Teo Trandafir * n. 2.6.1968

Cu cifra de vibratie interioara 2, Teo Trandafir este o persoana pentru care trairile emotionale sunt dominante, nu face cu mintea ce face cu sufletul. 2 este un numar par, feminin,  legat de emotii, receptivitate, atasamente afective, dar si de intuitie si empatie. In general, lui 2 ii este foarte greu sa se decida intre doua persoane, doua locuri, doua idei, doua situatii, fiindca intotdeauna considera ca, facand o alegere, abandoneaza ceva sau pe cineva, iar in subconstient se simte vinovat ca si cum s-ar abandona pe sine insusi. Un 2 va pune pe primul plan prietenia si dorinta de a aplana conflicte, de a media. Niciodata nu va dori sa obtina ceva prin forta sau agresiune, mai degraba va folosi diplomatia si negocierea.
Cifra ei de vibratie exterioara este 6, tot un numar par, feminin, care caracterizeaza o personalitate stabila, placuta, binevoitoare, toleranta si generoasa. Deseori un 6 are nevoie de stimuli pentru a depasi o anumita pasivitate, dar cand este pasionat de un proiect, nu isi economiseste fortele. Este atras de viata de familie pentru ca ii place sa joace rolul celui care se dedica celorlalti, creindu-le o ambianta placuta si lipsita de griji. Un 6 e pofticios si renunta cu greu la placerile vietii.
Cifra de destin a lui Teo este 5, cifra comunicatorului, a carui misiune este sa genereze schimbarea. Un 5 este un spirit fara astampar, ager la minte, cu multa imagianatie, isi face usor prieteni, se intelege cu oricine, este mereu in cautarea schimbarii, a noului, e plin de energie si entuziasm. Poate lucra in orice domeniu cu conditia sa aiba stimuli noi si sa nu se plictiseasca. I se potrivesc meserii legate de comunicare, profesor, jurnalist, om de televiziune. Casatoria unui 5 este haotica si furtunoasa, avand un temperament exploziv, nu prea face economie de cuvinte atunci cand e nervos. El uita repede, dar celalalt, daca nu e tot 5, nu prea uita si nici nu iarta. In zona financiara, poat sa aiba bani foarte multi sau foarte putini, pentru un 5 nu conteaza, oricum nu stie sa-si economiseasca resursele. Este foarte generos cu ceilalti, e capabil sa daruiasca tot ce are.
Matricea:
  • 1-2-3 - vector dezvoltat la maximum, arata o personalitate si o vointa puternica, care vrea sa se impuna in ochii celorlalti; psihic echilibrat (11), acumuleaza energie psihica, dar si ofera in aceeasi masura, caracter marcat de dualitate, uneori gandeste intr-un fel, alteori gandeste exact invers, ca si cum ar avea dubla personalitate; sistem energetic puternic (222), donatoare de energie, poate influenta starea psihoemotionala si energetica a unor grupuri mari de oameni, dar si starea proprie, caz in care e bine sa evite emotiile negative care pot induce boala cu usurinta; sistemul informational (3), care se refera mai mult la emisfera stanga, nu este bine dezvoltat, ceea ce inseamna ca nu se descurca bine in situatii complicate, prefera sa inchida ochii si sa le ignore sau mai bine sa ia altii hotararile.
  • 4-5-6 - reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si necesitatea de a-si sustine material familia. Cele 3 cifre din aceasta coloana arata ca este o persoana cu simt practic, dar munceste cand este impulsionata si numai in anumite perioade; lipsa lui 4 arata o sanatate care depinde de anumiti factori externi, prezenta lui 222 si a lui 88, determina totusi o revenire spectaculoasa a organismului in cazul unor boli; canalul intuitiv (5) este indreptat spre interior, adica exista o anumita capacitate de intuitie si logica, dar numai in situatii legate de propria persoana, prefera ca oamenii sa se schimbe in functie de ideile ei si nu ea sa se adapteze la conditiile exterioare; 
  • 7-8-9 - reprezinta talentul, forta creativa; cu 3 cifre in coloana calitatea poate fi dezvoltata;
  • 1-4-7 - reprezinta capacitatea de a-si stabili si urmari cu consecventa obiectivele si de a-si sustine propriile opinii. Cu 2 cifre in aceasta linie, este imprevizibila in stabilirea obiectivelor, ea poate sa-si schimbe destul de usor prioritatile, ceea ce nu e rau fiindca, daca isi da seama de greselile facute, este capabila sa le recunoasca si sa le corecteze.
  • 2-5-8 - vector supraincarcat, 6 cifre, ceea ce inseamna dorinta puternica de a avea o familie, dar si imaginea idealizata si asteptarile foarte mari legate de ea, de unde si o cautare perpetua a familiei care sa corespunda idealurilor ei; cu 88 in matrice, are un simt al datoriei destul de dezvoltat, cu conditia sa stie ca acele obligatii o privesc direct; in cuplu se comporta ca o sora sau ca o mama, sacrificandu-se doar din iubire si simtul datoriei, fara nici un calcul; divortul, pentru cineva cu 88, este aproape de neconceput si considera ca nu s-a produs din cauza lui, ci a partenerului.
  • 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile si tabieturile. Cu 4 cifre in aceasta linie, simte nevoia sa-si creeze un mediu stabil, cu obiceiuri clare, iar schimbarile radicale nu sunt acceptate usor.
  • 1-5-9 - diagonala descendenta are 4 cifre, nu este la maximum, dar este bine sustinuta; arata aspiratia spre spiritualitate, apropierea de divinitate, dorinta de a progresa spiritual;
  • 3-5-7 - cu 2 cifre in aceasta diagonala, Teo nu este o persoana temperamentala.
Antonio Passarelli, colaboratorul lui Teo (din vara lui 2014), are aceeasi cifra de destin ca si Teo, adica 5. Au amandoi aceeasi cifra karmica, 10, care provine din 28, dar au si misiunea in viata aceeasi, 5. Ba mai mult, au aceleasi cifre de vibratie interioara si exterioara, doar ca sunt inversate, Teo are cifra de vibratie interioara 2 si cifra de vibratie exterioara 6, iar Antonio invers, cifra de vibratie interioara 6 si cifra de vibratie exterioara 2. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month