Numele localitatilor si numerologia

Pentru a afla vibratia numerologica a unei localitati, regiuni, tari, se transforma literele in cifre (conform tabelului) si se insumeaza pana la obtinerea unui numar dintr-o singura cifra (cu exceptia numerelor maestre 11, 22, 33). De exemplu: SIGHISOARA = 1+9+7+8+9+1+6+1+9+1 = 52 = 7
Este important sa traim intr-un oras care are aceeasi vibratie sau o vibratie compatibila cu cea a numelui (prenumelui, cifrei de destin, cifrei de expresie, etc.), asta inseamna ca putem realiza mai usor ceea ce ne dorim, fiind in armonie cu mediul in care traim.
De exemplu cine are multi de 1 printre numerele personale, intr-un oras 1 se va adapta foarte usor, dar nu se va simti la fel de bine intr-un oras 4 care ii blocheaza spiritul intreprinzator. O persoana cu 5 se sufoca intr-un oras 2, fiindca are nevoie de libertate, vrea sa calatoreasca, iar 2 il blocheaza cu probleme de familie, de scoala, de profesie.
ROMANIA are vibratia 8.
BUCURESTI are vibratia 1.
Alte orase ale Europei: BERLIN 33/6, LONDON 11/2, VIENNA 11/2, BRUXELLES 1, SOFIA 5, MADRID 4, PARIS 9, PRAGA 7, BUDAPEST 7, MADRID 4, HELSINKI 6, MONACO 7, KIEV 2, MOSKVA 9, OSLO 7, AMSTERDAM 4, BELFAST 2.Localitatile cu vibratia 1, fie ele capitale sau mici asezari, pot fi unice in felul lor. Sunt ideale pentru a incepe o viata noua sau pentru a demara proiecte noi. Ele ofera oportunitati pentru activitati originale, au faima unor localitati dinamice. Intr-un oras 1 iti poti pune in valoare propria individualitate, folosindu-ti aptitudinile creative, care se pot exprima mult mai bine aici. Sunt orase potrivite pentru persoane ambitioase, pentru intreprinzatori, exploratori, scriitori.
Uneori exista tentatia de a incepe mereu lucruri noi, fara a le duce la bun sfarsit pe toate, entuziasmul fiind mare, euforia unui nou inceput se poate consuma la fel de repede.
Un exemplu de oras 1 este chiar capitala tarii, BUCURESTI. Alte orase resedinte de judet cu vibratia 1 sunt: BACAU, SFANTU GHEORGHE, TARGOVISTE, CALARASI, PIATRA NEAMT.
Deasemenea, MOLDOVA si MARAMURES sunt regiuni cu vibratia 1.
Localitatile cu vibratia 2 pot sa aiba o dubla personalitate, una calma, asezata, linistita, si o alta agitata si nevrotica. Sunt locuri unde sunt favorizate prieteniile, legaturile sentimentale importante, vacantele de refacere. Sunt potrivite pentru cei care se pun in slujba celorlalti, cum sunt medicii, terapeutii, profesorii, mediatorii. Fiind localitati care favorizeaza exprimarea emotiilor, sunt foarte potrivite pentru muzicieni, artisti, pictori, floricultori, astrologi, etc.
Orase resedinte de judet cu vibratia 2: IASI si GIURGIU.
Regiuni cu vibratia 2, dar care provine din 11, un Numar Maestru: BANAT si CRISANA.Localitatile cu vibratia 3 sunt centre de comunicare, favorizeaza schimburile comerciale, turismul, legaturile internationale. Exprima latura vesela, distractiva a vietii. Sunt locuri potrivite pentru activitati recreative, artistice sau culturale, pentru organizarea de competitii sportive sau jocuri de noroc. Oamenii din aceste orase se inflacareaza pentru orice cauza care le starneste interesul, ca de exemplu protectia animalelor.
Singurul oras resedinta de judet din tara noastra cu vibratia 3 este VASLUI. Atestat documentar de la 1375, Vasluiul se afla la rascruce de drumuri comerciale, facand legatura dintre cetatile de pe tarmul Marii Negre si cele de la Marea Baltica. A avut o istorie framantata, cu mariri si decaderi, asa cum ii sta bine unui oras 3. Judetul Vaslui se afla la granita Uniunii Europene si detine cel mai mare punct de trecere a frontierei din Europa de Est.
UNITED STATES OF AMERICA au si ele vibratia 3.Localitatile cu vibratia 4 sunt legate de valori concrete: casa, familie, munca, pamant, bunuri materiale solide care rezista in timp, de ordine, disciplina, munca grea si perseverenta. Sunt zone destul de conservatoare, care accepta cu greu schimbarea. Favorizeaza munca arhitectilor, constructorilor, inginerilor, cariera militara sau sportiva, precum si munca pamantului si tot ce e legat de produsele agricole.
Orasele resedinte de judet cu vibratia 4 sunt FOCSANI si SLATINA.
Slatina este un oras special fiindca in acest caz vibratia 4 provine din 22, un Numar Maestru, simbolul geniului creator. Nu intamplator s-a dezvoltat aici o industrie a aluminiului, precum si alte ramuri ale industriei grele; tevi, anvelope, piese de schimb pentru industria metalurgica, toate legate de munca dura, concreta.
Regiuni cu vibratia 4: OLTENIA si DOBROGEA.


Localitatile cu vibratia 5 sunt dinamice, accepta cu usurinta tot ce e modern, nou. Sunt ideale pentru activitati de turism, comerciale, de comunicatie si transport, activitati culturale sau legate de cunoasterea de sine, psihologie, astrologie,etc. Ofera oportunitati de schimbare, de evolutie personala. Sunt locurile ideale pentru afirmarea libertatii personale si care nu te constrang sa ramai blocat acolo.

Orase resedinte de judet cu vibratia 5: BAIA MARE, BOTOSANI, BRASOV, ALBA IULIA, GALATI, DEVA.
Regiunea cu vibratia 5: TRANSILVANIALocalitatile cu vibratia 6 transmit energie, pace, echilibru, armonie si frumusete. Sunt favorizate activitatile legate de invatamant,  cele legate de spiritualitate, de arta, de moda, de protectia mediului, a serviciilor sociale, a serviciilor hoteliere. Favorizeaza dezvoltarea talentelor in domenii legate de ideea de frumos si armonie. Este un mediu tolerant in care pot sa se dezvolte diverse curente de idei.
Orase resedinte de judet cu vibratia 6: CLUJ NAPOCA(33/6), ARAD, TIMISOARA, SIBIU, RAMNICU VALCEA, CRAIOVA(33/6), PLOIESTI.
Cluj Napoca este un exemplu interesant de schimbare de destin, el a trecut de la vibratia 10/1, cand se numea doar Cluj, la vibratia 6, dar care provine din 33, un Numar Maestru, care simbolizeaza Maestrul, Invatatorul, Cel care se sacrifica pentru altii, Cel care aduce armonia.
Dintre regiuni, BUCOVINA are si ea vibratia 6 care provine din 33, vibreaza si ea la un nivel superior.Localitatile cu vibratia 7 sunt locuri discrete, unde te poti retrage pentru a studia sau pentru a te izola de agitatia marilor orase. Pot fi locuri distinse, rafinate, bogate in monumente istorice sau muzee. Nu sunt locuri potrivite pentru competitii sportive, doar pentru jocuri ale mintii de tip sah sau bridge. Favorizeaza meseriile legate de cercetare, filozofie, muzica. Sunt locuri unde misterele si povestile fantastice sunt la ele acasa.
Orase resedinte de judet cu vibratia 7: ZALAU si BRAILA. Braila este un oras tipic 7. Chiar daca a avut o perioada de inflorire in secolul al XVIII-lea si inceputul secolului al XIX-lea, odata cu trecerea avantului comunist, a redevenit un oras stins. Fiind tipic 7, favorizeaza arta, si in special muzica. Festivalul si concursul de canto "Haricleea Darclee" este un exemplu.
Regiune cu vibratia 7: MUNTENIA.


Localitatile cu vibratia 8 sunt ideale pentru cei carora le plac competitiile dure, care vor sa obtina faima, onoruri, castiguri, satisfactii. Sunt orase unde poti obtine mult, dar in acelasi timp poti fi supus unor probe dure, poti sa-ti faci usor dusmani sau sa-ti pierzi libertatea.
Favorizeza meserii ca: intreprinzator, sportiv de performanta, militar de cariera, inginer, avocat.
Cele mai multe orase resedinta de judet din Romania au vibratia 8:
ORADEA, SATU MARE, BISTRITA, TARGU MURES, BUZAU, TULCEA, TARGU JIU, PITESTI, ALEXANDRIA, CONSTANTA, DROBETA TURNU SEVERIN.Localitatile cu vibratia 9 sunt foarte primitoare cu oricine. Sunt locuri care unesc persoanele, sunt tolerante, pline de compasiune, locuri in care poti sa mergi in vacanta sau  la congrese, competitii sportive, turnee, dar si locuri in care poti sa-ti stabilesti resedinta. Sunt favorizate meseriile legate de arta, de astronomie, consultanta sau de ajutorarea celorlalti.
Orase resedinte de judet cu vibratia 9: RESITA, SUCEAVA, SLOBOZIA.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month