MATRICEA ZILEI * SEPTEMBRIE 2015


Alegria, alegria! Ziua de 30 vine cu optimism, energie, creativitate, dorinta de exprimare, noroc. Este un numar care aduce avantaje muncii in echipa, 3 fiind un numar altruist.
Atentie la latura lui negativa, risipa de energie (si de bani), aroganta, o anumita nervozitate, care pot fi amplificate de prezenta lui 9, 3X3 =9.
Vibratia universala a zilei este 2, care vine cu diplomatie, dorinta de colaborare, asociere, mediere, dar si cu indecizii, ezitam in alegerile pe care le facem, avem nevoie de incurajare si sprijin pentru a ne invinge anxietatea.
Azi e bine sa primim nu sa dam, sa primim bani, daruri, sentimente, dar sa nu dam bani cu imprumut, sa nu investim, sa nu risipim.
Cifra karmica 14 5 ne spune ca liderul (1) acceptat de oameni (4) vine cu o noua strategie (5). 

29 septembrie este o zi cu mare potential emotional, care poate aduce faima, succes in cariera si o viziune mai larga asupra lumii. Dar 2+9 = 11, un Numar Maestru care stimuleaza inspiratia, intuitia, carisma, capacitatea de a-i inspira pe ceilalti, de a-i calauzi pe un drum legat de idealuri inalte.
Vibratia universala a zilei este 10 = 1, asociere pozitiva in plan profesional, initiative cu sanse de realizare. Zero de langa 1 poate aduce totul sau nimic.
Cifra karmica 24 6 arata ca, prin manipulare, energia (2) maselor (4) poate duce la dezechilibre majore sau chiar dezastru (6).

Ziua de 28 (2+8=10=1) incearca sa vina cu aspiratii spre putere, conducere, justitie, dar este asemenea unui cavaler care nu prea isi foloseste sabia. Luna a 9-a si vibratia zilei 9 calmeaza atmosfera si aduc mesaje de solidaritate umana, compasiune, de intelegere a ceea ce se intampla la un nivel mai larg, deschid calea spre un nou mod de a gandi, 9 nu este decat un final de ciclu, o acumulare de intelepciune transformatoare.
E o zi in care familia, comunitatea este supraevaluata (2-5-8), iar inteligenta (99) ajuta la exprimarea talentelor (7-8-9).
Cifra karmica 23 5 arata ca energia utilizata (2) pentru acumularea de informatie (3) se va concretiza intr-un plan de actiune (5).

Ziua de 27 aduce coabitarea dintre doua numere aflate in opozitie, 2 aducand sensibilitate afectiva si mobilitate emotionala, iar 7 rigoare mentala si concentrare. Probabil va castiga 2, cu atat mai mult cu cat matricea este dominata de 2 si de elementul apa, care este asociat cu emotiile, intuitia, regenerarea, purificarea.
Vibratia universala a zilei ne trimite inapoi la cifra de vibratie interioara a zilei de ieri, 8 (2+6), care vorbeste despre putere, seriozitate, justitie, succes social si favorizeaza familia si copiii (avandu-l si pe 6 prin zona).
Cifra karmica vorbeste despre forta si energia (22) unor mase mari de oameni(4).Ziua de 26 este ca un tigru deghizat in pisicuta. Doua cifre feminine, lente, receptive 2+6, dau impreuna o cifra tot feminina, 8, dar care este exceptia de la regula, este puternica, vrea sa-si dovedeasca forta, energia si inteligenta, vrea sa domine, face strategii de castigare a lumii materiale. Toate astea daca vibratia universala a zilei, 7(2+5), ii va permite. 2 si 5 au ceva in comun, desi una este yin si cealalta yang. In timp ce 2 este mobil in emotii si sentimente, 5 este mobil mental. Singura sansa a lui 7 este sa se izoleze si sa-si puna intrebari despre nemurirea sufletului.
Cifra karmica vorbeste despre energia (2) celui care devine lider (1) prin cunoastere si acumulare de informatii (3).

Ziua de 25 vine cu o mare mobilitate emotionala, dar si cu secretomanie si spirit filozofic (2+5 = 7). Este o zi a perfectionistilor, a celor care vor sa afle secretele vietii. 
Nu este o zi buna pentru a incepe o dieta, tinand cont ca nu vom putea rezista tentatiilor, de orice fel ar fi ele.
Cu atat de multi 2 in matrice, 22222, este o zi a emotiilor si sentimentelor care trebuie manifestate, exprimate, exteriorizate, donate, pentru a nu produce daune prin tinerea lor sub presiune.
Vibratia universala a zilei este 6, o vibratie benefica familiei, copiilor, relatiilor interumane, favorabila armoniei si reconcilierii.
Cifra karmica vorbeste de recuperarea capacitatii de mediere, despre diplomatie, receptivitate, dar si despre dualitate si ciclicitate (20 2).

Incepem ziua cu doua cifre feminine, receptive, 2 si 4, a caror suma, 6, aduce nevoia de armonie, de eliminare a conflictelor, de toleranta si solidaritate umana. 
Devenim apoi cu ajutorul lui 5 (vibratia totala a zilei) foarte activi, facem totul cu rapiditate, experimentam, vrem o schimbare. Riscam sa ne implicam in prea multe proiecte si sa nu terminam niciunul.
E o zi buna pentru negocieri, 5 fiind mediatorul perfect.
Cifra karmica = trecutul sau cauza actiunii = 19 10, adica liderul (1) prin activarea memoriei si clarviziunii (9) devine cu adevarat un lider (10), unde zero = adevarat.

Facem la inceput o imersiune in vibratia lui 5 (2+3), pentru a ne deschide unor experiente noi, pentru a explora teritorii noi, devenim mai comunicativi, suntem curiosi, privim spre viitor cu optimism...sau inconstienta?
Vibratia totala a zilei 4 (22) ne aduce cu picioarele pe pamant, avem ceva de construit, si nu orice, si nu de azi, ci de ieri, opere marete, geniale, orice e posibil, chiar daca la inceputul zilei nu credeati. 
De trei zile bioenergia, sentimentele, senzatiile sunt la un nivel foarte mare - 2222 - pericol de explozie daca nu folosim energia cum trebuie.
Cifra karmica 18 9 ne spune ca prezenta unui lider (1) este absolut necesara (8 intareste acest adevar), iar acesta are misiunea de a anticipa cursul evenimentelor cu clarviziune (9).

22 este un Numar Maestru dotat cu energii exceptionale care faciliteaza realizarea unor proiecte deosebite, destinate unor colectivitati, in special in scop umanitar sau care sa ajute grupuri mari de oameni. El contribuie la rezolvarea unor probleme complexe, iar insotit si de creativul 3, vibratia totala a zilei, poate aduce comunicare mai buna la nivelul societatii.
Cifra karmica, trecutul care trebuie "corectat" este exprimat prin numerele operative 17.8, adica necesitatea exercitarii puterii unui lider (1) in lume (7) pentru aflarea adevarului si administrarea justitiei (8).


O zi cu multe fatete, unde simtul autoritatii si dorinta de pozitionare personala (1), se combina cu sensibilitatea si spiritul de sacrificiu (2), pentru a scoate in evidenta nevoia de exprimare libera si entuziasmul (3).
O zi cu multi de 2 in matrice, ceea ce aduce empatie, senzitivitate, capacitati de vindecare.
Cu vibratia totala a zilei, 20 = 2,  iar facem o intoarcere si recapitulam ziua de ieri. Partea buna ar fi ca azi suntem receptivi, dornici de cooperare, diplomati, iar partea proasta e ca suntem anxiosi, avem dubii in legatura cu orice si avem tendinta sa ne plangem de mila. 

Matricea zilei de 20 septembrie este identica cu matricea zilei de 2 septembrie. Ne intoarcem in trecut? Cum a fost ziua de 2 septembrie?
20 ca si 2 este o zi care aduce indecizie, putina anxietate si ambiguitate, dar si diplomatie, calitati de mediator, dorinta de a fi cu prietenii si familia. Diferenta dintre cele doua numere este ca zero poate duce la sfarsitul zilei la pierderea a tot ce am acumulat pe parcursul zilei. Dar poate sa si inzeceasca realizarile zilei. Acest zero poate aduce totul sau nimic. El apare si in vibratia totala a zilei care este 10 =1 = intoarcerea la 1 dupa ce a fost facut parcursul cunoasterii de la 1 la 9. Inseamna un nou inceput pe o noua spirala de evolutie, imbogatire interioara plecand de la o noua baza. O zi interesanta!

19 este practic un 1 care aduce idei, initiative, faima si prosperitate, entuziasm si inspiratie plus perseverenta. S-ar putea ca 9 sa schimbe putin atmosfera, sa aduca acestui 1 mai multa sensibilitate si nevoia de a nu fi chiar solitar, ci inconjurat de oameni pe care sa-i ajute, carora sa le dezvaluie calea spre un mod nou de gandire, altruismul, vocatia de binefacator. 9 in pozitie de putere aduce nevoia de largire a orizontului constiintei de sine, dar si nevoia de a face un bilant al progresului facut.
Cata inteligenta (999), cat talent (7-8-9) azi! Cat noroc (77), cata logica si intuitie (55)!
Acest 9 ne urmareste si in vibratia totala a zilei, cu 2 si 7, doua numere opuse si in oglinda.
Cifra karmica a zilei = 25. 7, adica e necesara activarea energiei (2), pentru realizarea unui plan de actiune (5) legat de intreaga lume (7).

Ziua de 18 aduce doua cifre de putere aflate in competitie, unde 1 este ambitios, insa izolat in lupta sa si gata oricand sa-si piarda directia din exces de viteza, iar 8 este sigur de puterea sa, stie sa se foloseasca de mediul in care traieste, are o capacitate de autodisciplina mai mare si o maturitate crescuta. Poate 9 (1+8) primeste o directie mai buna in activarea actiunilor umanitare, spirituale, artistice cu sprijinul lor.
Vibratia totala a zilei este 8, care provine din 2 si 6, doua numere feminine, pasive, in cautarea sigurantei materiale obtinuta prin munca. cu atat mai mult cu cat coloana 4-5-6 arata o harnicie asumata, un prgmatism foarte convingator. E o zi care faciliteaza intrarile de bani.

Cele patru numere operative de azi sunt: 25.7 si 23.5. 
Cauzele actiunii de azi se vad in numerele din pozitia 3 si 4, adica 23 si 5, unde se evidentiaza dualitatea abordarii (2) in cunoasterea (3) proceselor de evolutie si schimbare care au loc (5).
Rezultatul actiunii se realizeaza prin activarea energiilor (2), cu ajutorul unei strategii (5) la nivel global (7).
Ziua de 17 (1+7 = 8) vorbeste de un lider puternic (1) care conduce lumea (7) si poate sa administreze justitia, dreptatea si echilibrul (8) acestei lumi. Poate Divinitatea...

Dupa Alexandrov, o parte importanta a analizei trebuie dedicata celor patru numere operative, in cazul nostru 24 6 22 4, unde numerele din pozitia 3 si 4 corespund trecutului si reprezinta cauza principala a actiunii, iar numerele din pozitia 1 si 2 reprezinta rezultatul actiunii. In cazul nostru este vorba de urgenta de a activa toate energiile (22), pentru proiecte legate de om, de omenire, de un grup de oameni (4). Rezultatul actiunii se obtine prin activarea energiilor concrete in actiuni si masuri pentru a obtine rezultate(2) legate de un grup de oameni (4), pentru a evita probleme care pot fi catastrofale, distrugatoare (6).
Ziua de 16 vorbeste in acest caz de actiunea unui lider (1), care trebuie sa reinstaureze echilibrul (6) in lume (7, 1+6 = 7).

Ziua de 15 inseamna 1+5= 6, arhetipul profesorului, a celui care ghideaza si transmite mai departe cunoasterea, dar anul acesta scoala n-a mai inceput in ziua profesorului ci in ziua de 14, ziua in care liderul (1) este stiinta si cunoasterea energetica a omenirii (4, care 4 poate fi descompus in 22, unde 2 = bioenergie). 
Azi, 15.9.2015, vibratia totala a zilei este 5, care provine din 2, sensibilitate feminina si 3, creativitate masculina. O zi dinamica, in care vrem sa cunoastem lumea prin experienta directa, sa cercetam, sa exploram, sa ne aventuram, sa ne manifestam abilitatea de a face lucruri deosebite si variate.
Ganduri, sentimente, fapte - lucrurile pot merge in directia dorita de noi (111, 222, 33). Cu 555 in matrice se manifesta capacitatea de analiza, logica si intuitia, dar si implicarea sociala, pe ideea "noi suntem mai grozavi decat altii"...

Incepem ziua marcati de vibratia lui 5, obtinuta din 2 numere rigide si ferme pe pozitii 1 si 4, o combinatie care cere echilibru intre dorinte, pasiuni si limitarile mediului exterior.
Este o zi buna pentru a face bani.
Vibratia totala a zilei este 4 care provine din 22, un Numar Maestru, o vibratie care ajuta la rezolvarea litigiilor, la impacarea dintre cei care s-au certat. Faciliteaza munca pentru colectivitate si mai putin pentru sine, este o zi pentru proiecte de avangarda, originale, deosebite.
Ziua este dominata de cifre pare, feminine, dar si de elementul apa. Apa este asociata cu emotiile, cu intuitia, empatia, creativitatea, regenerarea, ea este purificatoare, vindecatoare, hranitoare, reprezinta femininul, este adaptabila, pasiva si receptiva. Cu cinci de 2 in matrice vorbim de capacitati extrasenzoriale, de energie de autovindecare.

13 e o zi cu ghinion? Depinde de fiecare. E o zi transformatoare, sa lasam deoparte tiparele mentale si sa ne bucuram de combinatia dintre eficienta lui 1, creativitatea lui 3 si practicismul lui 4(1+3). 
Vibratia totala a zilei este 3, care provine din 2 si 1. Este o zi cu o influenta buna asupra relatiilor cu prietenii si copiii, asupra exprimarii verbale, suntem foarte convingatori, favorizeza distractia, arta, creativitatea. E bine sa avem mai multa rabdare si sa cultivam simtul umorului, tipic acestei zile.
Cu 11111 energia gandului este indreptata spre interior, de aceea e bine sa "gandim pozitiv", doar n-o sa ne facem rau cu mana noastra...

O zi de 12 pare a fi o zi cu noroc fiindca 1+2 = 3, un numar dinamic, activ, exuberant. Actionam pe doua planuri, cu 1 in plan rational, mental, iar cu 2 in plan emotional, afectiv, suntem cu capul in nori si cu picioarele pe pamant. Este o zi pentru activitati de relaxare, distractie, pentru arta si exprimarea creativitatii. Atentie la risipa de energie sau bani!
Vibratia totala a zilei este 2, care poate da instabilitate emotionala, indecizie in viata sentimentala. Este o zi care favorizeaza cooperarea, medierea, diplomatia si tot ceea ce se poate face in doi.
Cu linia 2-5-8 supraincarcata suntem iar patrioti infocati.
Cu 2222 avem apa, apa, apa...sa nu fie doar apa de ploaie, ci empatie si senzitivitate.

Incepem ziua cu 11, un Numar Maestru, care pretinde mult si corespunde unei vibratii care aduce intuitie, dincolo de limitele "normale".  Este o zi potrivita pentru transmiterea de cunostinte, sau mai degraba de cunoastere, o zi pentru a-i motiva pe altii sa urmeze o cauza comuna.
Cu sase de 1 in matrice, 111111, energia lui 1 este multiplicata, este ca un foc care arde si nu se stie cum va putea fi stapanit. Exista posibilitatea tranzitiei lui 11 in 8, in acest caz iritarea si nerabdarea se transforma in compasiune si responsabilitate, linia 1-4-7 a obiectivelor pierde doi de 1, ramane dezvoltata la maximum, dar nu mai are supraincarcare, iar linia 2-5-8 aduce mai multa solidaritate umana prin adaugarea unui 8. (Metoda Alexandrov)
Vibratia totala a zilei este 10, avem posibilitatea sa (re)venim cu initiative, idei noi, proiecte noi, pe care avem ocazia sa le si finalizam, fiindca acest 10 provine din 1 si 9.

In fiecare zi a lunii septembrie se intampla ceva ciudat, ca si cum ar trebui sa repetam azi, ce am trait ieri si apoi sa mergem mai departe. De fapt e invers, incepem ziua cu noi vibratii, pentru ca apoi sa revenim la vibratia zilei de ieri. 9 e de vina.
Ziua de 10 aduce un nou inceput, posibilitati de evolutie pornind de la experiente trecute, da incredere si optimism, originalitate si spirit de initiativa. Zero inzeceste numarul langa care sta, in cazul de fata multiplica ideile, initiativele, pe care le aduce 1. 10 inseamna si intoarcerea la unitate dupa ce a facut tot parcursul de la 1 la 9. Zero inseamna totul sau nimic, poate insemna pierdere de timp sau energie.
Cu 1111 in matrice puterea de a influenta lumea exterioara este foarte mare. 99 da inteligenta si clarviziune. Talentele pot fi puse la lucru azi (7-8-9). Familia, comunitatea, nu mai sunt supraestimate.
Vibratia totala a zilei este 9, formata din 1 si 8, doua numere puternice care se lupta pentru suprematie, dar sunt calmate de 9, care indreapta atentia spre reforme sociale, spre actiuni umanitare.
Azi e bine sa incheiem si sa tragem concluziile la proiectele incepute mai demult.

Interior 9, exterior 9, toti acesti 9 ne indeamna sa ne deschidem energiilor subtile care vin de sus si sa le conectam cu energiile terestre pentru a descoperi resursele propriei noastre constiinte.
Poate sunt mesaje care se refera la mai multa solidaritate umana, la pace, la o viziune mai larga asupra lumii, cu atat mai mult cu cat multimea de 8 din matrice vorbeste tocmai de responsabilitate la nivelul unor mase mari de oameni.
Forta psihica este slaba, egoismul este la cote maxime, initiativa aproape inexistenta, emotii, empatie exista, dar fapte... mai putine.
Vibratia totala a zilei este 8, care provine din 2 si 6 doua numere pasive, feminine, dependente, in cautarea sigurantei materiale. Ne face sa ne dorim pozitii de putere si sa visam la afaceri prospere. O zi buna pentru intrari de bani.

O zi cu multiple posibilitati. Cu vibratia lui 8 in prim plan poate vrem bani, putere, realizari ambitioase, sau poate vrem justitie si dreptate. 
Este o zi in care familia este importanta, contam pe bunastarea sociala (2-5-8).
999 arata o capacitate de a analiza rapid relatiile de cauzalitate, evidentiaza o inteligenta care pare chiar clarviziune in anumite situatii.
Vibratia totala a zilei este 7, unde 2 si 5 exalta caracteristicile lui 7, tendinta de izolare, de aprofundare a studiilor, de introspectie. Este o zi potrivita pentru pelerinaje (fiind si sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului), pentru vizite la obiective culturale, pentru studii ezoterice. Favorizeaza cercetatorii, scriitorii, oamenii de stiinta.

Energia numerelor impare este rapida, de actiune, puternica, masculina, in schimb energia numerelor pare este lenta, pasiva, receptiva, de repaus. Exista doua exceptii: 7, care desi impar, este lent, imobil, si 8, care desi par, are o energie de miscare, productiva.
Azi 7.9.2015, se pare ca avem parte de vibratii lente, care aduc o anumita incetinire in desfasurarea evenimentelor. 7 care in plan fizic nu se manifesta foarte vizibil, pare lenes si imobil, in realitate este foarte activ mental. Poate aflam secretul vietii...
Vibratia totala a zilei este 6 si vine si ea cu un numar lent, numarul profesorului, care ne va preda poate o lectie de viata.

6 este numarul iubirii, al armoniei in relatiile interpersonale, al tolerantei, al ideii de solidaritate umana. Poate fi o zi dedicata familiei, casei, copiilor, pentru care numarul este foarte benefic. 
Asociat cu 9 (numarul lunii septembrie), care actioneaza la nivel spiritual si reprezinta ideea de iubire universala, 6 poate aduce mai multa empatie, dorinta de a se dedica suferintelor celorlalti, solidaritate dincolo de frontiere. 
5, vibratia totala a zilei, poate aduce rezolvari rapide, favorizeaza schimbari de situatie, da optimism ca lucrurile vor evolua intr-o directie buna. 
In matrice: 111= echilibru psihic, 222= echilibru emotional, empatie, 3= informatia nu se gestioneaza foarte bine, 55= intuitie buna, 6= minimum de practicism, 9= inteligenta normala.
Cifrele lipsa nu inseamna lipsa calitatilor, ci faptul ca ele se activeaza atunci cand este nevoie si in functie de destin, de misiunea pe care o are de indeplinit fiinta care se naste in aceasta zi, daca vorbim de o zi de nastere.

O zi de 5 favorizeaza calatoriile, contractele legate de import-export, turismul, comunicatiile, profesii ca actoria sau jurnalismul. Este o zi potrivita pentru mai multe activitati diferite intre ele. Trebuie infranata tendinta lui 5 de a amana anumite obligatii.
Vibratia totala a zilei este 4, care provine din 22, un Numar Maestru cu un potential energetic foarte mare, care favorizeaza realizarea unor proiecte "imposibile" si da forta pentru a infrunta obstacole mari si munca dura.
Este o zi buna pentru politicieni, pentru relatii internationale, agricultura, transporturi, cercetare.
Cu 2222 in matrice emotiile ies la suprafata, surplusul de energie trebuie consumat...sau donat, altfel se pot produce explozii...

Ziua de 4 ne indeamna sa ne delimitam foarte clar perimetrul de actiune. 4 cere disciplina, prudenta, perfectionism. In acest caz actiunile umanitare si de aparare a drepturilor celorlalti, initiate de 9, vor avea mai multa rigoare si se vor face dupa reguli clare.
Forta psihica si sanatatea foarte buna pot sa contribuie la realizarea obiectivelor propuse.
Vibratia totala a zilei este 3, expresia relatiei dintre 1 si 2: creativitate, dorinta de exprimare, capacitate de comunicare. Este un numar norocos, care favorizeaza realizarea proiectelor incepute azi.

Ziua incepe cu entuziasm, elan creator, dorinta de exprimare, optimism. 3 este energie, dinamism, inteligenta activa. El aduce succes, bunastare, noroc. Atentie la latura lui negativa, risipa de energie (si de bani), aroganta, o anumita nervozitate, care pot fi amplificate de prezenta lui 9, 3X3 =9.
Aparatul psiho-fizic functioneaza destul de bine azi (1-2-3), sanatate buna (4), logica si intuitie (55), nu suntem foarte practici (lipsa 6), talentele le valorificam in alta zi.
Vibratia totala a zilei este 2, care vine cu diplomatie, dorinta de colaborare, asociere, mediere. Azi e bine sa primim nu sa dam, sa primim bani, daruri, sentimente, dar sa nu dam bani cu imprumut, sa nu investim, sa nu risipim.

O zi de foc (predomina elementul foc...). Azi ar trebui sa ne clarificam toate legaturile si atasamentele emotionale si afective, sa ne ascultam intuitia si sa o valorificam, cu atat mai mult cu cat avem un aliat in 9.
1111 aduce forta mentala si dorinta de a domina, 22, empatie, 55, logica si intuitie, 6, practicism dar nu exagerat, 99, inteligenta.
Vibratia totala a zilei este 1 (1+9), adica: initiativa, popularitate, abundenta, prosperitate, entuziasm si inspiratie. O zi buna pentru a incheia contracte.

Ca sa nu fie prea brusca trecerea de la 8 la 9, de la luna august la luna septembrie, de la o cifra mentala, la una intuitiva, spirituala, avem si azi in matrice un 8, inca mai avem si azi simtul resposabilitatii, nu ne-a parasit de tot.
Ar trebui sa fie o zi dinamica, 1 aduce actiune, initiativa, tot ce incepem azi are sorti de izbanda, dar nu maine, poimaine ci chiar azi.
Luna a 9-a aduce mai multa inteligenta si adaptabilitate la lumea fizica, dar si o deschidere mai mare spre ideile umanitare, spre solidaritate sociala.
Vibratia totala a zilei este tot 9, formata din 1 si 8, doua numere care lupta pentru suprematie, dar care pot impreuna sa dinamizeze actiunile umanitare, activitatile artistice si spirituale.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month