GERARD BUTLER * n.13.11.1969

Cu 7 de 1 in matrice, Gerard Butler poate deveni foarte usor victima propriilor lui ambitii. Nimic nu este prea mult, prea bun, nimic nu este la inaltimea asteptarilor sale, nimic din exterior nu il poate opri, sta doar in puterea lui sa nu isi piarda echilibrul mental. Din fericire il ajuta data nasterii 13 = 4, dar si cifra de destin 4, care il aduce cu picioarele pe pamant, ii da stabilitate, echilibru si pragmatism. 4 este o cifra receptiva, pasiva. In timp ce 1 genereaza ideea, 2 aduna date si fapte despre ea, 3 o pune in valoare prin creativitate, 4 vine si o transforma in termeni practici, ii da forma in plan fizic. Calitatile lui 4 sunt: pragmatismul, perseverenta, capacitatea de concentrare, autodisciplina, tenacitatea, prudenta, traditionalismul.
Nascut in 13, Gerard Butler are nu numai calitatile lui 4, dar si spiritul de initiativa a lui 1, precum si creativitatea si imaginatia lui 3. Dar 13 este si un numar karmic, care indica niste incercari de trecut, aduce energie pentru transformare profunda si evolutie, 13 fiind octava superioara a lui 4.
Cifra lui de vibratie exterioara este 11, la fel si cifra karmica.
11 este o vibratie intensificata, care aduce mai multa intuitie, idealism, imaginatie, idei avansate. Acesti doi de 1, a caror suma este 2, adauga o atitudine pzitiva si determinare, dar si mai multa forta lui 2, forta pe care 2 nu o are.
Desi este un tip amabil si sociabil, linia 2-5-8, nu reflecta ca l-ar interesa prea mult implicarea in relatii sociale sau responsabiltatea fata de familie. Cu toate astea o posibila transformare a patru din cei sapte de 1 in doi de 8 (1111 ----> 88, metoda lui Alexandrov), ar putea determina echilibrarea liniei 1-4-7, dar si cresterea responsabilitatii in linia 2-5-8.
Cu 999 in matrice are o inteligenta superioara mediei, o capacitate de analiza rapida a relatiilor cauzale.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month