NADINE VOINDROUH n. 24.2.1977

Nadine s-a nascut intr-o zi de 24, o data care dezvaluie, poate, unul dintre motivele intoarcerii sale din SUA, si anume o mare sensibilitate, dorinta de a avea un cuib al sau, incapacitatea de a suporta dezradacinarea, dorinta de a avea copii. 24 (care se reduce la 6) este format exclusiv din numere yin feminine, legate de emotii, trairi, sentimente, care evidentiaza nevoia de a fi sustinut, incurajat, de a avea un suport in cei din jur, dar si de a fi protectiv la randul sau fata de familie si camin, jucand rolul ingerului pazitor. Dar 6 este si un numar legat de arta, de muzica, Nadine a si cantat la un moment dat.
In plus, are si cifra de vibratie exterioara 2, tot un numar yin feminin. 2 este un numar dominat de Luna, si asa cum Luna este in crestere sau descrestere, la fel si cei cu 2 sunt cand sus, cand jos. Ei sunt dominati de emotii, sunt foarte senzitivi, nu au astampar nicio clipa, au o mare nevoie de a vedea cat de verde e iarba vecinului. Par foarte puternici la exterior, tocmai pentru a-si proteja sensibilitatea, in realitate au mare nevoie de incurajare si sustinere.
Cifra ei de vibratie interioara 6 vine in contradictie cu cifra ei de destin, care este 5. In timp ce 6 vrea o viata conventionala, domestica, linistita, 5 vrea dimpotriva, libertate de miscare, aventura, experiente inedite. Impaca-le daca poti! Un 5 este versatil, bun comunicator, are o intelgenta vivace, iubeste latura imprevizibila a vietii. Este foarte adaptabil, stie sa culeaga din zbor ocaziile care apar, legate fie de noi relatii, fie de informatii. Noutatea reprezinta stimulul care il entuziasmeaza. Este vesel, mereu in miscare, vorbeste mult, se expune uneori prea mult. Este un prieten bun, iubeste libertatea, dar stie sa respecte libertatea celorlati. Nu se trage inapoi de la munca, ii place sa se puna in evidenta, ii place sa stea in mijlocul oamenilor cu conditia sa nu-i blocheze libertatea de miscare.
Analiza matricei:
  • 1-2-3 - vector supraincarcat, arata o supraevaluare a propriei persoane, dar autostima e uneori necesara, chiar daca e in exces; 11  indica un caracter prietenos, cu care este usor de stabilit un contact, dar nu da mai mult decat primeste; 2222 - calitati extrasenzoriale deosebite, energie in exces, are nevoie in permanenta de activitati consumatoare de energie; are un 3, care arata ca nu este foarte sigura pe informatiile pe care le detine, nu poate lua decizii rapide.
  • 4-5-6 - reprezinta aspiratia spre autonomie financiara si necesitatea de a-si sustine material familia. Cele 2 cifre din aceasta coloana, si mai ales lipsa lui 6 arata ca munceste cu placere doar atunci cand este o urgenta si ca nu o face numai pentru bani; 4 arata o sanatate buna din nastere; 5 arata ca are intuitie dar nu prea crede in ea.
  • 7-8-9 - reprezinta talentul, forta creativa; cu 4 cifre in coloana se poate spune ca este foarte talentata, dar talentul nu trebuie risipit in prea multe directii.
  • 1-4-7 - reprezinta capacitatea de a-si stabili si urmari cu consecventa obiectivele si de a-si sustine propriile idei. Cu 5 cifre linia este dezvoltata la maximum, cand are un proiect, se concentreaza asupra lui, far sa mai vada nimic in jur; 77 arata noroc, sustinere divina.
  • 2-5-8 - vector supraincarcat, 6 cifre, ceea ce inseamna dorinta puternica de a avea o familie, o imagine idealizata si asteptari foarte mari legate de ea; cu 8 in matrice, are un simt al datoriei destul de dezvoltat, cu conditia sa stie ca acele obligatii o privesc direct; 
  • 3-6-9 - indica stabilitatea, atasamentele, obiceiurile si tabieturile. Cu 2 cifre in aceasta linie, este o persoana revolutionara, care poate sa-si schimbe usor obiceiurile la nevoie.
  • 1-5-9 - diagonala descendenta are 4 cifre, nu este la maximum, dar este bine sustinuta; arata aspiratia spre spiritualitate, apropierea de divinitate, dorinta de a progresa spiritual;
  • 3-5-7 - 4 cifre in aceasta diagonala arata ca este o persoana cu sex appeal.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month