RAZVAN si LIDIA

Razvan Simion si Lidia Buble au, fiecare dintre ei, personalitati foarte puternice, care par a se completa intr-un mod foarte interesant.
Chiar daca la Razvan multimea de 8 din data nasterii (cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara, misiunea in viata) induce ideea unei personalitati dominatoare, tenace si cu multa forta, cifra de destin 1 a Lidiei ne spune ca ea este, poate, chiar mai puternica decat Razvan. Numarul 1 este nascut pentru actiuni individuale. Chiar daca isi doreste sa faca parte dintr-o echipa, pana la urma vrea sa se evidentieze si sa iasa din rand. Are o minte ascutita, este independenta, originala, motivata, determinata, creativa. Cand este stimulat si provocat mental, un 1 este capabil sa-si construiasca o cariera de succes, nu accepta infrangerea, gasind solutii originale la problemele care ii apar in cale.  Lidia mai are si alte atuuri, ca de exemplu o forta psihica foarte mare. Cu 4 de 1 in matrice are un caracter puternic, isi asuma rolul de lider, este foarte ambitioasa si vrea sa ii fie recunoscute meritele.
Cu 4 de 9 in matrice, ea are si o inteligenta nativa impresionanta, o mare capacitate de a acumula cunostinte noi, dar si o memorie foarte buna.
Prezenta a 4 de 8 in matricea lui Razvan arata ca are un simt al responsabilitatii exacerbat. O astfel de persoana se simte obligata, in orice actiune, chiar si in cele mai nesemnificative, sa ajute, sa faca lucrurile pe care el le considera juste. Este foarte exigent cu sine insusi, dar si cu ceilalti carora nu le intelege slabiciunile. Linia 2-5-8, din care fac parte cei 4 de 8, arata ca se simte  responsabil fata de familia lui, ca va face tot ce va putea pentru ei, chiar da ca mariajul s-a sfarsit. Din pacate linia 2-5-8 a Lidiei este absenta cu desavarsire. Ea nu se simte responsabila pentru nimeni si pentru nimic, nu considera ca are o datorie fata de societate sau fata de familie. Ea are propria ei cale, iar forta ei de caracter o va ajuta sa se descurce foarte bine.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month