Klaus Iohannis * n. 13.6.1959

Klaus Iohannis are cifra de destin 7, care defineste:
  • FILOZOFUL - cel care analizeaza situatiile si persoanele cu multa atentie;
  • PERFECTIONISTUL - cel care cunoaste in profunzime munca pe care o face;
  • GANDITORUL - cel care isi pune intrebari si vrea sa stie mai mult;
  • INVESTIGATORUL - cel care nu se multumeste cu aparentele si vrea sa patrunda esenta lucrurilor;
  • SOLITARUL - cel care se izoleaza pentru a gasi raspunsuri la marile probleme ale lumii.
Cifra sa de vibratie interioara (ziua nasterii) este 13, un numar controversat, care pentru unii este un numar cu ghinion, iar pentru altii, un numar special, care contine in el principiul schimbarii inevitabile, al evolutiei prin inlaturarea obstacolelor. Cel care are un astfel de numar in harta numerologica trebuie sa faca un efort suplimentar pentru a-si realiza obiectivele, are nevoie de disciplina, integritate si determinare, trebuie sa invete lectia responsabilitatii si sa faca lucrurile cu seriozitate si nu pe cai ocolite sau prin manipulare.
Dar 13 este format din 1, care este sursa tuturor lucrurilor, un numar activ caracterizat prin actiune, inventivitate, ambitie, energie vitala, curaj, si 3, numarul autoexprimarii si creativitatii. Impreuna (1+3= 4) fac 4, un numar care simbolizeaza eficienta, dreptatea, logica si disciplina. Un 4 este tenace, isi construieste drumul cu sacrificii, isi doreste pozitii de putere. Determinarea, dar si prudenta sunt calitile proverbiale ale lui 4.
Cifra sa de vibratie exterioara (luna nasterii) este 6, arhetipul Profesorului. Este cel care se simte responsabil pentru ceilalti, doreste sa-i ghideze cu sfaturi bune pentru confruntarea cu viata. Este generos, onest, tolerant. Are in minte un model de societate mai umana, un fel de familie extinsa, aflata sub semnul solidaritatii si sustinerii reciproce.

Cu 11 in matrice, Klaus Iohannis are o forta psihica nu foarte mare, nu are nici pe departe profilul unui dictator, are caracterul unui om amabil, prietenos, corect in relatiile cu ceilalti, in prietenie cat primeste, atat da si inapoi. 
Cu 4 cifre in vectorul 1-4-7,  Klaus Iohannis este o persoana foarte realista in ce priveste stabilirea obiectivelor. Intotdeauna isi fixeaza obiective pe care stie ca le poate atinge. Abia atunci incepe sa lucreze pentru a-si imbunatati calitatile specifice necesare.
Vectorul 3-6-9 este supraincarcat, ceea ce arata ca are multe tabieturi consolidate, care la un moment dat incep sa devina o frana, lucru care il determina sa se debaraseze de ele ca sa-si recapete libertatea de miscare.

Klaus Iohannis are Semnatura Nord-Est-Vest-Centru (potrivit metodei numita Roata Tiroleza), cu centrul de greutate in Nord, care arata  vointa, putere de convingere, perseverenta (Nordul), empatie, intuitie, toleranta (Estul), ambitie, prudenta, calitati de leader (Vestul), echilibru (Centrul).
Aceasta semnatura asigura purtatorilor ei succes in orice domeniu ar activa. Uneori pot fi nemultumiti nu fiindca se considera incapabili, ci fiindca vor mai mult de la ei insisi, dar si de la echipa cu care lucreaza. Sunt foarte perfectionisti, au standarde foarte inalte si de aceea putini rezista in preajma lor.
Lipsa Sudului (foc si pasiune, energie si carisma) nu se simte foarte mult, fiindca Centrul echilibreaza Roata, dar uneori este necesara o relaxare si un plus de entuziasm.
Rosul este culoarea care compenseaza lipsa Sudului.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month