Robert Turcescu * n. 3.5.1975
Robert Turcescu se afla sub influenta majora a numarului 3, care apare atat in data zilei lui de nastere, cat si in cifra de destin. In plus el are in matrice trei de 3.
Fuziunea dintre 1= actiune si 2= receptivitate genereaza numarul 3, care reprezinta principiul tineretii, al entuziasmului copilaresc, al autoexprimarii.
Caracteristicile celui nascut in ziua de 3: fascinant, exuberant, entuziast, dotat cu calitati de conducator, versatil, capabil sa-si exprime usor personalitatea, inteligent, perfectionist, imaginativ, creativ, generos, loial. Nevoia celui nascut intr-o zi de 3, de a se exprima creativ, se poate manifesta in orice domeniu in care se implica. Robert Turcescu a inceput cu muzica, a parasit-o pentru jurnalism, dar nevoia lui de creativitate l-a impins din nou catre muzica. Putea sa faca orice alta meserie legata de arta sau comunicare. Ar fi putut fi un bun actor, de exemplu. Cei nascuti in 3 sunt abili comunicatori, ii ajuta chiar si vocea, sunt spontani, au simtul umorului si sunt buni entertaineri.
In relatiile sentimentale este genul caruia ii place sa flirteze, dar in cuplu este loial si gata sa-si ofere admiratia si afectivitatea de care are nevoie partenerul, in acelasi timp tinde sa impartaseasca cu el numeroasele lui activitati si hobbyuri. Chiar daca apartine categoriei personalitatilor egocentrice, dorind sa traiasca dupa propriile criterii si interese, e totusi capabil de abnegatie pentru persoana iubita.
Privit ca numar de destin, 3, cu vibratiile lui vivace si pline de viata, il determina pe cel aflat pe acest drum, sa se exprime sub orice forma, succesul ii va fi asigurat. Fiind vorba de persoane extravertite, optimiste de la natura, prioritatea lor este sa se implice in viata sociala. Mijlocul lor de exprimare cel mai potrivit este cuvantul, dar si cantatul sau scrisul. Ideile lor pot sa-i puna deseori in conflict cu conformismul social. Destinul 3 nu este un destin care cauta linistea si siguranta unui camin, responsabilitatile fata de familie nu se potrivesc cu acesta. Nici vectorul 2-5-8 nu este complet. 
Cifra lui de vibratie exterioara este 5, un numar frate bun cu 3. Acest 5 aduce necesitatea schimbarii, a experientelor traite personal, dar este si vibratia comunicarii.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month