Coco Chanel * n. 19.8.1883

Daca numerele (stelele) te ajuta, poti foarte bine sa ajungi dintr-un copil crescut la orfelinat, o icoana a stilului si elegantei. Coco Chanel a revolutionat moda, dar si stilul de viata al femeilor. A desfiintat corsetul si toate celelalte constrangeri vestimentare ale perioadei Belle Epoque si a introdus o imbracaminte comoda si practica. "La petite robe noir" este tot inventia ei...
19, ziua in care s-a nascut, este un numar al succesului si desavarsirii . 1 si 9 reprezinta inceputul si sfarsitul unui ciclu, de aceea, celor nascuti in 19 le place sa faca schimbari rapide in viata lor, incep un proiect cu mare elan, dar il si termina repede, vor altceva mereu, nu se opresc niciodata. Dar 1+9 = 10 = 1. Vibratia lui 1 inseamna originalitate, capacitate manageriala, spirit de initiativa, independenta, creativitate, inventivitate.
Cifra ei de vibratie exterioara este 8, cifra unei personalitati puternice, dotata cu mult curaj, putere interioara si capacitate de concentrare mare. Un 8 este perseverent, tenace, capabil sa conceapa planuri pe termen lung, are capacitati innascute de lider, este vizionar, talentele sale sunt legate de proiecte de anvergura, este capabil sa-i inspire pe ceilalti, cu conditia ca ei sa inteleaga ce vrea acest 8, care este cu mult in viitor cu ideile sale.
Cifra ei de destin este 11, un Numar Maestru. Sursa de inspiratie pentru ceilalti, un 11 este daruit cu multa energie si intuitie, este asemenea unui canal energetic intre lumea arhetipurilor si lumea reala, concreta. El pare a juca un rol prin care trebuie sa transmita mesaje celorlalti. Viata unui 11 cere o implicare totala, este o succesiune de probe dure la care este supusa persoana aflata sub aceasta vibratie, pentru ca standardele pe care si le fixeaza sunt foarte inalte. Intuitiv, idealist, inspirat, excentric, carismatic, sunt cateva din caracteristicile unui 11.
Cu 1111 in matrice, Coco Chanel avea o vointa foarte puternica si un caracter puternic. Celor cu 1111 li se pare normal sa fie admirati si recunoscuti, sa se tina cont de ei. Au calitati de lideri, uneori pot deveni chiar despotici, oricum intotdeauna vor sa tina totul sub control, vor ca lucrurile sa mearga asa cum au stabilit ei, si nu altfel. Nu ocolesc momentele conflictuale din viata, fiindca se considera avand forta necesara sa rezolve orice problema. Sunt foarte luptatori si tind sa fie tot timpul in preajma celor puternici in societate.
Cu 8888 in matrice, ea a avut aceasta calitate de a influenta mase mari de oameni, a simtit-o ca pe o datorie, ca pe o misiune careia si-a dedicat viata.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month