SOPHIA LOREN * n. 20.9.1934

Sophia Loren s-a nascut pentru a fi o stea, ea are cifra de destin 1. Ratiunea existentei lui 1 este straluceasca, sa conduca, sa domine persoane si situatii. Cel aflat sub vibratia lui 1 are o vitalitate debordanta, ambitii foarte mari, dar si multa incredere in sine. Iubeste competitia, ii place sa-si testeze calitatile de luptator. Ideea de a fi in fata unui public il atrage foarte mult, de aceea meseria de actor i se potriveste ca o manusa.
Cifra ei de vibratie interioara este 2, o cifra feminina, receptiva, lenta, care vine in contradictie cu cifra ei de destin 1. Un 2 nu provoaca, nu initiaza, el doar suporta ceea ce i se intampla. Pentru a face un pas intotdeauna are nevoie de un impuls, dar numai de la cei pe care ii considera superiori lui. Uneori se simte in dificultate pentru ca nu stie cum sa depaseasca conflictele interioare, este nehotarat, mereu in dubiu, pentru un 2 toate lucrurile au 2 fatete. Aceasta anxietate se datoreaza si faptului ca are mari pretentii de la el insusi si se gandeste tot timpul sa nu dezamageasca. Este dotat cu o mare sensibilitate in captarea nuantelor, a gandurilor ascunse ale celorlalti, simte imediat impactul pe care il are asupra celorlalti. Universul lui sensibil si emotiv cere doar sa se desfasoare intr-un mediu protectiv si sigur. Din fericire, in cazul Sophiei Loren protectia a venit chiar de la inceputul carierei din partea sotului ei, Carlo Ponti. In acest fel toate calitatile lui 2 (feminitatea, caldura umana, tandretea, diplomatia, disponibilitatea de a colabora, imaginatia, intuitia, etc.) au putut fi puse in valoare foarte bine. In plus, cu 222 in matrice, Sophia Loren are acea calitate de a atrage admiratia celorlalti, de a fi in centrul atentiei, fiindca isi imparte energiile fara zgarcenie. Prin structura ei bioenergetica este capabila sa empatizeze cu oricine, poate insufleti publicul pe care il are in fata. Cei cu 222 sunt veseli, vorbareti si optimisti.
Cifra ei de vibratie exterioara este 9, un numar legat de arta, de creativitate (de 3 ori 3). Deasemenea cei cu 9 sunt foarte generosi, isi arata compasiunea si ajuta pe toata lumea care se afla in dificultate. Sunt romantici si fascineaza pe oricine prin prezenta lor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month