Elena Basescu * n.24.4.1980

M-am tot intrebat ce o mananca...pardon... ce o mana in lupta politica pe Elena Basescu, ce calitati o imping intr-o batalie atat de dura, cu atat mai mult cu cat pare o fiinta fragila si timida. Am descoperit ca are cifra de destin 1, ceea ce inseamna la modul liniar, ca are o dorinta de putere innascuta , ca are mari ambitii, ii place sa-si asume responsabilitati si este foarte fericita cand le duce la indeplinire, nu ii place sa depinda de altii, ii place sa fie protagonista pe orice tip de scena, catwalk sau politica.
Dar, cifra ei de destin 1 provine din 10, acest 0 in plus poate influenta intr-un fel destinul ei. In Tarot, 10 reprezinta Roata Norocului sau Roata Destinului, care la un anumit nivel de interpretare reprezinta ereditatea, prenumele mostenit, platile pe care trebuie sa le faca in numele tatalui. O mostenire grea, cu care va trebui sa se lupte toata viata.
Cifra ei de vibratie interioara este 6 si provine din 2 si 4, doua numere yin, feminine, care reflecta capacitatea de a avea grija de altii, de a educa, simtul matern, dorinta de a se face utila celorlalti.
Cifra de vibratie exterioara este 4, care ii confera o anumita stabilitate, rationalitate, onestitate, rabdare, practicism.
La nivelul matricei, cu 11, nu are forta psihica a tatalui ei care are 5 de 1, in schimb, la fel ca acesta are 444, ceea ce arata o sanatate buna a corpului fizic, dar si nevoia de stabilitate si disciplina. Ii lipseste 5, nu este genul care se poate baza pe intuitie si este destul de autocritica cu ea insasi.
Cu 222 in matrice, EBA pare avea o fire comunicativa si in mod normal ar trebui sa stie sa atraga simpatia publicului, pentru ca ea isi imparte energia fara sa faca economie. Probabil ca in cercul ei de prieteni e perceputa ca o persoana vesela, optimista, vorbareata, glumeata.
Cu 5 cifre in vectorul 1-4-7, este foarte determinata, isi urmareste obiectivele cu consecventa, nu abandoneaza niciodata un proiect fara sa il finalizeze.
Tot 5 cifre are si in vectorul 2-5-8, ceea ce arata ca este o persona care isi asuma responsabilitati in familie, dar si in societate, are o fire toleranta si binevoitoare cu ceilalti (88).
Cu 2 cifre in vectorul 3-6-9, are un spirit liber de orice tabieturi, obiceiuri, credinte, se acomodeaza usor, poate sa schimbe totul in viata ei sau a altora, fara regrete.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month