Viitoarea First Lady

Ceea ce se observa de la inceput este ca doamnele au o forta psihica mult mai mare decat sotii lor, dar si ca matricele lor sunt, in cea mai mare parte, complementare celor ale sotilor lor.
In timp ce Victor Ponta are un singur 1 in matrice, Daciana are sase de 1. Un singur 1 reprezinta o combinatie intre lipsa de vointa si incapatanare. Lipsit de capacitatea de a lua decizii, Victor Ponta nu stie niciodata care va fi urmatorul pas pe care il va face. Singura pozitie certa este sa fie contra. Niciodata nu va lua o hotarare bazata pe argumente, ci numai fiindca acea idee i-a venit prima in minte. Daca iese bine, isi aroga toate meritele, daca iese prost, da vina pe altii. Prin contrast, cei sase de 1 (111111) ai Dacianei arata o forta psihica supradimensionata, care produce o presiune psihica foarte mare, ambitiile personale, dar si pretentiile fata de ceilalti fiind foarte mari. Nici un obiectiv nu este prea ambitios pentru o astfel de persoana, niciodata nu este multumita de realizarile ei, oricat de sus ar ajunge. La fel, vectorii 1-4-7 care reprezinta capacitatea de a atinge obiectivele propuse, intr-o actiune in care ambitiile se intalnesc cu oportunitatile, arata ca lui Victor Ponta, cu 2 cifre in aceasta linie, nu i-a fost clar care ii erau obiectivele pana nu i le-au aratat altii, in timp ce la Daciana, un vector supraincarcat cu 9 cifre, arata ca dimpotriva, ea are o multime de obiective, dar actionand concomitent in mai multe directii, e posibil ca rezultatul sa fie aproape de zero fara sprijin din exterior.

In cazul familiei Iohannis tot doamna are forta psihica cea mai mare, avand 1111 fata de 11 ai lui Iohannis. Cu 11 Klaus Iohannis nu are o forta psihica foarte mare, nu are nici pe departe profilul unui dictator, are caracterul unui om amabil, prietenos, corect in relatiile cu ceilalti, in prietenie cat primeste, atat da si inapoi. Doamna Iohannis, cu 1111, are o vointa puternica, o forta psihica mare, calitati de leader, caracterul unui om care, daca isi doreste o pozitie dominanta, nici un obstacol nu o poate opri. Daca nu reuseste sa faca asta in societate, se multumeste si cu rolul dominant in familie. Vectorii 1-4-7 au cam acelasi numar de cifre la ambii soti. Cu 4 cifre in acest vector Klaus Iohannis este o persoana foarte realista in ce priveste stabilirea obiectivelor. Intotdeauna isi fixeaza obiective pe care stie ca le poate atinge. Abia atunci incepe sa lucreze pentru a-si imbunatati calitatile specifice necesare. D-na Iohannis este mai ambitioasa decat sotul sau, vectorul 1-4-7 este dezvoltat la maximum, ceea ce arata ca este foarte hotarata atunci cand isi propune ceva. Vectorul 3-6-9 arata iarasi doua tipuri de abordare: in timp ce d-l Iohannis are o linie supraincarcata, ceea ce arata ca are multe tabieturi consolidate, care la un moment dat incep sa devina o frana, lucru care il determina sa se debaraseze de ele ca sa-si recapete libertatea de miscare, doamna Iohannis are 3 cifre, ceea ce arata ca nu isi creeaza atasamente si tabieturi, poate oricand sa-si schimbe ideile, avand totusi creata o baza de reguli etice si morale. D-na Iohannis, avand cifra de destin 2, intotdeauna se va manifesta cu tact, diplomatie, amabilitate. Un 2 este colaboratorul perfect, cel care stie sa fie un sprijin dezinteresat pentru cei de langa el, fiind gata sa sa sacrifice si sa-si asume toate responsabilitatile in orice situatie.

CIFRELE DE DESTIN SI ARHETIPURILE PE CARE LE REPREZINTA:

Victor Ponta - cifra de destin 3:
 • COMUNICATORUL - cel care are abilitati de orator si manipulator;
 • ARTISTUL - cel care recita, mimeaza, ii distreaza pe altii;
 • CLOWNUL - cel care anima cu optimismul sau;
 • CREATIVUL - cel care vrea sa se exprime creativ;
 • ENTUZIASTUL- cel care este mereu in cautarea unor experiente noi.
Daciana Sarbu - cifra de destin 4:
 • CONSTRUCTORUL - cel care-si construieste cu meticulozitate si perseverenta drumul in viata;
 • ADMINISTRATORUL - cel care organizeaza totul;
 • TRADITIONALISTUL - cel care iubeste rutina si stabilitatea;
 • INGINERUL - cel care are abilitati tehnice.
Klaus Iohannis - cifra de destin 7:
 • FILOZOFUL - cel care analizeaza situatiile si persoanele cu multa atentie;
 • PERFECTIONISTUL - cel care cunoaste in profunzime munca pe care o face;
 • GANDITORUL - cel care isi pune intrebari si vrea sa stie mai mult;
 • INVESTIGATORUL - cel care nu se multumeste cu aparentele si vrea sa patrunda esenta lucrurilor;
 • SOLITARUL - cel care se izoleaza pentru a gasi raspunsuri la marile probleme ale lumii.
Carmen Iohannis - cifra de destin 2:
 • DIPLOMATUL - cel care stie sa dialogheze si sa puna de acord partile adverse;
 • MEDIATORUL - cel care colaboreaza la reusita unui proiect;
 • SENSIBILUL - cel care transmite trairile sale prin intermediul emotiilor;
 • COPILUL - cel care isi pastreaza sufletul copilaresc.

ROATA TIROLEZA A NUMERELOR arata si ea diferentele majore dintre cei doi candidati la presedintie, faptul ca personalitatile lor sunt total opuse (sau poate complementare).
In timp ce Victor Ponta este "Omul din Sud", Klaus Iohannis este "Omul din Nord".

Victor Ponta are Semnatura Sud-Vest-Centru, cu centrul de greutate in Sud. Orice punct cardinal, cand este supradimensionat, tinde spre extreme, cu atat mai mult Sudul, unde, cu mai mult de 10 unitati, exista pericolul unei supraexcitabilitati, iar entuziasmul poate degenera in isterie, supararea in accese de nervi si tendinte dictatoriale. Nu intamplator Victor Ponta apartine politicii colorate in rosu, culoarea sudului fiind rosu. Pentru compensare si echilibrare ar trebui sa poarte culorile punctelor cardinale care ii lipsesc, si anume, albastru sau negru pentru Nord si verde pentru Est. Aceasta semnatura ii confera darul persuasiunii, cu conditia ca vorbele lui sa nu se transforme in palavrageala fara rost.
Lipsa Nordului il poate enerva foarte tare fiindca nu poate accepta ca exista altii mai destepti decat el, mai ales in cazul cand increderea de sine lipseste.
Lipsa Estului il face sa nu aiba prea multa intuitie si nici sa stie ce inseamna compasiunea, ceea ce il impinge sa faca multe gafe inainte de a invata lectiile vietii.

Klaus Iohannis are Semnatura Nord-Est-Vest-Centru, cu centrul de greutate in Nord, care arata  vointa, putere de convingere, perseverenta (Nordul), empatie, intuitie, toleranta (Estul), ambitie, prudenta, calitati de leader (Vestul), echilibru (Centrul).
Aceasta semnatura asigura purtatorilor ei succes in orice domeniu ar activa. Uneori pot fi nemultumiti nu fiindca se considera incapabili, ci fiindca vor mai mult de la ei insisi, dar si de la echipa cu care lucreaza. Sunt foarte perfectionisti, au standarde foarte inalte si de aceea putini rezista in preajma lor.
Lipsa Sudului nu se simte foarte mult, fiindca Centrul echilibreaza Roata, dar uneori este necesara o relaxare si un plus de entuziasm.
Rosul este culoarea care compenseaza lipsa Sudului.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month