CRISTIAN TUDOR POPESCU n. * 1.10.1956

 Aflat sub influenta majora a lui 1, ziua de nastere = 1, luna nasterii = 10 = 1 (10 accentueaza calitatile de lider, intrucat zero multiplica valoarea lui 1), Cristian Tudor Popescu are o personalitate foarte puternica, este original, independent, determinat si foarte creativ. Fiind un adevarat pionier in domeniul sau de activitate, un 1 este tot timpul in cautarea unor noi idei si oportunitati. De obicei el este cel care initiaza o actiune, nu si cel care o termina, dar daca este nevoie, este capabil sa ia taurul de coarne pentru a duce la bun sfarsit un proiect. Lui 1 ii place sa fie singur si sa faca lucrurile de unul singur, el accepta compania celorlalti, dar numai cand vrea el. Pe de o parte vrea sa apartina unei echipe, iar pe de alta parte, vrea sa se distinga de marea masa. Un 1 este un ganditor talentat (nu degeaba a infiintat "Gandul"...) si un inovator cu o minte extrem de creativa.
In ciuda tonului ferm si a intolerantei la critici, a faptului ca ceilalti se simt intimidati in preajma lui, lumea are incredere in judecatile lui de valoare si il accepta in postura de lider si ghid. Un 1 poate sparge toate tiparele, poate incalca toate regulile pentru a-si pune in evidenta propriile idei si initiative, fiind foarte centrat pe propriul ego, nu il intereseaza parerile celorlalti. Un 1 simte cea mai mare satisfactie cand se  lanseaza intr-o noua provocare, cand isi pune la bataie capacitatea de luptator, cand inventeaza ceva nou.
Un alt numar dinamic sub a carui influenta se afla CTP, este cifra sa de destin 5, cifra "comunicatorului", a celui care are misiunea sa genereze schimbarea. Destinul l-a dus chiar spre meseria care i se potrivea cel mai bine, aceea de scriitor si jurnalist. 5 este iconoclastul, cercetatorul, versatilul, cel care se adapteaza usor si care iubeste libertatea mai mult decat orice. Are o inteligenta vie, imaginatie, rapiditate in gandire, ii place sa experimenteze, sa stie, sa fie informat despre orice exista pe lumea asta. Personalitate independenta, energica, extravertita, un 5 este tot timpul in miscare, in cautare de noi experiente, legate atat de calatorii in tari cat mai indepartate, reale sau imaginare, cat si de cunoastere, de propria dezvoltare interioara. Are multe resurse, magnetism personal si un obiectiv foarte clar, sa experimenteze viata in toate aspectele ei, pentru a se transforma si evolua, dar si pentru a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month