Maria Dinulescu * n. 2.5.1981

Maria Dinulescu a stat la Los Angeles aproape 2 ani, a incercat sa intre in masinaria hollywoodiana, sa "atace" sistemul din interior. Nu conteaza daca a reusit sau nu, important este ca a acumulat o experienta incredibila, ca a devenit mai matura, mai puternica si mai hotarata. Ii apreciez curajul. Dar de unde provine acest curaj? Din punct de vedere numerologic cred ca doua (sau 3...) sunt atuurile ei:

  • cifra de vibratie interioara 2, care ii aduce sensibilitate artistica si intuitie;
  • cifra de destin 8, cifra celor care nu se bazeaza pe noroc pentru a progresa, ci pe munca intensa si determinare;
Trebuie sa tin totusi cont si de cifra de vibratie exterioara 5, asociata cu dorinta de aventura, de schimbare, de nevoia de a experimenta, de a invata din propria experienta.


In ce priveste 2, ziua ei de nastere, vibratia lui 2 este una receptiva, caracterizata prin rabdare, tact, diplomatie, putere de convingere, spirit de sacrificiu, generozitate, sensibilitate artistica.
Cifra de destin 8 caracterizeaza o persoana puternica, independenta, care infrunta dificultatile cu calm si determinare, fiind sigura de drumul ales. Are simt practic,  dar este in acelasi timp vizionara. Ii place sa ii inspire pe altii si sa-i ghideze.
Cei aflati sub aceasta vibratie au ambitii nelimitate, fiindca au si mijloacele de a se ridica deasupra mediei celor din zona lor profesionala. Ei nu vor atat bogatia materiala, cat vor puterea, acesta fiind adevaratul lor obiectiv. Cu toate astea ei nu se simt impliniti decat atunci cand gasesc echilibrul dintre putere si bani, pe de o parte, si valorile etice, morale si spirituale, pe de alta parte. Viata spirituala constituie baza puterii vibratiei lui 8.

Succes Maria, hai ca se poate!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month