LUNA PERSONALA * APRILIE

Cum se calculeaza luna personala?
Se aduna numarul personal al anului cu numarul lunii care se ia in calcul (in cazul de fata, aprilie, luna a 4-a, deci 4).
Cum se calculeaza anul personal?
Se aduna ziua nasterii, cu luna nasterii si cu anul care se ia in calcul.
De ex.: Pentru data nasterii 3.5.1975, in anul 2014, anul personal este 3+5+2+0+1+4 = 15 = 1+5= 6; pentru luna aprilie, luna personala este 6 (anul personal) + 4 (luna in curs) = 10 = 1

Daca esti intr-un AN PERSONAL 1, aprilie este o LUNA PERSONALA 5 pentru tine:
Fii pe faza, pentru ca aprilie poate fi o luna interesanta, deoarece iti poate aduce multe schimbari si surprize. Daca esti pe punctul de a-ti schimba locul de munca, locuinta sau chiar relatiile, acum este momentul, conditia este sa schimbi si ritmul. Luna a 5-a personala poate, de asemenea, sa-ti ofere posibilitatea de a calatori, entuziasmul și spiritul de aventura nu vor lipsi, asa ca stai cu bagajele pregatite. Cel mai bine este sa te folosesti de energia acestei luni acceptand orice iti iese in cale si nerefuzand nimic din ceea ce ti se ofera. Incearca să ieși din zona ta de confort si sa fii deschis la experiente noi. Este o luna buna pentru auto-promovare, lumea va fi foarte receptiva la ideile tale, astfel incat e foarte bine sa profiti de aceasta influenta pozitiva. Aceasta este o luna foarte buna pentru comunicare. S-ar putea sa fii atras în mai multe directii această lună, tine ritmul si incearca sa nu-ti risipesti energia. Disciplina este un element cheie pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Povestile romantice pot sa-ti aduca probleme în această luna pentru ca s-ar putea sa fii mai impulsiv si mai lipsit de simtul responsabilitatii. De asemenea, trebuie moderatie în toate zonele din viata ta, pentru ca luna a 5-a personala predispune la excese.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 2, aprilie este o LUNA PERSONALA 6 pentru tine:
Acest an 2 cere multa rabdare si ai fost de multe ori in situatii care cer multa diplomatie si tact. In luna aprilie continua aceeasi tendinta, dar acum se va pune accentul mai mult pe familie si prieteni . Multi vor veni la tine pentru sfaturi și consolare. Este posibil sa apara responsabilitati suplimentare pe umerii tai legate de familie si prieteni, pentru care vei avea nevoie de timp si rabdare. Este o luna in care trebuie sa ai inima deschisa si dorinta de a fi de ajutor celor dragi. Agresivitatea sau cearta pot avea efecte inverse si pot sa iti faca rau din punct de vedere emoțional astfel incat, in cazul unor dezacorduri, e preferabil un compromis .
Relatiile mai putin solide vor deveni si mai instabile in luna aceasta, de aceea e necesara o analiza profunda a acestora pentru a vedea in ce masura ele mai pot continua.
Pentru cei care sunt implicati într-o poveste de dragoste serioasa, s-ar putea ca relatia sa se consolideze si mai mult si sa aiba loc intemeierea unei familii. Iubirea, într-o formă sau alta, pluteste în aer în această lună. In zona carierei, exista posibilitatea unei promovari, care iti aduce o mai mare responsabilitate, dar si venituri mai mari.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 3, aprilie este o LUNA PERSONALA 7 pentru tine :
In aceasta luna s-ar putea sa te simti putin diferit fata de ce ai experimentat pana acum, deoarece esti predispus la mai multa auto-reflectie si analiza, ceea ce pentru un an 3 este putin neobisnuit. S-ar putea sa simti nevoia sa stai mai mult singur si sa eviti contactele sociale. Este o luna foarte spirituala, care ti-ar putea aduce mai multa profunzime in intelegerea vietii sau chiar viziuni deosebite. Fiind o lună propice pentru dezvoltare spirituala, meditatiile zilnice ar fi foarte utile. Deasemenea, contactul cu natura, cititul unei carti, scrierea unui jurnal, sunt activitati care ar facilita o autocunoastere mai profunda. Este o luna excelenta pentru a invata, precum si pentru activitati de cercetare si analiza.
Cel mai important pentru luna aprilie, ar fi sa incerci sa te relaxezi mai mult si sa lasi lucrurile care cer un efort prea mare pentru luna viitoare. Bucura-te de o mica pauza.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 4, aprilie este o LUNA PERSONALA 8 pentru tine:
Aceasta este o luna complicata in care vei avea nevoie sa fii foarte concentrat și organizat. Trebuie sa acorzi o atenție mai mare detaliilor. Din punct de vedere financiar, poate fi foarte buna sau poate fi dificila, in functie de cum stii sa iti gospodaresti datoriile pe care le ai. Oricum, cariera si finantele vor fi in prim plan. Este posibila o recunoastere a meritelor tale, inclusiv o marire de salariu.
Cheia pentru aceasta luna este munca intensa, efortul suplimentar si eficienta. Vei descoperi ca esti capabil de mai multa autodisciplina si dornic de a realiza lucruri pe care altadata ti s-ar fi parut prea dificile.
Este un moment bun pentru a stabili detaliile unui obiectiv la care te gandesti de mult timp. Concentrarea in aceasta luna va fi pe munca si realizari financiare, astfel încat relatiile si viata de familie vor fi putin neglijate.
Oricum, fiind intr-un an personal 4, munca si efortul nu sunt ceva neobisnuit.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 5, aprilie este LUNA PERSONALA 9 pentru tine:
Aceasta luna poate sa iti dea sentimentul ca trebuie sa inchizi niste capitole din viata ta. Va trebui sa renunti la ceva sau la cineva, la anumite persoane care s-au dovedit a nu fi chiar prieteni adevarati, la proiecte care nu mai au sorti de izbanda. Ar putea fi si vorba si de finalizarea unor proiecte care erau in lucru de mai mult timp. Este un moment propice pentru a face loc noului.
Exista, de asemenea, o oarecare ingrijorare in aceasta luna legata de capacitatea de adaptare la nou, dar e bine sa nu dramatizezi prea mult, odata luna incheiata, vei reveni la ritmul normal.
Este foarte util schimbul de idei si lucrul in echipa, energia acestei luni este favorabila pentru a te face remarcat. Aminteste-ti ca esti intr-un an personal 5, in care schimbarea este esentiala in viata ta, iar o mai mare libertate este cheia succesului.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 6, aprilie este o LUNA PERSONALA 1 pentru tine:
Aceasta este o luna foarte buna pentru inceperea unui nou proiect. Vei fi foarte inspirat si hotarat sa profiti de noile oportunitati care apar. Trebuie sa faci in asa fel incat ceilalti sa te remarce promovandu-ti noua imagine care te defineste Ai nevoie de aprecieri din partea celorlati, dar e bine sa nu accepti sprijin care mai mult te-ar incurca. Trebuie sa fii independent si sigur pe tine in aceasta luna. Castigurile financiare vor veni in flux continuu. Fiind un an personal 6, latura ta artistica, nevoia de a crea armonie in jurul tau, vor fi potentate de aceasta luna personala 1.
Daca esti intr-o relatie, este o luna potrivita pentru clarificare sau pentru o implicare mai profunda, gen casatorie.
Este o luna propice pentru o noua poveste de dragoste pentru cei singuri.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 7, aprilie este o LUNA PERSONALA 2 pentru tine:
Aceasta este o luna care iti aduce multa intuitie si constientizarea gandurilor si nevoilor celorlati. Acest lucru te face mai sensibil din punct de vedere emotional, de aceea sentimentele tale pot fi ranite cu usurinta, dar incearca sa intelegi ca esti doar putin mai vulnerabil in aceasta luna, atata tot. Poti sa joci foarte bine rolul de mediator sau sa fii vocea rațiunii care ajută la soluționarea conflictelor în această lună. Intelepciunea si capacitatea de a gasi calea de mijloc iti va aduce mult respect din partea celorlalti.
Fiind mai sensibil, vei intelege mai bine in aceasta luna si relatiile in care esti implicat. Energia acestei luni accentueaza conexiunea cu sinele tau spiritual, asa ca ar fi bine sa fii mai atent la trairile interioare care pot sa apara. Incearca sa ai o atitudine mai relaxata, altfel s-ar putea ca nervii tai sa o ia razna.
Povestile de iubire in aceasta luna pot avea mai mult o componenta spirituala.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 8, aprilie este o LUNA PERSONALA 3 pentru tine:
Este o luna foarte buna pentru inspiratie, in care latura ta creativa poate sa iasa la lumina.
Nu este o luna cu castiguri financiare, este o luna in care trebuie sa te concentrezi mai mult pe creativitate, banii vor veni de la sine mai tarziu. Fiind in an personal 8, esti tentat sa pui accentul pe partea materiala, pe recunoastere si pe ambitia de a te remarca, dar acum e momentul sa ramai deschis spre latura spirituala a vietii, pe cresterea spirituala. Aceasta este o luna in care se produce o compensare intre doua energii opuse, energia lui 8 si a lui 3. Incearca sa nu controlezi lucrurile, ci sa lasi sa curga totul natural, pentru a lasa sa iasa la suprafata partea creativa a personalitatii tale.
Incearca sa fii mai relaxat, sa te distrezi, sa iti iei o mica vacanta, luna viitoare va fi o luna mai dificila pentru tine.

Daca esti intr-un AN PERSONAL 9, aprilie este o LUNA PERSONALA 4 pentru tine:
Este o luna in care predomina munca, efortul concentrat, fie la locul de munca, fie acasa. Nu va fi o luna cu distractie si timp liber. S-ar putea sa te simti coplesit de atatea sarcini, dar nu ai de ales, nu poti amana, lucrurile trebuie facute acum.
Este o luna buna pentru castiguri banesti, dar si pentru investitii sau economisire, cu conditia sa fii foarte atent la detalii.
Este o luna in care trebuie sa construiesti ceva solid, fara a aduce prea multe schimbari in planurile pe care le-ai facut in lunile trecute. Trebuie sa gasesti echilibrul in orice situatie pentru ca ai mare nervoie de stabilitate.
Ar fi bine sa petreci mai mult timp in gradina, in natura, pentru a evita stresul si a face fata volumului mare de munca din aceasta perioada.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month