Ratiunea si simtirea merg in aceeasi directie azi.

Intrebarea care se pune azi este: suntem capabili sa trecem de faza iluziilor si a manipularilor copilaresti si sa abordam totul cu seriozitate? ramanem copii sau ne maturizam si noi?
Se pare ca da, fiindca vibratia totala a zilei este 1+9 = 10 = 1, 19 aduce spirit de initiativa, entuziasm, inspiratie si perseverenta. 1 decide directia, iar 9 arata ca energia lui trebuie pusa in serviciul celorlalti.
Energia feminina a lui 2 si energia masculina a lui 9 se unesc azi pentru a creea o atmosfera prietenoasa, poetica, romantica. Este o zi care poate aduce faima, succes in cariera. Dar 2+9 = 11, un Numar Maestru care stimuleaza inspiratia, intuitia, carisma, capacitatea de a-i inspira pe ceilalti, de a-i calauzi pe un drum legat de idealuri inalte.
Vibratia totala a zilei este 9 (2+7), azi trebuie sa ducem la bun sfarsit niste proiecte mai vechi, nu e o zi pentru a incepe ceva nou. 9 aduce mai multa compasiune si intelegere a nevoilor celorlalti.
Familia este din nou supraevaluata. Multa emotie si energie de consumat, poate in activitati creative, fiindca vectorul 7-8-9 asteapta sa fie valorificat.

O anumita frustrare, emotie, trebuie canalizata azi, exprimata printr-un proiect concret, o realizare deosebita in plan material. Azi totul este gestionat cu mana forte, incepand cu data zilei (2+8= 10 = 1), unde un sef isi manifesta autoritatea, si terminand cu vibratia totala a zilei, 8 (2+6), in care vine strategul sa reaseze lucrurile, sa faca dreptate, 
O zi in care excesul de energie poate deveni autodistructiv la nivelul unor mase mari de oameni, daca nu este gestionat corect.

Ziua de azi incepe cu 2 numere contradictorii: 2 = mobilitate emotionala, sensibilitate afectiva si 7 = rigoare mentala, intelepciune, reflectie si concentrare. Dar impreuna fac 9, marele transformator, asa ca ziua va fi una a realizarilor datorita inteligentei si imaginatiei, gandirii pozitive si fortei spirituale. Vom avea idei umanitare, disponibilitate spre cei care depind de noi, familia (tara, comunitatea) ramane pe primul loc si azi.
Vibratia totala a zilei (2+5 =7) aduce un plus de intelepciune sau poate pune frana mobilitatii celor 2 numere contradictorii 2 si 5.
Ar trebui sa profitam inca de energia lui 2222 din matrice.

Azi avem din nou un portal energetic 888, zi-luna-an, 8-8-8, al treilea din aceasta luna (8 august, 17 august si 26 august). Portalurile sunt momente de schimbare si evolutie, sunt ocazii de crestere a constiintei de sine, momente de cotitura in care toate elementele se armonizeaza, dorinte, oportunitati, conditii fizice.
Cu 5 de 2 in matrice calitatile extrasenzoriale se pot manifesta azi, energiile fiind indreptate spre interior, pentru vindecarea si armonizarea propriei persoane.
Vibratia totala a zilei este  3x8 = 24 = 6, numarul armoniei, iubirii, vindecarii, frumusetii, pasiunii.
Ziua este dominata de cifre pare, feminine, dar si de elementul apa. Apa este asociata cu emotiile, cu intuitia, empatia, creativitatea, regenerarea. Apa este purificatoare, vindecatoare, hranitoare, ea reprezinta femininul, este adaptabila, pasiva si receptiva. 

Incepem ziua cu 2 numere instabile 2 si 5. In timp ce 2 se lasa influentat, manipulat, fiind mobil si ezitant in interior, in emotii si senzatii, 5 ezita in exterior, este mobil in gandire, isi schimba directia tot timpul. Suma lor, 7, vine sa uneasca cele doua fatete yin si yang ale celor 2 numere pentru un echilibru mental, in cautarea adevarului absolut.
Ratiunea si simtirea merg in aceeasi directie azi (111 si 222), ce vrea sufletul, vrea si ratiunea, asa ca ne putem apuca de treaba, cu atat mai mult cu cat autostima este la cote inalte (555), avem mare incredere in fortele noastre.
Vibratia totala a zilei este 5, un numar care stimuleaza creativitatea.

24, redus la 6, este compus numai din numere yin, feminine, ceea ce provoaca o anumita lentoare in realizarea obiectivelor. Este nevoie, in plan material, dar si afectiv de sustinere, incurajare, stimulare. Din fericire exista sustinerea lui 8, care, de altfel, a fost prezenta toata luna august.
O zi cu energie in surplus, ea trebuie consumata, dar si o zi in care se pot manifesta calitati extrasenzoriale.
Vibratia totala a zilei este 4, care provine din 22, un Numar Maestru care stimuleaza capacitatea de a pune in valoare talentele in proiecte de anvergura, dar si capacitatea de a infrunta situatii delicate si de a rezolva probleme complexe. 

O zi foarte dinamica, incepe cu 5(2+3) si trage concluziile cu 3(2+1). In timp ce 5 este un Speedy Gonzales al numerologiei, are o gandire rapida, indreptata in toate directiile, pentru ca nu stie ce sa aleaga pentru a-si satisface mai bine curiozitatea, 3-ul este spontan si incearca sa-si exprime bucuria si exuberanta.
Ratiunea si simtirea merg mana in mana, suntem bine incarcati energetic, asa ca proiectele zilei au toate sansele sa se realizeze. Beneficiem si de prezenta tuturor celor 4 elemente:
  • 1 si 5 = foc = dinamism
  • 2 = apa = emotii constructive 
  • 3 si 7 = aer = spontaneitate si inspiratie
  • 8 = pamant = magnetism, stabilitate

O zi a constructiilor geniale. Exista un potential energetic foarte mare care trebuie pus in slujba unor idealuri marete.
Aptitudinile extrasenzoriale se pot manifesta, dar energia este indreptata spre interior, capacitatea de autovindecare fiind maxima.
Ziua este dominata de cifre pare, feminine si de elementul apa - emotii, empatie, vindecare, adaptabilitate.
Vibratia totala a zilei este 2, tot un numar par, feminin, centrifug, al rezistentei pasive, dar si al incertitudinii, el osciland intre doua posibilitati, este tot timpul in dubiu.

21= 3; 1, 2, 3, adica Tata, Mama si Fiul, toata familia reunita.
Autoritatea, initiativa, pilonul central, siguranta psihica, impreuna cu sensibilitatea, imbratisarea materna, toleranta, diplomatia, siguranta emotionala, dau spontaneitatea si inocenta copilului interior, creatorul propriei vieti.
Cu 5 de 1 in matrice forta psihica este mare, dar indreptata spre interior, ceea ce vrem sa impunem altora ne afecteaza in primul rand pe noi.
Vibratia totala a zilei este 19=10=1. Seful absolut devine un sef tolerant, sensibil la valorile umaniste, un sef vizionar si demn de incredere.

O zi caracterizata prin generozitate disponibilitate catre ceilalti, si mai ales, prin tot ce se poate face in 2: asociere, cuplu, alianta, colaborare.
Chiar si linia mediana din matrice este formata din cupluri, pe principiul "imi dai, iti dau" (energie, logica, responsabilitate).
Vibratia totala a zilei este 9, o zi a finalizarii proiectelor incepute mai demult. Chiar daca 1 si 8 isi disputa suprematia, 1 prin dorinta de a conduce, de a fi in frunte, iar 8 prin dorinta de putere, 9 vine sa calmeze spiritele, sa depasesca conditionarile sociale, sa contracareze intoxicatiile mentale si sa aduca mai mult altruism in societate.

19 - mari vise si idei umaniste (9) trebuie concretizate prin rigoarea lui 1. Evadarea lui 9 din realitate este stopata de energia, puterea si autonomia lui 1.
Din nou responsabilitatea fata de familie, tara sau comunitate este foarte prezenta. Azi muncim cu spor si drag pentru noi, dar si pentru altii (66), avem multa vointa.
Vibratia totala a zilei este 8, care provine din 2 si 6, cele mai feminine numere. Vorbim de puterea feminina, puterea de a concretiza visele si valorile feminine, o mana de fier intr-o manusa de catifea sau forta jocurilor de putere intr-o confruntare foarte rapida.
Elementul apa (emotii, camp astral) domina aceasta zi.

O zi complicata...Doua cifre asemanatoare si totusi diferite, amandoua competitive, in timp ce 1 este ambitios, dar izolat in lupta sa si gata oricand sa-si piarda directia din exces de viteza, 8 este sigur de puterea sa, stie sa se foloseasca de mediul in care traieste, are o capacitate de autodisciplina mai mare si o maturitate crescuta. Poate suma lor (1+8=9) domoleste aceasta lupta pentru suprematie si o transforma in generozitate, adaptabilitate, compasiune.
Avem si o linie supraincarcata in matrice, 2-5-8, care vrea imposibilul, idealizeaza ideea de familie, tara, comunitate, autoaprecierea este la cote maxime, dar si logica si intuitia. Se trezesc azi conducatorii tarii? S-au bronzat destul?
Cu intelepciunea inainte, fiindca vibratia totala a zilei este 7.


Azi ne confruntam din nou cu forta lui 8, 8-8-8, zi-luna-an, noroc ca 7 vine sa tempereze putin determinarea lui 8. 
Azi avem obiective realiste, stim exact ce avem de facut, avem multa vointa si suntem in stare sa construim ceva important, ceva ce a ramas neterminat din trecut.
Cu 2222 in matrice suntem bioenergizati, empatici si intuitivi, devenim donatori de energie, daca nu gasim o activitate in care sa ne consumam surplusul.
Vibratia totala a zilei este 6, suntem profesori, ocrotitori, vindecatori, familisti, iubitori de frumos, traim intr-o lume dominata de emotii si sentimente.

Azi suntem foarte receptivi, mental si emotional, dar si foarte hotarati in ceea ce vrem sa facem, ratiunea si simtirea merg in aceeasi directie.
16 ne aduce, pe de o parte dorinta de a actiona, pe de alta parte, o buna intuitie legata de mediul in care traim.
Chiar daca 7 (1+6) ar vrea sa ne duca spre izolare si introspectie, vibratia totala a zilei, 5, ne schimba cu totul perspectiva: suntem comunicativi, sociabili, ne adaptam usor, suntem curiosi, disponibili pentru noi aventuri, privim spre viitor, nu spre trecut.

Cu 5 in pozitie dominanta, ziua de 15 indeamna la schimbare, la miscare, la adaptare, la descoperirea unor senzatii noi. Dar 15 se reduce la 6, numarul armoniei si confortului in propriul camin, al comuniunii cu cei dragi.
Ziua este dominata de cifre pare, feminine, dar si de elementul apa. Apa este asociata cu emotiile, cu intuitia, empatia, creativitatea, regenerarea. Apa este purificatoare, vindecatoare, hranitoare, ea reprezinta femininul, este adaptabila, pasiva si receptiva. Cu cinci de 2 in matrice, vorbim de capacitati extrasenzoriale, de inspiratie si intuitie. 
Vibratia totala a zilei este 4, dar acest 4 provine tot dintr-un numar special, 22, un Numar Maestru, numarul realizarilor geniale.

Azi, dinamismul lui 5(1+4) pare putin blocat de traditionalismul lui 4. Dar lucrurile vor merge in directia dorita, fiindca vointa este la cote maxime si suntem convinsi ca numai noi avem dreptate.
Avem prea multe obiective azi, ar fi bine sa le selectam pe cele mai importante, altfel ne invartim in cerc.
Vibratia totala a zilei este 3, un numar norocos, plin de talente, intuitiv, impulsiv, de la care trebuie sa invatam sa ne exprimam sentimentele si sa construim ceva in mod creativ, in totala libertate.
Avem 3 elemente de valorificat in acest 21 (suma totala a zilei inainte de reducere): 
  • 1 = foc = dinamism
  • 2 = apa = emotii constructive 
  • 3 = aer = spontaneitate si comunicare

Ziua de 13.8.2015 este o zi in care ar trebui sa abandonam fara regrete toate ideile fixe, relatiile, joburile, obiectele care ne impiedica sa evoluam. E o zi pentru un nou inceput de care ar trebui sa profitam fiindca in aceasta zi mintea si sufletul sunt in armonie si merg in aceeasi directie.
Vibratia totala a zilei este 2, o zi in care devenim mai grijulii si mai receptivi fata de ceilalti, o zi a diplomatiei, a asocierii, a medierii. Nu vrem conflicte azi. Vrem pace si intelegere.
Sa incercam sa nu fim prea vagi in exprimarea opiniilor si sa depasim starea de nehotarare specifica lui 2.

Ziua de 12.8.2015 ne indeamna sa vedem viata cu ironie, sa nu dramatizam prea mult, sa luam partea buna a lucrurilor, sa fim veseli si optimisti. Suntem foarte nerabdatori sa actionam, ce incepem azi, e sigur ca la sfarsitul zilei va fi realizat.
Suntem comunicativi, relationam bine cu oricine, cu conditia sa nu fim prea incapatanati si sa vrem sa ne impunem cu orice pret propria vointa.
Ne simtim responsabili pentru familie, pentru societate, ca de altfel, pe parcursul intregii luni. Pacat ca in august nu sunt alegeri, s-ar vota cu simt de raspundere...
Talentele trebuie valorificate si azi, e pacat sa le risipim.

O zi a contradictiilor. 11 vine cu necesitatea de a intreprinde ceva maret pentru cultivarea propriei misiuni legate de actiuni umanitare, spirituale sau artistice, talentul si intuitia fiind gata sa se manifeste.
Atitudinea este una de exprimare clara a vointei, a fortei de caracter. Problema apare cand forta ataca forta, altfel, in activitati individuale ea este benefica, cu conditia sa nu ne supraevaluam calitatile.
Vibratia zilei este 9, compusa din 2 cifre de putere aflate in opozitie, 1 si 8 care pot sa aduca influente negative sau sa ne supuna la probe dificile. Totusi, 9 poate calma atmosfera printr-o atitudine de sustinere si ajutorare a celor care sunt in suferinta. Pot sa apara sume de bani dinafara activitatii principale.

Saptamana incepe in forta cu o zi plina de initiative, de proiecte noi. Avem multa vointa, forta psihica, avem niste obiective clare pentru ziua de azi.
Azi facem totul cu multa ambitie, suntem buni organizatori, vrem sa aratam cat suntem de puternici.
Vibratia totala a zilei este 8 (dar si a lunii). Ea ne vorbeste despre putere, echilibru, organizare, munca grea, dar urmata de rezultate, nevoia de justitie.
Poate o sa vedem azi manifestandu-se puterea unui sef de stat, intr-o situatie care trebuie clarificata.

Ziua de 9.8.2015 e o zi in care culegem roadele actiunilor noastre din zilele precedente, terminam ce avem de terminat, dar nu incepem nimic nou, lasam pe maine. Azi e bine sa ne odihnim, sa ne refacem fortele pentru zilele care urmeaza. Poate avem niste talente pe care nu le-am pus in valoare pana acum, un hobby de duminica, de exemplu, prin care ar fi bine sa ne exprimam azi.
Cu 777 in matrice azi cautam intelesul profund al existentei.
Vibratia totala a zilei este 7, un numar de apa, legat de emotii, sentimente, ganduri ascunse, vise si simboluri. Meditam, citim, analizam. Azi suntem mai impresionabili, intelegem mai bine adevarurile profunde ale vietii, precum si pe cei din jurul nostru.

888, ziua 8, luna 8, anul 8 (2+0+1+5), 8/8/8/ o zi speciala, se vorbeste despre un portal energetic, o trecere spre o noua energie. 8 este simbolul infinitelor posibilitati, al expansiunii dincolo de limitele normale, al curajului, echilibrului, abundentei, justitiei, puterii si creativitatii. Energia lui 8 multiplicata cu 3 poate fi de natura constructiva, daca ne aliniem unor idealuri inalte sau, dimpotriva, distructiva, daca nu lasam in urma tot ce ne limiteaza.
Cu 4 de 8 in matrice, azi ne simtim responsabili pentru intreaga omenire, vrem sa facem lucrurile intr-un mod grandios, chiar sa ne sacrificam pentru o idee, daca trebuie..."daca nu eu, atunci cine?"
Vibratia totala a zilei este  3x8 = 24 = 6, numarul armoniei, iubirii, vindecarii, frumusetii, pasiunii.Plecam ganditori spre ziua de azi, vrem sa descoperim intelesul ascuns al lucrurilor, analizam, despicam firul in patru. Suntem perfectionisti, putin egoisti sau chiar secretosi.
Familia este pe primul plan si azi.
Sa nu uitam sa ne punem in valoare talentele pe care le avem, azi suntem inspirati si inteligenti.
Vibratia zilei este 5, care poate indica dorinta de libertate, dorinta de a calatori departe de casa, de a explora tinuturi noi. Sau poate facem o schimbare de domiciliu. Numarul 5 poate veni cu surprize.

6.8.2015, o zi cu multe cifre pare, feminine si receptive, o zi in care suntem plini de iubire si simtim ca trebuie cream in jurul nostru o atmosfera de pace si echilibru, ca trebuie sa ne oferim suportul, timpul si ajutorul celor care au nevoie.
Energiile psihicului sunt in echilibru cu bioenergiile.
Simtul responsabilitatii ramane o constanta pe intreg parcursul lunii august, nu la un nivel foarte mare, dar este prezent.
Vibratia zilei este 4, care provine din 22, un Numar Maestru, a carui semnificatie este Maestrul Constructor, cel care transforma visul in realitate, face ceva concret, materializeaza un proiect pe care altii il considera utopic, destinat unei comunitati sau chiar intregii omenirii.


Ziua de 5.8.2015 incepe cu urmatoarele intrebari:
- Am experimentat destul in viata asta?
- Am profitat din plin de orice oportunitate?
- Am fost destul de deschis si comunicativ cu prietenii si cu ceilalti?
- Mi-am exprimat creativitatea sub orice forma posibila?
- Am fost vesel, am glumit, m-am bucurat si i-am inspirat si pe cei din jurul meu?
Raspunsul la toate aceste intrebari este: "Daca nu, atunci azi e momentul! Azi am si vointa, am si energie, am intuitie, cred in mine si sunt responsabil!"
Vibratia totala a zilei este 3, care indeamna la exprimarea creativitatii, la veselie si exuberanta.

Ziua de 4.8.2015 sta sub semnul pragmatismului, abilitatii manuale (gradinarit...), perseverentei, al muncii intense urmata de rezultate. Azi e usor sa relationam cu ceilalti, suntem superenergizati, ne putem implica in activitati mari consumatoare de energie sau putem "dona" si celor care au mai putina energie.
Sa incercam sa acceptam familia si societatea asa cum sunt, fara idealizari si mari asteptari.
Azi suntem liberi de orice tabieturi, trecutul, memoria lui, nu ne intereseaza.
Vibratia totala a zilei este 2, care indeamna spre socializare, parteneriate, mediere, punerea propriei persoane in serviciul celorlalti.

Ziua de 3.8.2015 este o zi in care dam dovada de multa vointa, chiar suntem dictatoriali, stim ca avem niste obiective pe care le urmarim fara sa ne impinga nimeni de la spate. Avem spirit de initiativa, suntem originali, inventivi, deschizatori de drumuri.
Relatia cu familia si societatea este buna, dar nu ne preocupa in mod special.
Avem de aparat niste convingeri, dar nu cu orice pret.

Azi, 2.8.2015, suntem sensibili, putin anxiosi, dar nu aratam asta celorlalti. Ne dedicam familiei, prietenilor, poate chiar exagerand putin, simtind o anumita responsabilitate.
Sanatatea este buna, iar logica  si intuitia ne ajuta sa ducem la bun sfarsit tot ce ne-am propus azi.
Suntem deschisi la orice provocare, nu avem preconceptii si tabieturi la care tinem.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month