VIRGIL IANTU * n. 20.2.1971

Virgil Iantu, fiind nascut intr-o zi de 20, are cifra de vibratie interioara 2. Ca si cum n-ar fi destul, 2 este si cifra lui de vibratie exterioara. E clar un avertisment: "Tu ai venit pe lumea asta ca sa o transformi cu puritatea unei inimi inocente, capabila sa invinga raul, sa readuci armonia si pacea intre semeni!" Dar primul 2 provine din 20, considerat a fi octava superioara a lui 2 sau "mesagerul divin al pacii si armoniei".
Cel aflat sub influenta lui 2 este o persoana prietenoasa, sensibila si empatica, incercand sa faca tot posibilul pentru a satisface asteptarile celorlalti. Relationeaza usor cu oricine, este un partener foarte bun, are abilitati diplomatice, ii place sa cucereasca increderea celorlalti, sa impace, sa calmeze, sa joace rolul de factor de atenuare. Este foarte sensibil, sentimental, tandru si plin de tact, nu vrea sa supere pe nimeni. Ii place sa faca o impresie buna asupra celorlalti, dar, in societate,  mai degraba ar sta in umbra, nu intra in fata cum ar face un 1, de exemplu.
Natura lui interioara este dornica de iubire si afectiune, dar misiunea lui este sa-si exprime liber emotiile si sentimentele, ceea ce de multe ori nu se intampla, fiindca nesuportand contrastele lumii exterioare, se inchide in sine macinat de tristete si resentimente. A-si asculta emotiile fara sa le judece este o prima faza in restabilirea contactului cu sinele profund.
Virgil Iantu stie asta, fiindca si-a facut chiar o misiune din a-i invata pe cei mici cum sa-si asculte si sa-si exprime emotiile, initiind proiectul "COPIII SPUN - Un curs ca o joaca".
Numarul sau de destin, 4, vine sa il aduca cu picioarele pe pamant si sa-l faca sa si materializeze ceva din emotiile si sentimentele sale, cu atat mai mult cu cat acest 4 provine din 22, un numar maestru, simbolul "constructorului genial", care pune in practica proiecte greu de realizat pentru altii. Scopul vietii unui 4 este construirea propriei realitati, descoperirea propriilor radacini si impacarea cu latura materiala a vietii. Lectia de invatat a unui 4 reprezinta tocmai acceptarea regulilor lumii materiale. Tenace, organizat, atent la detalii, un 4 isi construieste viitorul pas cu pas, constient ca exista un loc al sau in ordinea lucrurilor.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month