Paula Seling * n. 25.12.1978

Pare o fiinta fragila si puternica in acelasi timp, stralucitoare ca o bijuterie dintr-un metal pretios, dar gata sa cedeze la presiuni puternice.
Din puct de vedere numerologic, Paula Seling urmeaza calea destinului marcat de numarul 8, calea realizarilor ambitioase, a curajului si determinarii. Cei aflati sub influenta vibratiei lui 8 sunt puternici, independenti, infrunta dificultatile cu calm si incredere, fiind siguri de rezultatul muncii lor. Sunt practici, dar in acelasi timp, vizionari. Le place sa ii inspire pe ceilalti si sa li se recunoasca postura de lideri. Limitarea puterii ii face nefericiti, fiindca o simt ca pe o limitare a libertatii de exprimare. Numarul de destin al Paulei provine din 3 si 5, o combinatie dintre minte si suflet, 3 fiind un numar mental, iar 5, numarul sufletului.
Cifra ei de vibratie interioara este 7 (2+5) si arata o persoana  intuitiva, analitica, introspectiva. 7 este si numarul sacrificiului. Atunci cand o persoana aflata sub aceasta vibratie atinge succesul, acesta se datoreaza unei munci perseverente, unor calitati dezvoltate prin acumularea unei experiente in timp. 7 este si simbolul perfectionistului, care cu o curiozitate mentala deosebita, este mereu in cautarea adevarului. Dornic sa invete, el isi construieste drumul cu minutiozitate, imaginatie si intuitie, ocolind cararile batatorite.
Cifra ei de vibratie exterioara este 3 (1+2), care arata de unde provine talentul artistic, nevoia ei de a se exprima in public, creativitatea si expresivitatea, 3 fiind numarul artei, al nevoii de a se exprima pe sine, de a se darui celorlalti prin arta, a sociabilitatii, comunicarii, exuberantei.
Interpretarea matricei:
  • vectorul 1-4-7 - reprezinta eul esential,  planul fizic, arata capacitatea de organizare si de urmarire a obiectivelor, expresia verbala, limbajul corpului, rabdarea, invatarea prin sacrificiu; cele 5 cifre din acest vector, arata ca Paula Seling stie sa-si urmareasca obiectivele cu consecventa, are un puternic simt al urmaririi scopului propus. Uneori poate sa-i ignore pe cei din jurul ei, tocmai fiindca este concentrata prea mult pe obiectivele ei.
  • vectorul 2-5-8 - cu 6 cifre este supradimensionat, el arata o puternica dorinta de a avea o familie, de a-si asuma responsabilitati in familie sau intr-un grup mai larg, dar tocmai prin supradimensionare, vectorul isi pierde din calitate, devenind mai mult o aspiratie, decat o realizare efectiva. Prezenta a doi de 5 arata o intuitie puternica atat pentru sine, cat si pentru altii, dar si o logica foarte buna, iar 88 arata un simt al responsabilitatii foarte dezvoltat, dar si nevoia de moralitate si justitie.
  • vectorul 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, tabieturile; cu 3 cifre in acest vector, Paula Seling nu este o persoana cu multe tabieturi, sau chiar daca le are la un moment dat, poate sa renunte la ele fara regrete;
  • vectorul 1-2-3- arata o personalitate puternica, o vointa puternica, nevoia de a fi apreciata; 
  • vectorul 4-5-6 reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si capacitatea de a-si sustine material familia; cele 3 cifre din aceasta coloana arata ca este o persoana care munceste doar pentru ea si numai pentru obiective clare sau mai degraba considera ca ceea ce face nu reprezinta o munca propriu zisa, ci manifestarea talentelor ei; lipsa lui 6 arata ca nu acorda importanta planului material;
  • vectorul 7-8-9 arata  capacitatea de a-si manifesta talentele, creativitatea; cu 4 cifre este un vector bine reprezentat.
  • 1-5-9 - diagonala descendenta arata aspiratia spre spiritualitate, apropierea de divinitate, dorinta de a progresa spiritual; aici, fiind supradimensionata - 6 cifre, arata o credinta cu o usoara tendinta spre bigotism, poate...
  • 3-5-7 - cu 5 cifre in aceasta diagonala, Paula Seling este o persoana temperamentala, cu un sex-appeal evident.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month