BARACK HUSSEIN OBAMA * n. 4.8.1961


Principalele lui atuuri:

  • Cifra de vibratie interioara 4 = practic, organizat, stabil, consecvent, disciplinat, tenace, meticulos, hiperanalitic, prudent, sincer, perseverent.
Lectia lui 4: sa invete sa depaseasc adversitatile, sa devina mai flexibil, sa invete sa-si exprime emotiile si sentimentele.

  •  Cifra de vibratie exterioara 8 (dublul lui 4 sau 4 la o octava superioara) = cifra puterii in sens larg, atat in plan material cat si spiritual, caracterizata prin: calitati de lider, ambitie, forta combativa, statut social si financiar, bunastare materiala, obiective bine stabilite, calitati de strateg, simtul dreptatii, curaj, determinare, spirit organizatoric, vizionarism, calitati de inovator, iubitor de dreptate, pacificator. (Numarul 4 il urmareste peste tot, el este al 44-lea presedinte al SUA)
Lectia lui 8: sa invete sa echilibreze planul material si cel spiritual, sa-si tempereze tendinta spre putere prin respectul fata de ceilalti.

  • Cifra de destin 11 - un Numar Maestru = cel care inspira si ii ghideaza pe ceilalti, vizionarul, intuitivul, cel care vede potentialul in ceilalti, care are capacitatea de a-si asuma responsabilitati fata de mase mari de oameni, forta morala, capacitate de sinteza, magnetism, capacitatea de a comunica usor cu ceilalti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month