MATRICEA ZILEI * LUNA OCTOMBRIE 2015

Luna octombrie 2015 are o caracteristica speciala: toti cei care se vor naste in aceasta luna vor avea cifra de vibratie interioara egala cu cifra de destin, ceea ce poate fi un avantaj, va exista o coerenta, o armonizare, intre calitatile ascunse ale eului, cerintele lui interioare si scopul pentru care omul a venit in aceasta lume, respectiv, calea pe care trebuie sa o urmeze pentru a-si realiza misiunea.
Daca cifra de vibratie interioara este mai mare decat cifra de destin, succesul, realizarile vor veni in prima parte a vietii, daca cifra de vibratie interioara este mai mica decat cifra de destin, atunci realizarile vor veni in partea a doua a vietii. Dar daca cele doua cifre sunt egale, cum se intampla in aceasta luna, succesul si realizarile vor fi prezente pe tot parcursul vietii...nu?

Nascut in 5 OCTOMBRIE 2015
Cifra de vibratie interioara =  cifra de destin = 5 = curiosul, exploratorul, aventurosul, calatorul, cel care e vesnic in miscare, cel care iubeste libertatea mai mult decat orice.
Fire adaptabila, mobila, iubitoare si generoasa, un 5 este comunicatorul prin excelenta. Limbaj verbal, corporal, telepatic, important pentru el e sa comunice. Stimulul care-l entuziasmeaza cel mai mult si ii da energie este sa descopere lucruri noi. Are o gandire pozitiva si o atitudine activa cand isi propune ceva.
Copiii 5 sunt foarte curiosi, parintii trebuie sa fie pregatiti sa raspunda la nenumaratele lor intrebari. Sunt fara astampar, trec de la o activitate la alta, fac nazbatii, se urca in copaci, exploreaza imprejurimile, dar oricum au o atitudine pozitiva fata de tot ce ii inconjoara.
111 = forta psihica destul de mare, exista un nucleu dur al personalitatii lui, dar este flexibil si intelegator la exterior, cand ia o hotarare o respecta, chiar daca nu afost exprimata verbal, ci doar in intentie;
2 = sistem bioenergetic initial slab, dar tinand cont ca are vibratia 5 in mai multe pozitii, dar si 444 (sanatate de fier la nastere), sistemul poate fi intarit prin sport si prin alte activitati pe care nelinistitul 5 le poate avea;
444 = sanatate foarte buna de la natura, preocupare pentru tot ce este legat de corpul fizic;
555 = logica, intuitie foarte buna pentru el si pentru altii, poate vedea adevarul acolo unde nimeni nu-l vede, autostima foarte accentuata.
Lipsa liniei 3-6-9 arata este capabil schimbari radicale, nu are atasamente sau obiceiuri predefinite.
Cifra karmica 4 vorbeste despre o restanta legata de stabilitate.

Nascut in 4 OCTOMBRIE 2015
Cifra de vibratie interioara =  cifra de destin = 4 = constructorul, omul de stiinta, mesterul priceput la toate, administratorul, traditionalistul, este cel care-si atinge obiectivele prin munca grea, perseverenta si atentie pentru detalii. Este foarte intransigent, rigid si polemic, un 4 zice intotdeauna nu inainte de a zice da, cu toate astea este generos cu prietenii.
Copiii cu 4 sunt practici si foarte saritori, le place sa fie implicati in activitatile casei. Au simtul responsabilitatii de mici, nu fac prostioare si sunt foarte constiinciosi la scoala.
111= personalitate puternica, dar flexibila, are un nucleu dur, dar la exterior este flexibil si intelegator.
2 = potential bioenergetic slab, nu e chiar vampir energetic, dar are nevoie de sustinere din mediul exterior.
3 = posibilitati de a aborda orice domeniu, depinde si de celelalte cifre.
44 = sanatate buna din start, pe care se poate baza pentru obiectivele viitoare.
555 = logica si intuitie, capacitate de a lua hotarari bazate pe intuitie, care uneori poate fi asimilata clarvederii.
Cifra karmica 5 arata ca trebuie sa se bazeze pe intuitie si sa fie liber.

Nascut in 3 OCTOMBRIE 2015
Cifra de vibratie interioara =  cifra de destin = 3 = artistul, comunicatorul, creativul, natura entuziasta si volubila, anima orice adunare, are initiative originale, este plin de imaginatie, adora senzatiile tari si emotiile puternice, priveste viata cu ironie, pentru el e important sa culeaga momentele placute ale vietii.
Copiii cu 3 sunt destul de agitati, le place sa exploreze, isi fac prieteni foarte usor, sunt foarte creativi, au tot felul de hobby-uri, nu le place rutina si disciplina.
111= personalitate puternica, dar flexibila, are un nucleu dur, dar la exterior este flexibil si intelegator.
22 = potential bioenergetic in limitele normale, exista empatie cu ceilalti, dar starea lor emotionala depinde de ce se intampla in exterior.
33 = potential cognitiv in limite normale, poate aborda orice domeniu.
5 = intuitie si logica minima pe care nu se bazeaza intotdeauna, dar care impreuna cu 33, pot determina o anumita cale a cunoasterii.
66 = practicism, capacitate de a se dedica muncii care necesita rabdare, poate munci pentru el, dar si pentru altii.
Lipsa numerelor din coloana 7-8-9, nu inseamna lipsa totala de talent, ci posibilitati nelimitate de activare a acestei coloane cu ajutorul celorlalte cifre, cum ar fi autodisciplina, creativitatea data de cifra de vibratie interioara si de cifra de destin 3.
Cifra karmica 6 arata ca trebuie sa gaseasca echilibrul, armonia.

Nascut in 2 OCTOMBRIE 2015
Cei nascuti azi, 2.10.2015, au cifra de vibratie interioara si cifra de destin = 2. Spre deosebire de 1, 2 este un numar receptiv si lent. Cei aflati sub vibratia lui 2 sunt generosi, disponibili, emotivi, intelegatori, diplomati, dar uneori pot fi indecisi, hipersensibili, autocritici. Ei se raporteaza la ceilalti prin emotii si sentimente. 2 este o vibratie necompetitiva. Pentru a-si exprima calitatile au nevoie de o atmosfera prietenoasa si de incurajari, altfel devin anxiosi pentru ca se tem ca nu sunt la inaltimea asteptarilor. 
Copiii cu 2 sunt sensibili si timizi, mai ales la scoala, au nevoie de sustinere si incurajare. Nu sunt agresivi, sunt cuminti si tacuti, ei nu trebuie indreptati spre sporturi competitive, inotul sau dansul li se potrivesc cel mai bine. Au talent la scris si se manifesta in acest sens inca de mici.
Avand cifra de vibratie exterioara 1, copiii nascuti azi se vor manifesta in relatiile cu ceilalti precum cei cu 1, dar in esenta ei au o structura mai sensibila.
Cu 1111 in matrice au o forta psihica destul de mare, pot sa devina lideri, dar destinul lor (2) nu este sa conduca ci sa secondeze. Daca 11 se tranforma in 8, eliberand linia 1-4-7 de prea multa presiune, linia 2-5-8 devine completa si aduce mai multa responsabilitate si toleranta, dorinta de a avea familia ideala.
222 le confera o atitudine prietenoasa, deschisa fata de ceilalti, sunt vorbareti, veseli, optimisti, empatizeaza foarte usor cu cei din jur. 77 reprezinta un semn de noroc.
Cifra karmica 7 este legata de necesitatea recuperarii intelepciunii in cunoasterea lumii.

Nascut in 1 OCTOMBRIE 2015
Copiii de azi, liderii de maine...Cei nascuti azi, 1.10.2015, se vor face remarcati prin calitatile lor de creatori, inovatori si deschizatori de drumuri, prin independenta, determinare, incredere in sine, inventivitate, curaj, ambitie, vitalitate, loialitate. Au cifra de vibratie interioara, cifra de vibratie exterioara si cifra de destin = 1, ceva foarte special, astfel de copii vor fi foarte independenti si activi, foarte curiosi si inventivi, iar daca parintii nu vor intelege caracterul lor independent, va iesi la suprafata toata negativitatea lui 1, insubordonarea, neincrederea in sine, iritabilitatea. Ei nu sunt copiii pe care ii lasi in fata televizorului sa stea cuminti, au nevoie sa cunoasca lumea, ei nu sunt imitatori, nu fac ce face mama si tata, au spirit de initiativa care trebuie incurajat si sustinut.
Cu cinci de 1 in matrice vor avea forta de caracter si determinarea celor care sunt nascuti pentru actiuni individuale, pentru profesii in care sa nu fie subordonati, iar succesul personal sa nu fie obtinut prin esecul altora.
Este posibila o "calmare" a caracterului prin trecerea lui 11 in 8, iar in acest caz linia 2-5-8 se intareste la maximum, ceea ce inseamna ca vor avea un simt al responsabilitatii deosebit, isi vor dedica energia unor mase mari de oameni. Daca tinem cont ca in linia 3-6-9 nu exista nicio cifra, adica vor avea si spirit revolutionar si vor fi deschisi la schimbare, atunci intr-adevar acestia vor fi liderii de peste 25-30 de ani...
Cifra karmica 8 este legata tot de putere, ei vin aici pentru a obtine puterea, pentru a administra justitia si dezvoltarea in lume.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month