Anul 2017

2017 este un An Universal 1 si reprezinta inceputul unui nou ciclu de 9 ani, de evolutie spirituala, dezvoltare personala, creativitate. Este anul in care se planteaza semintele intentiilor pentru tot ce inseamna sanatate, cariera, finante, relatii, spiritualitate. Semintele sunt mici acum, dar depinde de capacitatea fiecaruia de a-si proiecta obiectivele pe care vrea sa le vada implinite la finalul acestui ciclu.
Prioritatea nr.1 in acest an este centrarea pe propria persoana, fara a astepta ajutor din exterior.
Numarul 1 inseamna determinare, concentrare interioara, initiativa, integritate, capacitate de maturizare, autonomie, independenta financiara.
Acest an este deasemenea al 17-lea an al mileniului trei, 7 avand si el o influenta notabila in desfasurarea evenimentelor.
Desi intre 1 si 7 exista asemanari prin grafismul lor, in timp ce 1 reprezinta sursa tuturor numerelor, 7 reprezinta misterul, necunoscutul. Cuvintele cheie pentru 1 sunt: eu sunt, eu creez, eu lupt, eu inving, in timp ce pentru 7 sunt: eu gandesc, eu cercetez, eu sunt intelept. Oricum impreuna dau 8, un numar al succesului, al implinirii, al capacitatii de a folosi puterea pentru a crea armonie si prosperitate in familie si comunitate.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month