CARMEN DAN * n. 9.10.1970 si GABRIELA FIREA * n. 13.7.1972

Carmen Dan are o matrice surprinzatoare pentru o persoana ajunsa intr-o functie atat de importanta: coloana 4-5-6, coloana vointei, nu are nicio cifra. Acest lucru se poate traduce prin incapacitatea persoanei de a decide pentru sine, de a depune un efort pentru realizarea unui scop propriu. Intotdeauna ea va cauta un sef, un lider cu o vointa puternica, pentru a i se supune lui si a-i indeplini dorintele. Lipsa acestei coloane genereaza asa-numita "sageata a frustrarilor", care separa matricea in doua planuri producand o ruptura intre planul ideilor (1-2-3) si planul actiunii (7-8-9). In acest caz persoana ofera mai mult decat primeste, se daruieste neconditionat, dezvolta atasamente, dar asteptarile ei genereaza de cele mai multe ori suferinte, pierderi, respingere, parasire, esec relational.
Nici coloana 1-2-3, care reprezinta vitalitatea, cantitatea si calitatea energiilor vitale, nu este puternica. Cu doi de 1 si un singur 2 in matrice, ea este mereu in dubiu in ce priveste oportunitatile care i se ofera si este gata sa renunte imediat ce apare o problema.
Vectorul sensibilitatii emotionale (2-5-8) nu are decat o singura cifra, ceea ce inseamna ca este foarte vulnerabila emotional, criticile din exterior o demobilizeaza foarte usor.
Un alt aspect foarte interesant este prezenta a 5 de 9 (99999) in matrice, care reprezinta un mental foarte puternic, un indicator de calitate a inteligentei, care poate deveni chiar clarvedere, cu conditia ca persoana sa aiba o energie puternica (prezenta a doi de 2 sau mai multi in matrice), ceea ce nu e cazul aici.

Si Gabriela Firea are coloana 4-5-6 lipsa, dar in cazul ei, vectorul 1-2-3 este mult mai puternic, ea are un caracter puternic, are mai multa energie, calitati de comunicator si talent actoricesc. De altfel, amandoua ar fi putut fi actrite de succes sub bagheta unui regizor bun, cu atat mai mult cu cat Gabriela Firea are cifra de destin 3, cifra celor creativi, comunicativi, dornici sa se exprime in arta, poezie, literatura (este chiar membra a Uniunii Scriitorilor). Un 3 stie sa blufeze, sa infrumuseteze realitatea cu minciuni bine calculate atunci cand are de trecut un obstacol sau un opozant care trebuie neutralizat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month