ROBERT DE NIRO * n. 17.8.1943

Robert De Niro are cifra de destin 33/6, un Numar Maestru, numarul echilibrului si armoniei.
Cel cu un astfel de destin se simte responsabil pentru altii, are tendinta sa se puna in locul celorlalti si sa ia asupra sa suferintele lor, fara sa ceara nimic in schimb si fara sa judece. Are carisma, intuitie, stie sa educe prin deschiderea mintii. Este mereu disponibil, modest, accepta cu seninatate incercarile vietii, stie ca nu este crezut si ca este tradat de multe ori. Meserii ca aceea de profesor, vindecator, artist, entertainer i se potrivesc foarte bine.
Ceea ce il motiveaza foarte mult pe un 33 este dorinta de a impartasi cu ceilalti cunostintele sale, dar el nu doreste doar sa-i invete pe ceilalti, ci sa progreseze el insusi. Dorinta de perfectiune il face sa se distinga printre semenii sai, aducandu-i popularitate si succes.
Robert De Niro are multa sustinere in ceea ce face si prin cifrele de vibratie interioara si exterioara, care sunt egale cu 8. Cei aflati sub influenta lui 8 au forta, determinare si o viziune asupra lucrurilor in care se combina judecata dreapta cu practicismul, ceea ce le confera imaginea unor persoane de incredere, puternice si cu multa autoritate.

Analiza numerelor din data nasterii lui De Niro dupa sistemul HO'OLOKAHI, pune in evidenta aspecte interesante, si anume: prezenta a doar trei numere in tabloul sau numerologic (6, 7 si 8), precum si o anumita simetrie a pozitionarii numerelor, ceea ce inseamna ca numerele sale lucreaza in armonie pentru implinirea destinului sau.
Cand numerele din ESENTA, SUFLET, SCOP lucreaza impreuna, incepem sa intelegem care este misiunea sufletului si ce anume trebuie sa facem pentru implinirea scopului pentru care ne-am nascut.
Numarul 8 apare atat in pozitia SUFLET, cat si in LECTIA si TRECUT. Fiind legat de Corpul pranic, el defineste o persoana cu multa energie, cu o personalitate puternica, care stie sa ia decizii, dar si sa faca lucrurile sa mearga, fiind un factor catalizator pentru cei din jur.
Numarul 6 apare in PROIECTIA, EXTRACALITATI si SCOPUL VIETII, ceea ce inseamna ca el are acele calitati mostenite, pe care ceilalti le si proiecteaza asupra sa, dar in acelasi timp ele sunt in concordanta si cu SCOPUL VIETII. Numarul 6 fiind numarul inimii,  tot ce face, face cu inima deschisa, prezenta sa creeaza spatii sacre oriunde se afla.
Numarul 7 apare ca FUNDATIE, TALENT si ESENTA. Fiind legat de Corpul auric, numarul 7 face ca aura lui sa straluceasca, vocea lui fiind imediat auzita. El are o constiinta de sine foarte puternica, stabileste relatii clare cu ceilalti, se descurca in orice situatie, stie sa spuna ce trebuie, cand trebuie, uneori ii place singuratatea, fiind un eremit printre oameni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month