ANUL 2018

Anul 2018 este un an generos in vibratii care ne pot sustine in proiectele pe care ni le-am propus sau pe care le continuam din anul precedent, totul depinde de alegerile noastre:
  • Numarul 11 (2+0+1+8 = 11), este un Numar Maestru cu o vibratie spirituala, care vine cu o mare incarcatura de idealism, credinta si vizionarism. Poate este momentul aparitiei unor lideri capabili sa priveasca dincolo de orizonturile vietii de zi cu zi si care pot sa ghideze masele pentru a face fata provocarilor actuale.
  • Numarul 2, care provine din 11, are o vibratie emotionala, legata de empatie, cooperare, adaptabilitate. Daca in 2017, cand vedeta era numarul 1, gesturile dictatoriale au fost predominate, in 2018 este posibila o restabilire a increderii in ceilalti, mai multa diplomatie si cooperare, rabdare in ascultarea celorlalti, nevoia de pacificare. Numarul 2 fiind un numar al emotiilor si pasiunii, poate sa aiba o incarcatura buna daca este condus de forte pozitive. In caz contrar, egoismul, aviditatea, frica si segregarea pot iesi la suprafata.
  • Numarul 18; mileniul 3 implineste 18 ani, un semn de maturizare. Daca anul trecut numarul 1, care reprezinta spiritul de initiativa, ideea, originalitatea, independenta, era insotit de 7, un numar care spunea "sa vedem, sa mai analizam, sa cercetam",  in 2018, spiritul de initiativa a lui 1 este potentat de numarul 8, care inseamna munca grea pentru idealuri, pentru lucruri bune, inseamna organizare, eficienta, finalizare cu succes, dar si spirit justitiar.
  • Numarul 4 si numarul 5; In partea de sus a piramidei este numarul 4, cu influente pozitive iar in partea de jos, numarul 5, cu influente negative, adica ordinea si haosul vor alterna pe parcursul intregului an. Pe deoparte vor fi dezastre, turbulente, razboaie, dezastre naturale, pe de alta parte, progres, pace si prosperitate. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month