VACANTELE SI NUMEROLOGIA

Dac vreti sa plecati in vacanta, e bine sa stiti ce preferinte are, ce obiceiuri, care sunt locurile pe care ar vrea sa le vada cel (sau cei) cu care plecati in calatorie. Pentru asta adunati cifrele din data lui (lor) de nastere, reducand suma la o singura cifra, cu exceptia lui 11.
De ex.: 5.9.1975 = 5+9+1+9+7+5 = 36 = 3+6 = 9
Sau 7.8.1976 = 7+8+1+9+7+6 = 38 =3+8 = 11
Este bine sa va uitati si la ziua de nastere pentru a vedea daca exista compatibilitate intre cele doua cifre si, eventual, care este dominanta.
Pentru 1 vacanta trebuie sa fie plina de energie, de aventura si de dorinta de a explora locuri noi. Nu are rabdare sa faca lungi calatorii, cauta miloacele cele mai rapide pentru a ajunge la destinatie. Nu ii plac activitatile programate, cu exceptia celor programate de el insusi pentru altii. Prefera sa faca ce ii place si cand ii place, vrea sa se simta liber. Ii plac centrele urbane, cu viata nocturna intensa, cu restaurante si distractie. Nu se poate relaxa total, si in concediu se gandeste tot la munca.
Pentru 2 vacanta este intotdeauna un prilej de agitatie, el fiind vesnicul anxios, intotdeauna isi va face griji in legatura cu eventualele probleme care pot sa apara in cursul calatoriei sau al sejurului. Daca are norocul sa calatoreasca cu persoane de incredere, se calmeaza si incepe sa se simta in largul lui. Ii place sa urmeze sfaturile celorlalti, sa se adapteze programului stabilit de altii. 

Un 3 adora sa calatoreasca, prefera sa viziteze diverse locuri pentru scurte perioade de timp. Considera ca orice calatorie este o experienta de viata, se arata interesat si vrea sa asimileze obiceiurile locale, limba, vrea sa cunoasca oameni din lumea intreaga. Ii plac locurile cu multa actiune si o varietate de lucruri de facut. Inainte de a pleca in calatorie isi pregateste harti, invata limba, cauta informatii despre locurile in care vrea sa calatoreasca. Daca este cu un grup, devine animatorul grupului, cu modul lui vesel si comunicativ de a fi. Prefera activitatile in aer liber, vizitelor la muzee sau biserici.
Orice calatorie incepe pentru un 4 cu un plan bine stabilit. Fiind foarte organizat, nu vrea sa fie surprins de lucruri imprevizibile. Inainte de a iesi din casa recapituleaza traseul si orarul. Este pregatit cu harti, cu solutii alternative, in caz de surprize. Accepta excursiile de grup, fiindca totul e organizat, dar in acelasi timp ii exaspereaza pe ceilalti cu punctualitatea si meticulozitatea lui. Isi va planifica foarte bine si cheltuielile. Este foarte atent la igiena si curatenia din hoteluri. Poate fi atras de gradinarit, de munca la pamant, asa ca putina activitate in gradina casei de vacanta i-ar face mare placere.
Lui 5 ii plac vacantele cu multa adrenalina, in locuri aglomerate, cu multa actiune si distractie. Nu ii plac locurile linistite si, de regula, nu ii place sa-si faca planuri cu mult timp inainte. Chiar daca isi stabileste un itinerar, e posibil sa-l schimbe de mai multe ori, se plictiseste repede, nu poate sta mult timp intr-un loc. Vrea sa-si puna in valoare calitatile de explorator, cautand locuri necunoscute, taramuri indepartate, dar si sa-si faca noi prieteni. Viteza si nevoia constanta de schimbare sunt caracteristicile de baza ale lui 5. Nu prea este atent la nevoile celorlalti, asa incat vacanta lui nu e si vacanta celorlalti.
Lui 6 ii place sa-si petreaca vacanta cu familia si, daca se poate, chiar sa nu plece din casuta lui. E dispus sa plece de acasa, doar daca are garantat tot confortul, poate intr-o casa familiala, o pensiune, un loc primitor, cu mancare buna, cu liniste si armonie. De obicei merge in aceleasi locuri, nu ii plac schimbarile, aventura. Este atras de traditie, de locurile de origine ale parintilor si bunicilor lui, de frumusetea naturala a locurilor. Ca un inger pazitor, se simte responsabil fata de ceilalti, vrea sa-i ghideze si sa-i consilieze ca un profesor ce este.
Pentru 7 vacanta inseamna o experienta mentala si culturala, din care vrea sa invete ceva si sa se imbogateasca sufleteste. Fiind visatorul visatorilor, atunci cand isi programeaza o calatorie, isi imagineaza deja locurile, isi construieste in imagini idealizate ceea ce ar vrea sa gaseasca acolo. Prefera locurile magice, locurile sacre, pline de istorie si cultura. Prefera sa fie singur pentru a simti atmosfera locurilor, vibratiile lor specifice. Prefera confortul, luxului.
Pentru numarul 8 vacanta trebuie sa aiba stil si eleganta. Nu se uita la bani cand este vorba de propriul confort. Va sta in camping numai in cazuri de maxima urgenta, prefera hotelurile care ii ofera tot confortul. Lui 8 ii plac lucrurile vechi, de aceea, daca i s-ar oferi ocazia, ar fi incantat sa-si petreaca vacanta intr-un vechi castel sau intr-o casa din secolul 16, dar dotate cu toate facilitatile lumii moderne.
Nu ii place activitatea fizica excesiva, asa incat prefera sporturi precum tenisul sau golful. O plimbare cu barca nu i-ar displacea. Calatoriile lui sunt ocazii bune pentru cumpararea produselor de marca, de cea mai buna calitate.
Pentru un 9 o calatorie inseamna o experienta filozofica, din care sa se intoarca cu o noua viziune despre lume si despre sine insusi. Nu este foarte exigent in ce priveste conditiile de cazare. Prefera casele familiale, poate dormi chiar si in hamac. Ii plac vacantele in locuri in care poate fi de ajutor celorlalti, este o necesitate pentru el sa faca voluntariat, sa se dedice unor cauze nobile. Ii place sa cunoasca oamenii si povestile lor si sa invete din ceea ce aude in locurile in care calatoreste.
Numarul 11 are nevoie de experiente inedite cand pleaca in vacanta. Totul trebuie sa aiba ceva special, locul, hotelul, milocul de transport. Cu dorinta lui de cunoastere si spiritul lui umanitar, orice vacanta se transforma intr-un prilej de a cunoaste schimbarile sociale si politice care s-au produs in locurile pe care le viziteaza. Prefera sa aiba un itinerariu flexibil, pe care sa-l modifice conform vointei lui, decat sa-si cumpere un sejur bine organizat de la inceput.

Vezi si Numerologia zilei de nastere.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month