Stefan Banica JR * n. 18.10.1967

Stefan Banica s-a nascut intr-o zi de 18, un numar compus din vibratii puternice 1 si 8, amandoua aducandu-i calitati de lider, de persoana activa, inovatoare, care obtine rezultate cu multa munca si determinare. Dar 1+8= 9, numarul compasiunii si al nevoii de implicare in activitati umanitare. El are cifra de vibratie exterioara 1, din nou eroul, razboinicul, cel care vrea sa fie in prim plan. Cu patru de 1 in matrice (1111) are o forta psihica mare. Cei cu 1111 vor sa fie admirati si recunoscuti, vor ca lucrurile sa mearga in directia in care doresc ei, tind sa devina lideri. Daca li se opune cineva intr-un mod nediplomatic, pot sa devina razbunatori si violenti. Daca afla care este punctul slab al cuiva, vor lovi cu satisfactie exact acolo unde doare, uneori glumet, alteori in serios. Daca ei au o problema, intodeauna ii implica si pe cei din jur, facandu-i sa se simta chiar vinovati de starea lor. Nu suporta criticile, desi ei sunt primii care
critica tot timpul pe cineva.
Lipsa lui 2 il face vulnerabil din punct de vedere emotional. Starea lui sufleteasca depinde foarte mult de conditiile exterioare. Uneori este foarte bine dispus, este vesel si plin de energie, alteori cade in cea mai neagra depresie.
Cu trei de 3 (333), Stefan se descurca bine in situatii dificile, nu are nevoie de mult timp pentru a lua o decizie. Este genul de om care se antreneaza in orice fel de discutii, indiferent de tema si da impresia ca este specialist in domeniu.
Cifra de destin a lui Stefan este 6, cifra celor creativi, care cauta armonia si echilibrul in tot ce fac. Este un 6 care provine din 33, un Numar Maestru, greu de satisfacut. Calitatile de baza ale celor aflati sub vibratia lui 6 sunt: altruismul, toleranta, dorinta de a transmite celorlalti bucuria si starea de bine. Dorind sa le faca pe plac celor din jurul lor, se simt uneori doborati de prea multele responsabilitati pe care si le asuma. Uneori pot fi foarte posesivi si gelosi.

18.10.1967.33.6.31.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month