DAN BITTMAN * n. 29.3.1962


Dan Bittman s-a nascut intr-o zi de 29, in care energia feminina a lui 2 si energia masculina a lui 9 dau impreuna un caracter prietenos, poetic si romantic. Dar 2+9 = 11, un Numar Maestru, care inafara de faptul ca da idealuri inalte si dorinta de a-i inspira pe altii, poate sa aduca faima, pozitii importante in plan profesional si social, dar si talent artistic. Ceilalti sunt inspirati de creativitatea lui, de puterea sau de statutul lui social, de sensibilitatea, de modul foarte gentil de a se purta, de felul in care are grija de ceilalti. Este o persoana care isi traieste emotiile cu intensitate si le impartaseste si celorlalti. Chiar daca nu traieste tot timpul sub vibratia lui 11, ea putand lua forma lui 2 uneori, care este un numar dominat de indoieli si putin anxios, din fericire Dan Bittman are in ajutor doua numere foarte dinamice, active, rapide, 3 si 5, care anuleaza caracterul lent al lui 2.
Cifra lui de vibratie exterioara este 3, numarul artistilor, creatorilor, comunicatorilor. Cel cu 3 are o natura vesela, entuziasta, amabila, gata sa ajute pe oricine si care priveste intotdeauna partea plina a paharului. "Artistul" prin excelenta, adora emotiile puternice, senzatiile exaltante, distractia si sa faca surprize si bucurii celorlalti. Este foarte creativ, are multa imaginatie si inspiratie. Are nevoie de admiratia celorlalti, ii place sa atraga atentia asupra lui, dar si sa dinamizeze atmosfera cand se afla intr-un grup.
Cifra lui de destin este tot un numar dinamic, frate bun cu 3, si anume 5. Este foarte adaptabil, stie sa culeaga din zbor ocaziile legate de noi informatii si relatii. Stimulul cel mai bun pentru el este sa descopere ceva nou, sa exploreze. Nu este o persoana legata de casa, un 5 este foarte monden, ii place viata plina de activitati culturale, artistice, sociale. Iubeste libertatea si stie sa respecte si libertatea celorlalti. Ii place sa faca noi cuceriri, dar are mari dificultati in a face alegerile si a fi stabil in plan sentimental. Acesta a fost poate motivul pentru care nu s-a casatorit cu mama copiilor lui, desi vectorul 2-5-8 din matrice este supraincarcat cu 6 cifre, ceea ce inseamna ca dorinta lui de a avea o familie este foarte mare, chiar exagerata, dar imaginea lui despre familie e atat de idealizata, incat, tot cautand partenereul ideal, timpul a trecut si a aparut reactia inversa, apatia.
Cu 11 in matrice Dan Bittman are un psihic dual, care poate fi usor influentat de ceilalti. In functie de situatie, uneori poate fi dur, indraznet, iar atunci cand situatia se complica devine calm si las. In schimb sistemul bioenergetic, cu 2222 in matrice, arata calitati extrasenzoriale constientizate sau nu, capacitatea de transmite emotii si sentimente, de a influenta starile interioare ale oamenilor (muzica e chiar un mijloc in cazul sau), accentueaza chiar profilul sau de seducator.
Cu 99 are o inteligenta peste medie, iar linia 3-6-9, arata ca este stabil in atitudini, obiceiuri, in gusturile si preferintele dominante. Ar putea fi partenerul perfect.
Cand te gandesti ca parintii voiau sa-l faca arhitect sau inginer! Daca ar fi stiut numerologie, ar fi vazut ca meseria de artist i s-ar fi potrivit cel mai bine. Cu inteligenta lui ar fi putut fi chiar inginer, dar acela nu ar fi fost destinul lui.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month