Juriul de la Vocea Romaniei

TUDOR CHIRILA

LOREDANA

Semnatura lui Tudor Chirila este Est-Sud-Vest-Centru = “cu inima si cu mintea orice cale este posibila”. Dotati cu o multitudine de talente, cei care au aceasta semnatura sunt atrasi de o multime de lucruri in viata, uneori sunt chiar coplesiti de alegerile pe care trebuie sa le faca. Nu termina bine un proiect, ca imediat tind sa-l inceapa pe urmatorul, fara sa se opreasca sa-si savureze realizarile.
Cateodata sunt mai talentati decat cred ei insisi despre ei, de unde si permanenta lor ingrijorare si indoiala ca nu sunt la inaltimea asteptarilor.
Lipsa Nordului ii face mai putin obiectivi cu ei insisi, avand tendinta sa dea vina pe mediul exterior pentru nerealizarile lor. In aceasta semnatura se unesc rationalul Vest si romanticul Est.
Centrul de greutate al semnaturii lui Tudor Chirila este in Sud, unde suma unitatilor este cea mai mare. Curios si pasional, adora schimbarea, este carismatic, talentat, destinat mediului artistic.
Semnatura Loredanei este Nord-Sud-Centru, cu doua puncte cardinale de forta, Nord si Centru, o semnatura foarte puternica, avand nenumarate posibilitati de dezvoltare. Tendinta generala a celor nascuti cu aceasta semnatura este sa se remarce in domeniul relatiilor publice sau media. Toti sunt carismatici si au o mare vizibilitate la public. Prezenta a doi de zero la centru accentueaza posibilitatea ca acestia sa inlocuiasca orice punct cardinal lipsa, de unde si aura de lumina care o rasfrange centrul in orice directie a Rotii numerelor.
Loredana are in Nord si 1 si 6, ceea ce ii accentueaza calitati precum: vointa puternica, puterea de convingere, vizionarismul, perseverenta. Nordul nu este niciodata satisfacut de lucruri superficiale, el va cauta intotdeauna adevarul si profunzimea. Nordul nu se multumeste cu roluri secundare, el vrea sa fie lider intotdeauna, iar pe ceilalti ii considera ajutoare in implinirea destinului lui.


Analiza matricei o gasiti AICI!
Analiza matricei o gasiti AICI!
SMILEY

MARIUS MOGAAndrei Tiberiu Maria (Smiley) are inscrisa in data nasterii Semnatura Est-Sud = empatia estului si energia sudului. Veseli , amabili, empatici, muzicali, carismatici, conectati energetic la natura, sunt calitatile celor cu Semnatura Est-Sud.
Foarte rar gasesti oameni plictisitori in aceasta categorie. Tot timpul glumesc, stiu sa creeze o atmosfera placuta, sunt sufletul petrecerilor, colaboreaza bine cu oricine. Adora schimbarile, varietatea, sunt tot timpul plini de idei si proiecte, gasesc solutii rapide la orice problema. Sunt foarte muzicali, intotdeauna in casa lor gasesti un instrument muzical si dorinta de a-i binedispune pe ceilalti prin muzica.
Lipsa Vestului ii face mai putin priceputi in afaceri si in punerea in practica a nenumaratelor lor proiecte, dar asocierea cu un partener care are Vestul in Semnatura lui este de dorit.
Lipsa Nordului (negru sau albastru), dar si a Centrului (galben), poate fi compensata prin folosirea cu precadere a negrului si a galbenului in vestimentatie (Smiley chiar face asta, se imbraca mai mult in negru) si in decorarea casei.Semnatura lui Marius Moga este Nord-Est-Sud-Centru si se numeste "Imaginativul". Cei care au aceasta semnatura sunt dintre cei care stiu din instinct ce sa faca, fara sa trebuiasca sa invete. Au o energie spirituala care le permite o conexiune directa cu fata nevazuta a lumii. Sunt atat de talentati, incat cu greu se hotarasc ce sa aleaga in viata. Nu le plac lucrurile superficiale, barfele sau sa piarda timpul cu activitati care nu-i intereseaza.
Lipsa Vestului ii face mai putin preocupati de bani, de aceea trebuie sa fie atenti, fiind onesti si generosi, avand un Est bine incarcat, pot fi usor pacaliti. De aceea, daca nu invata singuri regulile businessului, ar fi bine sa-si ia un bun consultant financiar. Avand chiar numere duble in Nord, Marius Moga are tendinta de a-si dori puterea cu orice pret, dar si o anumita nervozitate care ii creaza stari contradictorii. Estul, unde are la fel doua numere, este casa vizionarismului, cea care permite intelegerea unor situatii chiar daca nu se refera la experiente personale directe. Estul are energia si entuziasmul tanarului care porneste sa cucereasca lumea.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month