Simona Halep * n. 27.9.1991

Simona Halep are un tablou numerologic care ii permite sa se dezvolte in orice directie doreste. S-a intamplat sa fie tenisul, fiindca tatal ei a zis tenis, dar ar fi putut sa fie orice altceva. Calitatile ei de luptatoare sunt evidentiate de multimea numerelor de 9 care apar in data de nastere. Nascuta in 27, cifra de vibratie interioara fiind 9 (2+7), ea se afla sub semnul lui Marte, planeta asociata cu forta si energia. Chiar daca acest 9 este format din 2 si 7, doua numere aflate in opozitie, 2 fiind un numar feminin, receptiv si empatic, iar 7 un numar mental, al concentrarii si reflexivitatii, insumate dau o viziune globala asupra lucrurilor, o capacitate mai buna de adaptare.
Cifra ei de vibratie exterioara este tot 9. Luptator,
iubitor de libertate, curajos, cel aflat sub aceasta vibratie are un mesaj de oferit umanitatii, si de aceea e posibil sa aiba ocazia sa calatoreasca mult. Din punct de vedere moral, caracteristicile lui 9 sunt integritatea si intelepciunea. Profund si carismatic, pozitia de lider ii este asigurata.
Cifra ei de destin este 11, un Numar Maestru. Daruit cu multe calitati speciale si posibilitati de evolutie, un 11 are o energie care il impinge sa-si asume mari responsabilitati. Simona are, probabil, de indeplinit o "misiune" speciala, legata fie de ceilalti oameni, fie de dezvoltarea ei ca fiinta spirituala. Eu cred ca tenisul este doar o parte din ceea ce poate ea sa faca si, probabil, va face mai tarziu, la maturitate.
Cu 1111 in matrice Simona Halep are o forta psihica mare, un caracter puternic, este ambitioasa si ii place sa tina lucrurile sub control, iar daca face un lucru, vrea sa-l faca cel mai bine sau sa nu il faca deloc. Este o luptatoare de a carei forta mentala adversarii trebuie sa tina cont. Un alt atu este prezenta in matrice a trei de 9 (999), ceea ce inseamna o inteligenta deosebita care poate fi asemanata uneori cu clarviziunea. Deasemenea coloana 7-8-9, care are 6 cifre arata ca este foarte talentata, singura problema era alegerea domeniului in care sa se manifeste. Din fericire altii au ales pentru ea.

Roata Numerelor, metoda explicata pe larg AICI, pune in evidenta zonele de forta ale Simonei. Semnatura ei este Nord-Sud-Vest, pe scurt "Cu perseverenta si intelepciune spre succes si chiar mai mult decat atat".
Succesul inseamna pentru fiecare altceva, pentru posesorii acestei semnaturi inseamna ceva palpabil, concret. In acest caz poate insemna multi bani. Cei care au aceasta Semnatura nu vorbesc niciodata despre bani, ei ii au, ii folosesc, ii iubesc. Cu doi de 9 in Vest, cred si eu!
Sunt foarte inventivi, au o minte foarte ascutita si spirit de initiativa, niciodata nu ii vedem in situatii dificile pentru ca isi revin foarte repede, dand impresia ca toate problemele sunt floare la ureche pentru ei. Sunt persoane care nu isi asuma riscuri, intotdeauna actioneaza foarte calculat, iar fiindca intotdeauna cad in picioare, nu vor invata niciodata din propriile greseli. "Nimeni nu ma poate opri" este deviza lor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month