ALESSANDRO SAFINA * 14.10.1963

Nascut intr-o zi de 14, s-ar putea spune despre Alessandro Safina ca se afla sub influenta numarului 5, din punctul de vedere al cifrei de vibratie interioara. In realitate acest 5 este format din doua cifre, 1 si 4, amandoua rigide si ferme pe pozitii, o combinatie care cere echilibru intre dorinte, pasiuni si limitarile mediului exterior. Un 5 pur este tot timpul in miscare, nerabdator, dornic de schimbare, curios sa experimenteze cu toate cele 5 simturi, sa calatoreasca, sa-si faca multi prieteni, dar si sa-si risipeasca energia fara zgarcenie. In acest caz 1 si 4 vin sa puna frana unor excese si sa aduca mai multa disciplina.
Cifra sa de vibratie exterioara este 1, arhetipul Razboinicului, cel caruia ii place sa lase un semn oriunde se afla, sa se faca remarcat in orice situatie. Curajos, determinat, ambitios, spontan, un 1 este in acelasi timp foarte creativ, inovativ, original. Daca determinarea si creativitatea sunt folosite in mod pozitiv, un 1 poate sa realizeze orice obiectiv isi propune.
Cifra sa de destin este 7, numarul sacru al celor din vechime, care uneste triunghiul cerului (3) cu patratul terestru (4), simbolizand universul creat. 
Latura pozitiva a lui 7 este legata de studiu, de analiza, de spirit de observatie si curiozitate, de cautari spirituale si de acumulare de cunostinte.
Elementul feminin (2) vine cu calitati legate de dualitate, complicitate, sentimente, emotii, iar 5 priveste latura creativa, inclinata spre experimente, ambele unindu-se in acest 7, care transcende lumea materiala si tinde spre perfectiunea spiritului, manifestata in acest caz prin muzica.
Partea terestra a lui 7 se refera la faptul ca un 7 este prin natura lui foarte sceptic, are multe prejudecati inainte de a cunoaste faptele, are o imagine deformata a realitatii si nu prea are incredere in ceilalti, nu are o mare disponibilitate fata de aproapele sau, este egocentric si ii place sa fie singur cu sine insusi. Ideea de a nu depinde de nimeni ii da o anumita forta si putere in raport cu cei din jur. Un 7 este rezervat in a da explicatii, ii place sa creeze o atmosfera de secretomanie in jurul sau, sporindu-si astfel aura de intangibilitate. El poate fi si foarte incapatanat, autoritar, capricios, chiar rau, daca simte ca i se face o nedreptate.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month